Dnevni horoskop za nedeljo 17. januarja 2021

horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 17. januarja 2021.

Dnevni horoskop za nedeljo 17. januarja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. S konjunkcijo med Luno in Neptunom boste zasanjani, zamišljeni in morda tudi malce ležerni.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: S starimi težavami se boste spoprijeli popolnoma drugače kot doslej. Nekaj, kar ste izpustili, še vedno lahko dobite.

horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju rib

Dnevi z luno v ribah simbolizirajo psihizem, tisti mračni notranji svet v katerem se komunicira z višjimi vodniki. Primanjkovalo bo stanovitnosti, povečana bo vaša sprejemljivost za vtise. Občutili boste odtujenost od realnega pogleda, vaše notranje doživljanje pa bo zelo bogato. Potreba po združitvi vas lahko prisili v žrtvovanje svoje lastne osebnosti. Težko boste v teh dneh ohranili določeno enotnost, saj boste ves čas nihali med danimi možnostmi ter podlegali vplivom. Težavam in zapletom se boste v tem času raje umaknili.

Na trenutke boste obstali v svojem svetu domišljije in notranjih vizij. Svoj obstoj boste opravičevali s koristnostjo, ali pa se boste znašli v svetu prividov. Bližina vode vas bo prebudila. Ugodno za počitek, mirne oblike razvedrila, bivanje ob vodi, poslušanje glasbe, meditiranje in iskanje sprave. V komunikaciji boste bolj zadržani ter zmedeni, kar je lahko posledica manjvrednostnih kompleksov. Pojavila se bo odvisnost od spremenljivih razpoloženj, ljubezen pa bo bolj čustvene kot čutne narave.

Kaj pravi dnevni horoskop, nedelja 17. januar 2021?

Rojeni v znamenju kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Alphonse Gabriel »Al« Capone, ameriški gangster
  • Muhammad Ali, ameriški boksar
  • Jim Carrey, kanadski filmski igralec, komik
  • Michelle Obama, žena ameriškega državnika Baracka Obame
  • DJ Tiësto (Tijs Verwest), nizozemski DJ/producent

Na današnji dan je bil plebiscit za večjo avtonomijo Grenlandije znotraj Danske. Rodil se je Benjamin Franklin, ameriški fizik, pisatelj, državnik in Pedro Calderón de la Barca, španski dramatik. Prav tako se je rodil član skupine The Rolling Stones, Mick Taylor in ameriški pevec Kid Rock. Umrl je Clyde William Tombaugh, ameriški astronom in France Križanič, slovenski matematik.

Preberite tudi: ČAS ZA SPREMEMBE: DIREKTNO GIBANJE URANA V BIKU

Dnevni horoskop: nedelja 17. januar 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pred vami je kljub luni v znamenju rib živahen dan. Nekateri bodo nosili negativno energijo, kar boste zelo hitro tudi zaznali. Znali se boste umakniti v svoj svet.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Dovolite si dan doživeti kot izziv, za nove ideje, za preskok, da vedno bolj prihajate do razumevanja, kaj je za vas pomembno in kaj je potrebno črtati iz vašega seznama.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Razveselili se boste klica nekoga, ki ga že dolgo niste videli. Dobra energija bo vplivala tudi na vaše osebno počutje in zdravje, za katero vam trenutno ni potrebno pretirano skrbeti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Kvalitete, ki jih nosite v sebi bodo s pomočjo energije lune v ribah prekrasne, vendar bo potrebno narediti največ in to brez občutka za celoto in brez pravega notranjega miru.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nežna energija lune v ribah omogoča več veselja in ustvarjalnega sodelovanja. Telefon bo zvonil pogosteje, zdelo se bo, da so se na vas spomnili vsi vaši dobri prijatelji.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za nedeljo 17. januarja 2021

Kljub temu da je nedelja, boste razmišljali o finančnem področju, čeprav ne boste mogli ničesar spremeniti. Iskali boste prave rešitve. Počasi, čas bo prinesel svoje, zato ne prehitevajte.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Obeta se vam veliko nežnih vibracij, saj se luna nahaja v znamenju rib. V odnosu z domačimi se lahko vznemirjenje prevesi v stres. S humorjem boste dosegli veliko boljše rezultate.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Živahni boste, kar bodo opazili tudi domači. Zanimive domislice bodo spodbujale dobro počutje in nove ideje. Vse skupaj se bo kljub vplivu lune v ribah vrtelo zelo hitro.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V današnjem dnevu se lahko z okrepljenim občutkom za konkretno soočite z veliko obremenitev in rešite marsikatero težavo ter na koncu zadovoljno ugotovite, da ste zadovoljni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Na zasebnem področju bo zaradi občutljive energije lune v ribah prisotnega veliko stresa. Poskusite, če je le mogoče ohraniti prijateljski odnos z domačimi, kar ne bo enostavno.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Obnovite preko spleta, če vam bo dolgčas zvezo z osebami, s katerimi ste bili v zadnjem obdobju v dokaj slabih odnosih. Presenečeni boste, kako se bo vse razpletlo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V odnosih boste danes, ko se bo luna nahajala v znamenju rib bolj poslušali kot govorili, vendar vam bo slišano dalo za misliti o morebitnih spremembah, ki lahko vplivajo na osebni razvoj.

Preberite tudi: VODNAR LETNI HOROSKOP 2021