Dnevni horoskop za nedeljo 16. maja 2021

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 16. maja 2021

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 16. maja 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 16. maja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Zaradi konjunkcije med Luno in Marsom se boste borili z vztrajnostjo, ki pa jo bo težko razložiti in ohraniti stabilno situacijo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Danes se boste lažje kot običajno povezali s svojim notranjim svetom, ki bo bogat in obarvan v najlepše barve.

luna
Luna je v znamenju raka

Luna je v znamenju raka

Rak, četrto znamenje zodiaka, ki mu vlada Luna, predstavlja začetek poletja. Močna prispodoba notranjosti, nenadzorovanih globin in iracionalnih impulzov. Opisuje otroški svet in način prenašanja misli. Uteleša lunine lastnosti kot so pasivnost, domišljija in brezbrižnost. Vodno znamenje rak je flegmatično, materinsko, zaščitniško, občutljivo, plodno, ljubeče in domoljubno znamenje. Izredno občutljiv, potrebuje varno intimnost. Mehka odmaknjenost je njegov ideal, daleč od spopadov in krutosti zunanjega sveta.

Pri odločitvah se boste v tem času obotavljali, zato marsikaterega načrta ne boste popeljali do konca.

Vaša intuicija bo zelo intenzivna, saj bodo čustva determinirala vašo osebnost. Zaradi preobčutljivosti boste nekoliko neodločni ali celo podvrženi manjvrednostnim kompleksom. Najprej boste zaznali posledice svojih dejanj, šele nato tudi njihove razloge. Vaša ljubezenska nagnjenja bodo bolj čustvena kot čutna, v razmerjih boste iskali predvsem notranje dopolnilo in prijateljsko noto. Močno izražena bo želja po materinstvu ter skrb za druge.

Danes praznuje Gabriela Sabattini: Astro profil

Njeno Sonce v znamenju Bika ni najbolj konkretno usmerjeno, saj se bliža Soncu v znamenju Dvojčkov, ki ji poudarjajo neustavljivo privlačnost in šarm. Je zelo odločna in stabilna osebnost, ki vedno stoji za svojimi besedami in dejanji. Pripravljena je tudi poskusiti kaj novega in se zraven razigrano nasmejati, saj obožuje svoje življenje.

Luno ima v znamenju Tehtnice, kar je odlična iztočnica za njeno eleganco, ki ji je prirojena. Merkur v znamenju Bika ji daje odločnost ter realen pogled na svet, k sanjarjenju ni najbolj nagnjena. Venera in Mars se nahajata v znamenju Dvojčkov in ji dodajata simpatičnost in nekaj neodvisnosti, ki jo spretno uporablja v ljubezenskih razmerjih.

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Henry Jaynes Fonda, ameriški filmski igralec
  • Janet Jackson, ameriška pevka
  • Pierce Brendan Brosnan, irski filmski igralec
  • Roman Pungartnik, slovenski rokometaš
  • Megan Fox, ameriška filmska in televizijska igralka

Na današnji dan je bila prva podelitev nagrad Ameriške akademije za film, bolj znanih kot Oskar. Sovjetsko plovilo Venera 5 pristane na Veneri. Islandski parlament razglasi neodvisnost od Danske. Rodil se je Virgil Widrich, avstrijski filmski režiser in Marko Kravos, slovenski pesnik. Rodil se je tudi Ivan Franke, slovenski slikar in Ivan Jager, slovenski arhitekt. Umrl je Ivan Žolger, slovenski pravnik, diplomat in Franc Berneker, slovenski kipar.

Usmeri svoje oči proti zvezdam, ampak ohrani svoje noge trdno na tleh.

Theodore Roosevelt
Katera astro znamenja boste danes v ozadju nemirna in nesigurna v svoje načrte za prihodnost?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste danes najbolj nemirni in nesigurni dvojčki, levi in kozorogi.

Kako bo na počutje vplivala konjunkcija med Luno in Marsom?

Danes se boste težko popolnoma umiril, prisotna bo tudi prepirljivost, ki se ji skušajte izogniti.

Preberite tudi: NIHANJE RAZPOLOŽENJA IN ASTROLOŠKA ZNAMENJA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Prihaja ponovna vero v ljubezen, po srečanju, ki vam pospešuje utrip in prepričuje, da imata z osebo veliko skupnega. Imate dovolj časa za nekaj zanimivih opravkov.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pred vprašanji, ki jih je pred vas postavil partner, zaradi vpliva lune v raku ne boste mogli pobegniti. Namesto da krožite med prijatelji in tarnate nad svojo usodo, raje razmislite.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Če nekdo od domačih ne bo opazil vašega truda, s katerim si želite pokazati, da si želite bližine, boste užaljeni in lahko izzovete prepir. Ko si bosta vse povedala, bo lažje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Jutro z luno v znamenju raka bo nenavadno, saj vam bo nekdo razširil obzorje. Kmalu boste začutili, da je čas za akcijo in napredek, kar vas bo naredilo izredno pogumne.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekdo je računal na vas in vam bo jasno pokazal svoje nezadovoljstvo. V današnjem dnevu boste zaradi lune v raku pogrešali komunikacijo, ki bo te dni resnično na nezavidljivi ravni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V današnjem dnevu z luno v raku boste zelo prilagodljivi. Naučili ste se že kar nekaj pomembnih življenjskih lekcij, zaradi katerih gledate na življenje v drugačni luči.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne glede na to, ali vam bodo danes pot prekrižali neznanci, ali sosedi, se boste do njih obnašali naravnost fantastično. Zaradi lune v znamenju raka boste zelo prijazni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Začnite pogovor z nekom, ob katerem ste že od nekdaj nekoliko sramežljivi. Čaka, da boste naredili prvi korak. Danes boste do ljubljene osebe zaradi lune v raku zelo pozorni in nežni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nihče vas ne bo mogel ustaviti, še posebej, ko bodo videli, da ste stvari vzeli v svoje roke in da ste odločni. Dan bo poln presenečenj, še posebej na področju čustev.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Morda niste najbolj zadovoljni s hitrostjo svojega napredovanja v odnosih z vašo družino in se to tudi pozna pri vašem delu, vendar se kljub temu skušajte prilagoditi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vzbudili boste zanimanje nasprotnega spola in si odprli možnost prijetnega pogovora. Vezane bo mikal samski stan, ki se vam bo zdel poln brezskrbnega veselja in spontanosti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Energija lune v raku vas bo oborožila s psihično močjo, zato boste kos vsem nalogam in pogovorom, ki se bodo odvrteli v današnjem dnevu. Zvečer pa pričakujte povečano utrujenost.

Vas zanima: URŠKA TRPI V RAZMERJU Z AGRESIVNIM PARTNERJEM