Dnevni horoskop za nedeljo 23. avgusta 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 23. avgusta 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, Evropski dan spomina na žrtve vseh totalitarnih in avtoritarnih režimov. Pripravite se na intenzivno in prodorno doživljanje ter željo po goreči ljubezni.

Horoskop smernica za astro znamenja: Če ste na pragu odločitve, povezane z ljubezenskim odnosom, raje še nekoliko počakajte, da zadeve dozorijo. Nikar ne sklepajte prehitro.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna v znamenju škorpijona

Danes ob 12.16 uri preide luna v znamenje škorpijona. Ta vpliv poudarja vaše področje ljubezni in čustev na strasten način. Noč bo obarvana s preroškimi in intenzivnimi sanjami, varujte pa se pretiranih naporov, ki vas lahko utrudijo.

Čeprav boste polni strasti, se lahko v vas nakopičita obremenjenost in strah. Razum vam lahko zameglijo globoka čustva, ki iščejo zadovoljitve, pripravljeni boste raziskovati in si širiti erotična obzorja. V spalnici se bo zvečer dogajanje stopnjevalo v pozitivni in razigrani smeri. Če z nekom končujete odnos in to storite danes, se lahko vse skupaj odvije zelo dramatično. Utrujenost bo tokrat zbežala mimo vas, zato bo dan tudi primeren za obisk fitnesa ali kakšne druge vadbe, saj boste s tem sprostili odvečno energijo.

Danes praznuje River Phoenix: Astro profil

Njegovo Sonce v prvi dekadi Device v 10. Hiši nakazuje, da je izredno praktična, organizirana in učinkovita oseba, skromne narave, vendar pa absolutno preveč razmišlja in se obremenjuje, zato je verjetno pretirano kritičen in nagnjen k analiziranju, še posebej na ljubezenskem področju.

Je izredno delaven in vztrajen, saj se njegova luna nahaja v tretji dekadi Bika. Osredotočen je na materializem, kar mu omogoča bogato življenje. Zaradi ascendenta v znamenju Škorpijona je skrivnosten, strasten, vendar ima slabo lastnost, da je sposoben prikriti svoja čustva. Težko se zresni in ustali, ko pa je v določeno osebo prepričan, ostaja zvest.

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

Constant Lambert, angleški skladatelj, dirigent
Jure Robežnik, slovenski skladatelj jazzovske in zabavne glasbe, pianist
Jelka Reichman, slovenska slikarka
Alenka Gotar, slovenska operna pevka
Kobe Bryant, profesionalni košarkar

Na današnji dan je bil v Mariboru odprt most čez Dravo. Združeno kraljestvo zasede Hongkong. Umrla je Vesna Rožič, slovenska šahistka in Karla Bulovec-Mrak, slovenska kiparka, slikarka ter Mito Trefalt, slovenski igralec in novinar. Jolanda Čeplak je na olimpijskih igrah v Atenah osvoji bronasto medaljo v teku.

Preverite ASTROLOŠKA ZNAMENJA, KARAKTERISTIKE IN SKRIVNOSTI ZODIAKA

Dnevni horoskop: nedelja 23. avgust 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Izjemno ustvarjalno boste dopoldne, ko bo luna še v tehtnici zastavili svoj načrt, vendar ne boste mogli mimo višje sile, ki vam lahko vse skupaj zakomplicira. Ko se pojavijo ovire, ostanite potrpežljivi.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Današnji dan prinaša popoldne, ko se luna zavihti v škorpijona samozavest in notranjo moč. Dan bo ugoden za reševanje vseh tistih zadev, ki so vezane na preteklost.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes dopoldne, ko bo luna še v tehtnici prihaja priložnost za poglobitev odnosa z ljubljeno osebo. Pomembno je, da prisluhnete, pozabite nekoliko nase in posvetite vso pozornost napredku.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes boste imeli dobrega pomočnika na vaši poti, zato vam ne bo dolgčas. Nič se vam ne more zalomiti, pričakujte odlične priložnosti, ki bodo vključevale tudi hitre odločitve.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zmedeni ste, zato vam bo to nekdo tudi povedal, kar vam ne bo všeč. Sprejmite dejstva, ne razmišljajte o nemogočem, tudi ko vas bo doletelo nekaj, kar vam ni najbolj všeč.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za nedeljo 23. avgusta 2020

Kritična naravnanost, ki bo popoldne sled lune v škorpijonu vam ne bo prinašala nobene zmage. Če se potrudite, potem boste premagali sami sebe in naredili korak naprej.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vse, kar se bo dogajalo, bo prineslo blagoslov v vaš dom in s tem boste dosegli notranji mir, po katerem hrepenite že dlje časa. Ljubezenske vibracije vam bodo ustrezale.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Romantični izzivi bodo zaščitni znak dopoldneva. Odprti za nova spoznanja, se odpravite naprej po poti življenja. Popaziti morate na to, da boste tudi drugim privoščili zmago.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes boste imeli priložnosti navezovati stike s sorodniki. Prav to bo za marsikoga med vami balzam za dušo in preganjanje dolgčasa, ki ga aktivni strelci tako zelo ne marate.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes boste popoldne, ko luna preide v škorpijona dvignili glavo in tako doživeli pozitivne preobrate, o katerih ste sanjarili. Morda se bodo zadeve odvijale počasneje, vendar učinkovito.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pred vami je dan uživanja, veselja, ljubezni in sreče. Veselite se in z nasmehom sprejmite prijetne situacije, ki se bodo vrstile ena za drugo in vas popeljale v zadovoljstvo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes boste ujeti v obremenitve, povezane z domom. Utrujeni si boste želeli počitka, toda luna v znamenju škorpijona bo popoldne prinašala nove obremenitve, kar vas bo vznemirilo.

Preberite tudi LESTVICA ZNAMENJ, GLEDE NA NJIHOVO TEŽAVNOST V RAZMERJU