Dnevni horoskop za nedeljo 18. julija 2021

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 18. julija 2021

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 18. julija 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 18. julija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Prihaja trenutek, ki ste ga dolgo čakali. Odmislili boste strah in zaskrbljenost, kar vas vodi v spontanost.

Horoskop nasvet za današnji dan: Odločite se, razmislite, predvsem pa upoštevajte tudi pretekle lekcije, ki ste jih bili deležni.

Horoskop
Luna je v znamenju škorpijona

Luna je v znamenju Škorpijona

Ta vpliv poudarja vaše področje ljubezni in čustev na strasten način. Noč bo obarvana s preroškimi in intenzivnimi sanjami, varujte pa se pretiranih naporov, ki vas lahko utrudijo. Čeprav boste polni strasti, se lahko v vas nakopičita obremenjenost in strah. Razum vam lahko zameglijo globoka čustva, ki iščejo zadovoljitve, pripravljeni boste raziskovati in si širiti erotična obzorja. V spalnici se bo zvečer dogajanje stopnjevalo v pozitivni in razigrani smeri.

Če z nekom končujete odnos in to storite danes, se lahko vse skupaj odvije zelo dramatično.

Priporočljiv je sadno zelenjavni dan, da napolnite telo z vitamini. Všeč vam bo močna in začinjena hrana, ribe, raki in školjke, s kozarcem rdečega vina, ki bo prebudil še dodatno strast. Utrujenost bo tokrat zbežala mimo vas, zato bo dan tudi primeren za obisk fitnesa ali kakšne druge vadbe, saj boste s tem sprostili odvečno energijo. Če se boste zbudili slabe volje ali potrti, si oblecite žive barve, rumeno ali oranžno.

Ko splezaš na velik hrib, ugotoviš le, da je še veliko hribov, na katere je treba splezati.

Nelson Mandela

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Ian Stewart, škotski glasbenik
  • Nani Poljanec, slovenski imitator in zbiratelj
  • Kristen Bell, ameriška filmska in televizijska igralka
  • Chace Crawford, ameriški filmski in televizijski igralec
  • Laura Rizzotto, brazilsko-latvijska pevka

Na današnji dan v arheološkem najdišču Divje babe v dolini Idrijce najdena trenutno najstarejša neandertalska piščal. Predsedstvo Jugoslavije sprejme sklep o umiku JLA iz Slovenije. Tito, Naser in Nehru podpišejo Brionsko deklaracijo. Japonski predsednik vlade Hideki Tojo odstopi s položaja. Začne se španska državljanska vojna. Rodil se je Nelson Mandela, južnoafriški politik, državnik in Josip Pavčič, slovenski skladatelj, pianist. Umrl je Karel Glaser, slovenski književni zgodovinar in Jakob Petelin Gallus, slovenski skladatelj.

Katero astro znamenje bo danes najbolj ljubosumno?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste danes najbolj ljubosumni rojeni v znamenju škorpijona.

Na kaj morate biti danes še posebej pozorni?

Danes bodite še posebej pozorni na področju ljubezni, da vam ne uide kakšna pikra pripomba, ki bi jo kasneje obžalovali.

Preberite tudi: ASTROLOŠKA ZNAMENJA, KI JIH KAOS NE MOTI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Določene ideje se bodo zaradi notranje napetosti, ki jo nosi s sabo vpliv lune v škorpijonu razpršile. Potrudite se, da vas ena izmed njih ostane v vaši bližini. Udejanjite jo!
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zakaj bi samo čakali, če se bo kdo slučajno spomnil na vas. Odločite se in tokrat vi naredite pomemben korak. Zadovoljni boste z odzivom, ki bo sicer kratek, vendar zelo simpatičen.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Poigrajte se s tistimi mislimi, ki vključujejo čustveno zaznavo. Spoznali boste, da je za zdravo in lepo zvezo ključno, da imata dva podobne cilje. Naredite kakšen korak in lažje vam bo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Poglobili se boste v pomemben del svojega doživljanja. Luna v znamenju škorpijona, ki izraža močne vibracije vam bo pomagala, da se pomaknete k lepšim mislim in svoji zasluženi sreči.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zamislili se boste nad nekom, ki se vztrajno trudi, da se vam približa vendar ne z iskrenimi nameni. Morda je čas, da spremenite svojo taktiko in se bolj približate svojim željam.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Razširite danes, ko vas bo objela energija lune v škorpijonu svoja razmišljanja o strasti tudi na tista področja, s katerimi ne boste zadovoljili le svojega telesa, ampak tudi svojo dušo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Spraševali se boste, ali je sploh še kdo v vaši bližini iskren, saj ste v zadnjem času doživeli nekaj grenkih razočaranj, ki so vas na psihičnem področju potegnila navzdol.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ljubezen bo zelo pomembno področje, ki se mu boste težko izognili. Iskali boste rešitve, skušali osebnostno napredovati, vendar vse skupaj tokrat ne bo najbolj enostavno.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Skoraj nemogoče je, da bi se vam zadeve rešile same od sebe. Potrebno bo razmisliti, upoštevati vsa dejstva in se prilagoditi razmeram, ki bodo od vas zahtevale da priznate resnico.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Razširili se bodo vaši interesi, ki danes ne bodo najbolj učinkoviti. Ves dan boste bezljali v levo in desno brez pravega smisla, ki bi vas prepričal da je vse vredu. Glavo pokonci.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Razburili se boste saj se nekaj ne bo rešilo tako kot ste si zamislili. Vztrajajte pri pomembnih vibracijah, ki jih bo luna v škorpijonu še dodatno okrepila. Ne vdajte se negativizmu.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Preveč naporno se vam bo danes zdelo nekaj, kar je tesno povezano z družino. Nikar ne nasedate tistim besedam, ki vam že na prvi trenutek niso najbolj naklonjene. Zaupajte vase!

Vas zanima: ČUSTVENO URAVNOTEŽENO ŽIVLJENJE JE KLJUČ VSEGA