Dnevni horoskop za nedeljo 13. decembra 2020

horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 13. decembra 2020.

Dnevni horoskop za nedeljo 13. decembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Vihrava in z optimizmom obarvana energija vas bo povabila, da izstopite izven lastnih okvirjev.

Dnevni horoskop smernica za astro znamenja: V današnjem dnevu lahko ponovno vzpostavite svoje dragocene vrednote in nežno spremenite svoj odnos do njih.

horoskop
Dnevni horoskop

Danes ob 3.39 uri preide luna v znamenje strelca

V današnjem dnevu boste bolj površni in nedosledni. Najbolj vam bodo dišale športne aktivnosti. Sanjali boste o potovanjih in nenavadnih doživetjih. Pri zapravljanju denarja ne boste poznali zmernosti, zato lahko ob sproščenem nakupovanju preko spleta presežete vaše finančne sposobnosti. Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni.

Izogibali se boste kuhanju in gospodinjskim opravilom. Gurmanski užitki ne bodo najbolj inovativni, zadovoljili vas bodo tudi hitri obroki. Kilogrami se bodo topili nekoliko lažje kot sicer, ker ne boste čutili potrebe po sladki in mastni hrani, pokurili pa boste več energije, saj boste ves čas v pogonu. Tek vas bo razbremenil črnih misli ter vam dodal notranjo moč.

Danes praznuje Jure Zdovc: Astro profil

Njegovo Sonce se je ob njegovem rojstvu nahajalo v tretji dekadi Strelca v 9. Hiši, kar nakazuje, da je optimistična, vedra, iskrena in vitalna oseba, dinamičnega značaja, ljubi potovanja in novosti, tveganja, akcijo in izziv, zanimajo ga šport in avtomobili, všeč pa so mu tudi živali in narava. Je oseba športnega duha, mladostna in prijetna na pogled, velik poudarek daje telesu in telesnemu videzu. Je zelo poštenega in pravičnega značaja, nagiba pa se k pretiravanju.

Njegova luna v prvi dekadi Kozoroga prinaša resnost, zanesljivost in odgovornost. Težko se sprosti in zaupa, saj meni, da znaš prav sam najbolje poskrbeti zase. Ne mara vpletanja in vmešavanja v svoje sisteme delovanja, čeprav mu ne bi škodilo nekaj več spontanosti.

Danes praznuje Taylor Swift: Astro profil

S Soncem v znamenju Strelca v 9. Hiši je svobodna, ambiciozna in spontana. Včasih celo preveč, saj smatra, da ji določene zadeve enostavno pripadajo, brez da vanje vloži veliko truda. Ascendent v znamenju Rib nakazuje na osebo, ki večkrat skriva svoja prava čustva pod površje in se dela nedostopno in hladno. Vendar prava oseba zagotovo prepriča njeno srce.

Luna v Raku nakazuje na občutljivo osebo, ki se v odnosih večkrat obrne vase in išče svoj prav v tišini. Merkur v znamenju Kozoroga ji omogoča motivacijo in vztrajnost na poslovnem področju. Pripravljena je se boriti za svoj uspeh, ne glede na ostale dejavnike in okolje. Mars v znamenju Škorpijona jo usmerja v strast in dogajanje, ki mora biti v njenem življenju pestro.

Kaj pravi dnevni horoskop, nedelja 13. december 2020?

Rojeni v znamenju streleca in dogodki na današnji dan:

  • Sašo Stevović, slovensko-črnogorski kipar
  • Eric Marlon Bishop, ameriški igralec
  • Matjaž Smodiš, slovenski košarkar
  • Amy Lee, ameriška glasbenica
  • Taylor Swift, ameriška glasbenica, tekstopiska

Na današnji dan se prvič sestaneta Frederik Willem de Klerk in Nelson Mandela. Kofi Annan je postal generalni sekretar OZN-a. Rodil se je Curd Jürgens, nemški filmski igralec in Janko Messner, slovenski pisatelj. Umrl je Vasilij Vasiljevič Kandinski, ruski slikar, grafik, umetnostni teoretik in Friderik Pregl, slovensko-avstrijski zdravnik, kemik, nobelovec.

Preberite tudi: DAVID IN AJDA URANKAR: SINASTRIJA ODNOSA

Dnevni horoskop: nedelja 13. december 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nečesa se boste spomnili nekoliko prepozno, a nič hudega se ne bo zgodilo. Ste nekako prepočasni, čeprav bo v današnjem dnevu vse skupaj minilo brez posledic.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nedeljsko razpoloženje bo kljub vplivu lune v strelcu pokvarilo nekaj nedorečenosti, še posebej v domačem okolju. Radi bi prišli zadevam do dna, a dobili boste le nepopolne odgovore.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne ozirajte se na zlobne opazke. Imate s pomočjo lune v strelcu skrbno začrtano svojo pot, tokrat skrijte negotovost, posebno v tistem krogu, kjer ni iskrenosti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ponovno sumite nekoga, ki vam je v resnici zelo vdan. Spremenite svoje obnašanje, ker se bo drugače oddaljil od vas. Nekaj vprašanj bo zaenkrat ostalo brez odgovorov.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pazite, da ne bi zaradi ležernosti, ki jo prinaša luna v znamenju strelca pozabili na izredno pomembno pismo ali sporočilo. V večernih urah si boste zaželeli popolnega brezdelja.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za nedeljo 13. decembra 2020

Računajte na pomoč in podporo nekoga od družinskih članov, ki se pogosto zadržuje v ozadju, vendar to ne pomeni, da je pozabil na vas. Še enkrat se bo izkazalo, da najboljše prihaja naključno.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nič vam še ni popolnoma jasno, a z vplivom lune v strelcu kljub temu upate na uspeh. Vseeno se oborožite s strpnostjo, da ne zanetite kakšnega prepira.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Obeta se vam zanimiv dan z vplivom lune v strelcu. V dobri kondiciji boste, to vam omogoča, da se ukvarjate z dvema zadevama hkrati, seveda v družbi družine.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pričakujete, da vam nekaj razložijo. Ne čakajte na neizogibno, temveč z luno v vašem znamenju raje ukrepajte. Sami poiščite odgovor, čeprav boste stežka priznali, kje ste se zmotili.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Dobre novice lahko danes spreminjajo vaše načrte. Še zadovoljni boste, kjer se je zgodil preobrat, ki vas lahko umiri. Doma boste zgladili spor med različnimi generacijami.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Planeti prinašajo veliko pozitivnih misli, zato ne skrivajte čustev, posebno če že komaj čakate na pomemben podvig, ki ste si ga pred kratkim zamislili. Ne prepuščajte vsega usodi.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Žrtvovati morate del svoje dragocene svobode. Nič ni izgubljeno, le pazite, kako boste povedali resnico ljubljeni osebi, ki v tem trenutku ni tako naklonjena, kt ste vajeni običajno.

Vas zanima ASTROLOGIJA IN NEZVESTOBA: KAJ ZA VAS POMENI VARANJE?