Dnevni horoskop za nedeljo 10. januarja 2021

Horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 10. januarja 2021.

Dnevni horoskop za nedeljo 10. januarja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Energija današnjega dne vam bo dala moč, da ne boste obupali, ter da boste na reševanje težav bolje pripravljeni.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Težave se lahko pojavijo v krogu družine, saj bo vsak vztrajal pri svoji odločitvi, kompromise bo težko doseči, razen če boste šli čez mejo in se poskušali prilagoditi.

Horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju strelca

Življenjskih težav se ne boste ustrašili, saj boste strmeli k temu, da objamete svet in se povečate obzorje. Poletite k novim dogodivščinam naproti, proti neznanemu. Mikale vas bodo nove avanture, ki bodo potekale v duhu spontanosti, resnih razmerij v tem času ne boste poglabljali. S svojim sarkazmom lahko celo koga užalite, zato bolj skrbno izbirajte svoje besede.

V teh dneh boste nesebični in odprtega srca, vendar samovoljni in kljubovalni. Področja, ki bodo v teh dneh izpostavljena so meditacija, filozofija, psihologija, iniciacija, samo realizacija. Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni. Poskrbite za čiščenje telesa in se izognite mastni hrani, tudi zaprti prostori vas bodo utesnjevali. K perfekcionizmu danes ne boste težili, bolj boste optimistični in zaupljivi, ter seveda razigrani.

Kaj pravi dnevni horoskop, nedelja 10. januar 2021?

Rojeni v znamenju kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Rod Stewart, škotski pevec
  • George Foreman, ameriški boksar
  • Eddie Cheever, ameriški avtomobilski dirkač
  • Alex Meraz, ameriški filmski in televizijski igralec
  • Anette Sagen, norveška smučarska skakalka

Na današnji dan so v Ženevi ustanovili Svet društva narodov. Tina Maze je zmagala na veleslalomu v Mariboru in tako dosegla sedmo slovensko zmago na tekmah za zlato lisico. Rodil se je ruski pisatelj Aleksej Nikolajevič Tolstoj in Robert Woodrow Wilson, ameriški fizik, nobelovec. Umrl je David Bowie, angleški glasbenik in Coco Chanel, francoska modna oblikovalka. Prav tako je umrl slovenski književnik, literarni zgodovinar in pedagog Evald Koren.

Preberite tudi: KAJ PRINAŠA OBDOBJE VENERE V ZNAMENJU KOZOROGA?

Dnevni horoskop: nedelja 10. januar 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Energija lune v znamenju strelca, vas bo vodila v akcijo in spremembe. Največ napetosti bo na zasebnem področju, hkrati pa bo tam tudi največ možnosti za morebitne spremembe.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zopet se počutite vitalno, pripravljeni ste na nove izzive. Morda potrebujete nekaj podpore za stvar, v katero sicer verjamete, toda potrebujete še nekaj manjših dokazov.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Kljub luni v strelcu se lahko pojavi danes nezadovoljstvo in napetosti. Z malo potrpljenja in sposobnostjo razumevanja drugih pa možnosti prijetnih trenutkov.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Z vplivom lune v strelcu boste usmerjeni k uresničevanju lastnih želja. Na zasebnem področju vam bo dana priložnost poglobitve. Toda ne bo šlo brez truda in potrpežljivosti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pustite domačim, da delajo to kar želijo, prihranite danes pikre pripombe. Vzemite si čas zase, naredite nekaj, kar vas bo spočilo, kar bo pomagalo, da zopet slišite zvok lastne duše.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za nedeljo 10. januarja 2021

Ponovno ste lahko optimistični in z vplivom lune v strelcu bolj dinamični. Pogovarjajte se s tistimi, ki vam lahko odprejo nova obzorja in vas česa novega naučijo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zasebno področje bo zaradi vpliva lune v strelcu zahtevalo veliko vaše energije in vztrajnosti. Nekaj bo tudi napetosti v odnosu z domačimi, vendar bo vse odvisno od vas in vaše trme.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Znali boste poiskati drugo rešitev. Vaše razpoloženje bo dokaj spremenljivo, v popoldanskih urah boste občutljivi in pesimistični. Spremlja vas potreba po čustvenem zbližanju.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Postajate vedno bolj trmasti, saj pomembne odločitve preprosto nočete prepustiti nikomur. V ljubezenskem odnosu se držite istega, namesto da bi poskusili nekaj spremeniti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Previdnost v odnosih je potrebna le toliko, da ne bi po nepotrebnem spodbujali slabih občutkov o svojih sposobnostih. Močnejši boste, kot se zavedate, zato nikar prehitro ne obupajte.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Luna v strelcu prinaša voljo do pomembnih premikov na osebnem področju. Zasebno bo treba pokazati iniciativnost in ponovno osvojiti srce svoje ljubljenje osebe.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Luna v znamenju strelca bo danes spodbujala bojevitost in spremembe, ki bodo povezane z vašim osebnim življenjem. V odnosih bo vladala manjša navidezna napetost.

Vas zanima: RETROGRADNI PLANETI TER OBDOBJA V LETU 2021