Dnevni horoskop za nedeljo 21. februarja 2021

horoskop astrologija
Današnji dnevni horoskop za nedeljo 21. februarja 2021

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 21. februarja 2021

Predviden čas branja: 2 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 21. februarja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, mednarodni dan maternega jezika. Danes boste deležni subtilnih sprememb, za katere boste opazili, da jih doživljate zelo intenzivno. Ne boste mislili samo nase, ampak tudi na druge.

Nasvet za današnji dan: Glede na povečano moč besed pazite, kako se boste izražali na določenih področjih, še posebej v situacijah, ko ste pod drobnogledom.

astrologija
Dnevni horoskop – Luna v znamenju

Luna je v znamenju dvojčkov

V teh dneh prihajajo odlične zamisli za delovanje, vendar vam bo primanjkovalo vztrajnosti. Vse boste želeli narediti hkrati. Zaradi nestrpnosti in nemirna, ter zaradi hitrega odzivanja in razdrobljenosti idej in usmeritev, vam lahko zmanjka časa za vse, kar ste si zadali. Ta čas je obarvan z mladostnim preobiljem in navdušenjem. Bolj kot na določen cilj, boste usmerjeni na samo gibanje navzgor. Ključ tega obdobja je prevzetost z več različnimi idejami o stvareh, kot pa o stvareh samih. Prihaja razpršeno razmišljanje in pomanjkljiva motivacija pri doseganju večjih ciljev.

V teh dneh prihajajo zmedene situacije, dogodki vas bodo prehitevali, telefon bo zvonil več kot običajno, v nabiralniku se bo znašlo zanimivo pismo, vaše misli pa bo spremljali manjši opravki, ki ste se jim v preteklih dneh izogibali. Poudarjena bo površnost, komunikacija bo kratka, lahko pa se pojavi tudi komentiranje in razpravljanje, vendar globine tokrat ne boste dosegli. Zadržki odpadajo, povečalo se bo zanimanje za nove začetke. Misli bodo jasne in hitre.

Kaj pravi horoskop za nedeljo 21. februarja 2021?

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Lojze Krakar, slovenski pesnik
  • Chuck Palahniuk, ameriški pisatelj
  • Jennifer Love Hewitt, ameriška igralka in pevka
  • Ashley Greene, ameriška filmska in televizijska igralka
  • Nik Škrlec, slovenski dramski igralec in televizijski voditelj

Na današnji dan je bilo odprtje ljubljanskega Nebotičnika. Slovenski parlament sprejme resolucijo o sporazumni razdružitvi SFRJ. Francis Crick in James D. Watson odkrijeta strukturo molekule DNK. Rodil se je Uroš Krek, slovenski skladatelj in Ivan Vavpotič, slovenski slikar. Rodil se je tudi francoski modni oblikovalec Hubert de Givenchy in britanski igralec Alan Rickman. Umrl je Osborne Reynolds, angleški inženir, fizik in France Avčin, slovenski elektroinženir.

Preberite tudi: 5 ASTRO ZNAMENJ, KI TEŽKO ŽIVIJO BREZ NARAVE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ne glejte preveč osebno na zadevo, ki se vas ne sme dotakniti. Po nepričakovanem sporočilu boste še bolj zmedeni.

Spomnite se, kako ste se reševali v podobni situaciji ter varujte svoj mir.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Besede resnično ne koristijo nikomur, če jim ne sledijo dejanja. Zato se čim prej odpravite svojim ciljem naproti in nikar ne iščite slabih izgovorov. Vsaj popoldne izkoristite za izboljšanje počutja.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Čeprav ste nagnjeni k pustolovščinam, si boste danes vseeno zastavili konkretni cilj. Čakanje se vam namreč ne obrestuje več. Ne ustavljajte se pri besedah, tudi v ljubezni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Poskusite kljub energiji lune v dvojčkih uravnovesiti svoja pričakovanja. Včasih si morate vzeti več časa, da bi se pravilno odločili. V ljubezni bo danes zelo sproščeno.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Obeta se zanimiv dan. Popoldne bo več časa za razprave, pa tudi za šport in vse dejavnosti na odprtem. Pod vplivom Lune v dvojčkih ste vedno bolj zainteresirani za razigrane dogodivščine.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Presenečate s spremembo počutja. Naenkrat se zapirate vase in ne boste odgovorili niti bližnjim. Doma namreč ne boste pokazali pretiranega navdušenja nad skupnimi načrti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Čeprav vas je strah razmišljati o spremembah, bodo danes le te na prvem mestu. Z veseljem boste nekomu ponudili pogovor in nasvete, za katere vas bo prosil, glejte pa seveda tudi nase.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Od nekoga zahtevate preveč, sami pa se umikate in čakate. Potrudite se premagati začasni občutek nedoločnosti, ki vas naenkrat spremlja in obremenjuje in ga prinaša luna v dvojčkih. Zvečer se boste boljše počutili.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ljubezen vam nikakor ne da miru. Vezani boste utrdili odnos z ljubljeno osebo, saj boste zaradi vpliva lune v dvojčkih razigrani in polni raznih žgečkljivih predlogov, ki bodo sprejeti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes vam vsakdanje navade le odvzemajo moči. Radi bi se bojevali proti rutini, toda ne veste niti, kje bi začeli. V ljubezni prisluhnite ljubljeni osebi, čeprav vas občasno moti njena trma.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Veliko bolj sproščeni boste, kot ste bili v zadnjih dneh. Odpravite se na zrak in uživajte v energiji lune v dvojčkih. Ljubezni se boste prepustili brez zadržkov, romantično bo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Spoznali boste marsikaj, pred čimer ste si še pred kratkim zatiskali oči. To se prepogosto ponavlja, zato si naredite nekoliko drugačen načrt, tako v domačih odnosih kot z ljubljeno osebo.

Vas zanima: TO MORATE PREBRATI, ČE STE OBKROŽENI Z MOŠKIMI RIBAMI