Dnevni horoskop za nedeljo 18. aprila 2021

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 18. aprila 2021

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 18. aprila 2021

Predviden čas branja: 2 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 18. aprila 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Približali se boste notranjemu miru in si znali sami razložiti vse kar vas obdaja.

Horoskop nasvet za današnji dan: Priporočljivo je, da se ukvarjate s sabo, ter s svojimi skritimi željami, ki bi jih bilo smotrno tudi uresničiti.

horoskop
Luna v znamenju raka

Luna je v znamenju raka

Vodno znamenje rak je flegmatično, materinsko, zaščitniško, občutljivo, plodno, ljubeče in domoljubno znamenje. Izredno občutljiv, potrebuje varno intimnost. Mehka odmaknjenost je njegov ideal, daleč od spopadov in krutosti zunanjega sveta. Njegova prispodoba so valovi življenja, saj živi v notranjem vrtincu sanjarjenj, prividov ter iluzij.

Ker znamenje raka povezujemo z domom, družino in potrebo po varnosti, ter izvorom je v teh dneh poudarek na domačem življenju.

Motivirajo nas čustva, naši odzivi postanejo nagonski, sprožajo jih nezavedne potrebe in želje. Pri odločitvah se boste v tem času obotavljali, zato marsikaterega načrta ne boste popeljali do konca. Vaša intuicija bo v teh dneh zelo intenzivna, saj bodo čustva determinirala vašo osebnost. Zaradi preobčutljivosti boste nekoliko neodločni ali celo podvrženi manjvrednostnim kompleksom.

Tragedija življenja je v umiranju tega, kar je v človeku, medtem ko živi.

Albert Einstein

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Jurij Fleišman, slovenski skladatelj
  • Igo Gruden, slovenski pesnik
  • Albin Planinec, slovenski šahovski velemojster
  • Eric Roberts, ameriški filmski igralec
  • America Ferrera, ameriška televizijska igralka

Na današnji dan je bil pričetek protestov na pekinškem Trgu nebeškega miru. Janez Puhar je izumil fotografijo na steklu. Položili so temeljni kamen za gradnjo nove cerkve sv. Petra v Rimu. Rodil se je Max Weber, ameriški slikar, kipar ruskega rodu in Giacomo Carissimi, italijanski skladatelj. Rodil se je tudi ameriški igralec James Woods in ameriška igralka Melody Thomas Scott. Umrl Albert Einstein, švicarsko-ameriški fizik, nobelovec in Ivan Hribar, slovenski politik.

Katera astrološka znamenja bodo danes preobčutljiva?

Danes boste bolj občutljivi rojeni v vodnih in zemeljskih znamenjih.

Ali je današnji dan primeren za globoka razčiščevanja?

Dnevni horoskop napoveduje, da kljub nežni energiji lune v raku, dan ni najbolj primeren za razčiščevanja, še posebej na području čustev.

Preberite tudi: ASTRO PROFIL ZNANIH: TINA GORENJAK

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pred vami je čudovit dan z vplivom lune v raku. Končno se vam bo zdelo, da so se stvari malce premaknile naprej. Karkoli boste danes izvedeli, bo prispevalo k vaši osebni rasti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Jutro bo z luno v znamenju raka umirjeno. Posebno naporna bo sredina dneva, ko vas bo od notranjih bojev kar razganjalo, zvečer pa se bodo stvari počasi začele umirjati.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Občutili boste globok notranji mir saj luna v raku poskrbela, da se umaknete v svoj zasanjan svet. Čutnost bo okrepljena, zato nahranite svoje čute na prijeten način.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ne bo vam pa pogodu, da vas drugi kritizirajo in vam govorijo, kaj bi bilo dobro za vas. Privoščite si kaj sladkega, naj se čuti nahranijo, vi pa zaplavajte v boljše počutje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zapišite si ideje o spremembah pri vsakdanjih obveznostih. Spremembe so lahko tudi spremembe na bolje, kar se bo izkazalo proti koncu današnjega dne, ki ga bo spremljala luna v raku.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Izkoristite dan z vplivom lune v raku za ustvarjanje, zabavo, igro, igrajte se z otroci in uživajte v veselju, ki ga nosi prijetna in z nežnostjo obarvana energija nedelje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes vam bodo kljub nežnemu vplivu lune v raku družinski člani močno nasprotovali. Najbolj pa vas bo šokiralo to, da bodo ljudje, ki vam bodo ponudili pomoč, povzročili le še večjo zmedo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pazite na zdravje, posebno na prehrano. Previdno z besedami, čeprav ste izredno radovedni in sumničavi, najbrž povsem po nepotrebnem, zato premislite, ali se vam to obrestuje.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Največ, kar lahko naredite je, da zavzamete pozitivno stališče tudi takrat, ko so vsi okoli vas pesimisti. Zasebno boste trpeli zaradi občutka pomanjkanja kontrole nad ljubljeno osebo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekatere priložnosti se vam bodo zdele izvedljive, druge ne, zato jih izbirajte pozorno. Ko boste poskusili nekaj novega, se boste srečali z ovirami, vendar jih boste sposobni prestopiti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Poskusite se postaviti na noge, saj vas spremlja luna v raku in nikar ne razmišljajte samo v negativni smeri. Najlažje se boste sprostili ob dobri kavi z domačimi, ki vas bodo razveselili.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Prijeten klic vam bo močno polepšal dan. Nekdo vam bo predal čudovito novico, ki vam bo še dolgo ostala v mislih. Čakajo vas pomembne spremembe, vendar imejte v mislih, da morda ne bodo najlepše.

Vas zanima: ODKRIJTE IN IZPUSTITE SVOJ STRAH