Dnevni horoskop za nedeljo 20. junija 2021

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 20. junija 2021

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 20. junija 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 20. junija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan beguncev. Potrebovali boste nenehno bližino tistih, ki vas imajo radi, v zameno za njihov čas jih boste z veseljem razveseljevali.

Horoskop nasvet za današnji dan: Na vrsti bo podvig, o katerem razmišljate že dlje časa, vendar ne bo šlo brez nekaj podpore.

horoskop
Luna v znamenju škorpijona

Danes ob 13:58 uri luna preide v znamenje škorpijona

Danes dopoldan bo za vas zelo pomembno, da vas okolica sprejme ter podpira. Na vsakem koraku boste iskali pravo pot za dialog in razumevanje, konflikti vas bodo močno vznemirjali, izogibali se boste spopadu. Prizadevali si boste za dosego višje duhovne stopnje, saj je tehtnica znak razpetosti med telesom in duhom. Umetnost in glasba vas bosta pomirili in vam pomagali poiskati vaše bistvo.

V dobri družbi boste s prijetnim kramljanjem zagotovo našli svoje mesto.

Popoldan, ko luna preide v znamenje škorpijona bo vpliv poudarjal vaše področje ljubezni in čustev na strasten način. Če se boste zbudili slabe volje ali potrti, si oblecite žive barve, rumeno ali oranžno. Noč bo obarvana s preroškimi in intenzivnimi sanjami, varujte pa se pretiranih naporov, ki vas lahko utrudijo. Čeprav boste polni strasti, se lahko v vas nakopičita obremenjenost in strah. Razum vam lahko zameglijo globoka čustva, ki iščejo zadovoljitve, pripravljeni boste raziskovati in si širiti erotična obzorja. V spalnici se bo zvečer dogajanje stopnjevalo v pozitivni in razigrani smeri. Če z nekom končujete odnos in to storite danes, se lahko vse skupaj odvije zelo dramatično.

Danes praznuje Nicole Kidman: Astro profil

S Soncem v znamenju Dvojčkov je prijetna, simpatična in svobodnega duha, včasih celo preveč, tako da njenega tempa in odločitev marsikdo ne razume. Luna v znamenju Strelca, kar nakazuje, da je oseba, ki se z globinami in pretiranimi čustvi ne obremenjuje, ampak samozavestno sledi svojim sanjam, dokler jih ne doseže, kljub temu, da se mora zaradi tega marsičemu odreči.

Venera v Levu ji podarja ego, ki je lahko za mnoge moške uničujoč. Težko se znajde v podrejenih položajih in ko nekaj ni tako, kot si je zamislila, je sposobna narediti dramo, ne glede na posledice.

V hvaležnem srcu, je neskončno poletje.

Celia Thaxter

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Jacques Offenbach, francoski skladatelj
  • Marija Žagar, slovenska učiteljica in knjižničarka
  • Chet Atkins, ameriški country kitarist
  • Lionel Richie, ameriški glasbenik, pevec
  • Darko Miličić, srbski košarkar

Na današnji dan je bila ustanovljena organizacija Wikimedia Foundation Inc. Odkrit asteroid Eureka. Vzpostavljen rdeči telefon med ZDA in Sovjetsko zvezo. S sprejetjem ustanovne listine v kongresu ZDA je bila ustanovljena Cia. Ladja Savannah pripluje v Liverpool in tako postane prvi parnik, ki prepluje Atlantik. Rodil se je Joseph Martin Kraus, nemško-švedski skladatelj in Errol Leslie Thompson Flynn, avstralski filmski igralec. Rodil se je tudi ameriški igralec John Goodman. Umrl je Radoslav Žargi, slovenski zdravnik infektolog in Marjan Kozina, slovenski skladatelj.

Kako bo danes prehod energije iz zračne v vodno vplival na vas?

Dnevni horoskop napoveduje, da prehajate iz nežnih prijaznih vibracij v bolj strastne.

Katera znamenja zodiaka se boste danes znašla v vrtincu čustev?

V današnjem dnevu se boste znašli v vrtincu čustev rojeni v znamenju ovna, bika in leva.

Preberite tudi: RESNIČNE ŽELJE VAS VODIJO K SREČI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Načrtovali ste miren dan, toda usoda ubira svoje poti, ljubezen bo popoldne, ko luna preide v škorpijona zelo nepredvidljiva. Vse skupaj vam bo tokrat ugajalo in obrestuje se vam vaša iskrenost.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Energije današnjega dne bodo prepletene z veselim razpoloženjem, ki se bo prenašalo na vse ki vas obkrožajo. Zaljubljenosti ne bo ne konca ne kraja, kar vam bo še kako všeč.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes popoldne zaradi vpliva lune v škorpijonu nič ne bo preprosto, čeprav vam takšne situacije pomenijo le dodaten izziv, da se borite. Zanimivo je, da bo tokrat težje tistim, ki so pesimistični.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zelo težko vam bo šlo z jezika, kaj čutite in česa si želite v ljubezenskem odnosu. Čim več časa preživite s tistimi, ki ne potrebujejo dolge razlage, da bi vedeli, kako se počutite.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes boste uživali v pozornosti, potem sledi nekoliko težaven večer z luno v škorpijonu, ko bo marsikaj spet pod vprašajem, posebno če ste se prehitro sprostili.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Naenkrat ne bo več mogoče ovinkariti ali se izogibati odgovoru in zadeve pustiti take, kot so bile do zdaj. Samski boste prilagodljivi, posebno z osebo, ki je simpatična in zelo zgovorna.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pravo pozitivno počutje vam bo prineslo srečo in zadovoljstvo. Danes boste v mislih iskali ravnovesje med zasebnim in ljubezenskim življenjem. Težje bo, kot deluje na prvi pogled.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Vsekakor se v današnjem dnevu spomnite, da nečesa ne obvladate najbolje. Slej ko prej se lahko znajdete v položaju, ko boste pogrešali več varnosti in medsebojnega zaupanja.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Energije vam tokrat ne bo primanjkovalo, hkrati pa boste utrdili vezo, ki ji je že primanjkovalo dinamike in izzivov. Dan, ki je pred vami je primeren za krajše sprehode v naravi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes bodite optimistični, sicer boste naleteli na nekaj starih težav, posebno če imate opravka z nekom, ki je precej zahteven ali posesiven, kar vas vedno znova vznemirja.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes se bodo skozi dan, ko bo luna v tehtnici nizala precejšnja nihanja v razpoloženju, to pa zato, ker zadnje čase niste dovolj skrbeli za svoje počutje. Še imate čas, da to popravite.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V domačem okolju boste zaznali sitnosti, čeprav si po navadi prizadevate obdržati mirne odnose. Previdni bodite, da ne izdate prijateljeve skrivnosti, še posebej zvečer, ko bo luna v škorpijonu.

Vas zanima: OD VAS JE ODVISNO ALI STE SREČNI ALI NE