Dnevni horoskop za nedeljo 12. julija 2020

Horoskop dnevni
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 12. julija 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes se vam bo skozi dan dozdevalo, da čas beži hitreje. Ne ustavljajte se pri nepomembnih stvareh.

Horoskop smernica za vsa znamenja: Današnji dan vam prinaša več ambicioznih misli in medsebojnega razumevanja. Najlažje za vas bo, če se boste takoj, ko začutite dober impulz podali v akcijo.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna v znamenju ovna

V teh dneh o dolgčasu ne bo niti sledu. Pogovori bodo jasni in razumljivi, nikakor globoki, hitro pa lahko naletite na nervozo, še posebej če boste na nekaj predolgo čakali. Pojavijo se lahko nepremišljena, nekontrolirana dejanja in večja tveganja. Izkoristite vse priložnosti in urno sledite svoji spontanosti. Šport je najboljša izbira v teh dneh, saj boste usmerili svojo odvečno energijo v gibanje. Ugodno tudi za pričetek del, ki jih želimo dokončati hitro.

Danes praznuje Bill Cosby: Astro profil

Njegovo Sonce se nahaja v 3. Hiši raka, kar nakazuje na občutljivo osebo, ki ji največ pomenijo družinske vezi. Kljub temu, da zna biti poslovno zelo odločen in prodoren, kar mu omogoča tudi Mars v znamenju škorpijona, v domačem okolju podleže zaradi svoje topline in dobrega srca, zato nikoli ni strog oče ali vodja. Luna v znamenju device je tista, ki mu pomaga, da se v določenih situacijah čustveno ne zlomi, saj zna na ljubezenske zadeve pogledati tudi iz drugega zornega kota in jih rešiti na diplomatski način. Venera v dvojčkih omogoča spontanost, odlične smisel za humor in prinaša v njegovo življenje nekaj raztresenosti in občasne neprilagodljivosti. Kar si zamisli, mora doseči, v nasprotnem primeru ima občutek da trpi.

Merkur se prične gibati direktno

Miselne procese, ideje in pomembne informacije iz zavestnih in nezavednih virov bo potrebno usklajevati in predvsem razumeti!

Merkur je družbeni vodja, ki ureja tudi odnose z brati in sestrami, platonskimi prijatelji, sodelavci in sosedi. Če hrepenite po bolj globokih interakcijah z drugimi, naj Merkur v tem obdobju postane vaš vodnik, ki vas vodi k pravim pristopom na področju odnosov. Ker upravlja z miselnimi procesi posameznika, je priporočljivo izkoristiti čas njegovega direktnega gibanja v smeri lažjega in bolj učinkovitega napredka.

Ljubezen je tako kratka, pozabljenje je tako dolgo. 

Pablo Neruda

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

Claude Bernard, francoski fiziolog
Nikolaj Gavrilovič Černiševski, ruski pisatelj, filozof
Amedeo Modigliani, italijanski slikar, kipar
Günther Anders, nemški pisatelj, filozof, judovskega rodu
Pablo Neruda, čilski pesnik, diplomat, nobelovec

Na današnji dan je bil potres z močjo 4,5 stopnje z epicentrom pri Kobaridu. Umrl je Ivan Albreht, slovenski pesnik, pisatelj. Pedro Santana Lopes postane portugalski predsednik vlade.

Preberite tudi Mesečni horoskop JULIJ 2020

Dnevni horoskop: nedelja 12. julij 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nekaj prijetnega vas čaka vi pa oklevate in si ne upate narediti prvega koraka. Zaupajte svojemu srcu, doslej vam je še vedno vsekakor dobro svetovalo. Bodrila vas bo tudi luna v vašem znamenju.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekaj boste povedali zelo jasno, zato si lahko obetate dober razvoj situacije. Minilo je že precej časa, odkar ste bili tako neposredni. Poskusite pomagati prijatelju, ki je še vedno zmeden.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Prednost, ki ste si jo pridobivali, bo začela kljub aktivni luni v ovnu počasi kopneti. Če ne boste takoj spremenili taktike, vas bodo tekmeci kmalu prehiteli, kar vam ne bo všeč.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vse se razpleta na pravi način, čeprav zelo počasi. Tudi v ljubezni in v prijateljstvu lahko pričakujete presenečenja, posebno po sporočilu, ki bo pomenilo prelomnico v odnosu.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Kljub zaposlenosti z družinskimi člani bo ljubezen v današnjem dnevu visoko na lestvici vaših zanimanj, vendar zaradi prenapetosti ne boste uspeli tako uživati, kot si želite.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za nedeljo 12. julija 2020

Zanesite se predvsem na lastne sposobnosti in videli boste, da se bodo zadeve kmalu zavihtele v vaš prid. Sprva boste kar nekako neodločni in na trenutke celo labilni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Z malo zbranosti in poguma ter spretnosti v komunikaciji boste z lahkoto dosegli to, da vam bo okolica jedla z dlani ter da se boste končno lahko z nekom pogovorili o dvomih.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Dosegli boste skoraj vse, kar boste želeli, ostalo pa bo vprašanje, ali boste sploh zadovoljni. V neki stvari se boste morali odločiti precej na hitro, saj vas bo dregnila luna v ovnu.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na vprašanja odgovarjajte konkretno in odločno, ker samo tako boste prišli do točke, po kateri hrepenite. Poskrbite za dobro počutje in pojdite v naravo, kjer boste našli navdih.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Begal vas bo dolgčas, pogrešali boste drobne prepire, ki so netili strast v odnosu. Ko postanete v ljubezni malenkostni, se začnejo kopičiti napetosti. Preskočite negativno vibracijo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Borite se z svojim vzkipljivim značajem, v vas je ogromno tleče jeze, občutek hude bolečine. Spustite ljubezen k sebi, kajti to vas lahko reši morečih, bolečih odnosov na vseh področjih.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V današnjem dnevu bo vaše počutje izredno spremenljivo in lahko se hitro premikate z ene stvari na drugo. V ljubezni ne čakajte predolgo, temveč čim prej poiščite nekoga, ki vam je naklonjen.

Ste nezadovoljni, vas mučijo dvomi? Svetovanje in pogovor 090 66 56