Dnevni horoskop za nedeljo 1. avgusta 2021

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 1. avgusta 2021

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 1. avgusta 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 1. avgusta 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Delovali boste vročekrvno in brezglavo, zato se pripravite na negativne komentarje.

Horoskop nasvet za današnji dan: Spomnite se situacij, v katerih ste preveč pohiteli, potem pa se kesali, da ne boste ponovili napake.

dnevni horoskop
Luna je v znamenju bika

Luna je v znamenju Bika

Ko se luna nahaja v zodiakalnem znamenju bika bodo na preizkušnji vsi vaši čuti še zlasti dobrih okusov – hrane, prijetnih vonjav in pomirjajočih zvokov, katere prejemate preko bikove simbolike lastnosti, od tu tudi izredni prvinski čut za estetiko. Objekti njegovih zaznav in stopnja fizičnega kontakta z drugimi bo v teh dneh določila senzualnost in željo po dotikih.

Umetnost in narava vas bosta v teh dneh napolnili s svetlobo.

Če ste v fazi hujšanja, bodite v teh dneh strogi sami do sebe, saj vam bo na vsakem koraku dišala odlična hrana. Zaradi vestnosti in potrpežljivosti se boste v umirjenem okolju z lahkoto zbrali in opravili tudi z zoprnimi opravili. Povečana bo vaša precizna zaznava in želja po delovanju v naravi. Ugodno za nakupe, vrtnarjenje, pobiranje pridelka, gojenje cvetic, kulinariko, urejanje bazičnih zadev, izlete na podeželje in za nego telesa.

Zmaga ni nekaj, kar se zgodi na igrišču, ko zapiska piščalka in zavreščijo navijači. Zmaga je nekaj, kar se gradi fizično in mentalno vsak dan, ko treniraš in vsako noč, ko sanjaš.

Emmit Smith

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Ljudmila Novak, slovenska političarka
  • Miran Stanovnik, slovenski motociklist in župan
  • Vesna Pernarčič, slovenska igralka
  • Jakov Fak, slovenski biatlonec
  • Anže Semenič, slovenski smučarski skakalec

Na današnji dan je bila ustanovna seja 7. državnega zbora Republike Slovenije. Začetek petinštiridesetih olimpijskih iger. Slovenija, Slovaška, Bolgarija, Ciper, Latvija in Malta postanejo članice Evropske agencije za okolje EEA. V Ljutomeru odprejo prvo samopostrežno trgovino v tedanji Jugoslaviji. Ana Frank naredi še zadnji vnos v svoj dnevnik. Krištof Kolumb odkrije Venezuelo. Rodil se je Zoran Đinđić, srbski predsednik vlade in Bojan Stupica, slovenski gledališki režiser. Rodil se je tudi francoski modni oblikovalec Yves Saint Laurent, ki je s svojimi modnimi kreacijami diktiral modne smernice 20. stoletja. Umrl je France Mihelič, slovenski slikar in Stane Kregar, slovenski slikar.

Kakšne energije prinaša danes konjunkcija med Soncem in Merkurjem?

Dnevni horoskop napoveduje, da prinaša današnja konjunkcija jasen in bister um, dobro organiziranost ter praktično razmišljanje.

Katera znamenja zodiaka boste danes v domačem okolju razdražljiva?

V današnjem dnevu boste razdražljivi rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC AVGUST 2021 ali ASTROLOŠKA DEJSTVA O ODNOSU MED BRATOM IN SESTRO

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Današnji dan bo poudaril notranjo moč. Če ste nesigurni vase, potem bodite preudarni v komunikaciji. Čas bo ugoden za reševanje vseh tistih zadev, ki so vezane na preteklost.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes boste imeli dobrega pomočnika na vaši poti, zato vam ne bo dolgčas. Nič se vam ne more zalomiti, pričakujte odlične priložnosti, ki bodo vključevale tudi hitre odločitve.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Prihaja priložnost za poglobitev odnosa z ljubljeno osebo. Pomembno je, da z energijo lune v biku prisluhnete, pozabite nekoliko nase in posvetite vso pozornost vajinemu napredku.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes boste imeli na spletu priložnosti sklepati nova poznanstva. Prav to bo za marsikoga med vami balzam za dušo in preganjanje dolgčasa v dolgem nedeljskem dnevu.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pritoževali se boste nad ležernostjo drugih. Ta kritična naravnanost vam ne bo prinašala nobene zmage. Če se potrudite, potem boste premagali sami sebe in naredili korak naprej.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zmedeni ste, zato vam bo to nekdo tudi povedal, kar vam ne bo všeč. Sprejmite dejstva, ne razmišljajte o nemogočem, tudi ko vas bo doletelo nekaj, kar vam ni najbolj všeč.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Romantični izzivi bodo zaščitni znak. Odprti za nova spoznanja, se z luno v biku odpravite naprej po poti življenja. Popaziti morate na to, da boste tudi drugim privoščili srečo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Vse, kar se bo dogajalo, bo prineslo blagoslov v domače okolje in s tem boste dosegli notranji mir, po katerem hrepenite že dlje časa, pa vas nihče ni hotel slišati.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes boste ujeti v obremenitve, povezane z domom. Utrujeni si boste želeli počitka, toda življenje bo prinašalo nove ter malce naporne obremenitve, kar vas bo vznemirilo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vklopili boste pogum in dvignili glavo in tako doživeli pozitivne preobrate, o katerih ste sanjarili. Morda se bodo zadeve odvijale počasneje, vendar se počasi tudi daleč pride.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Izjemno ustvarjalno boste zastavili zadeve, vendar ne boste mogli mimo višje sile, ki vam lahko vse skupaj zakomplicira. Ko se pojavijo ovire, si vzemite trenutek za razmislek.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pred vami je dan uživanja, ljubezni in sreče. Veselite se in z nasmehom sprejmite prijetne situacije, ki se bodo vrstile ena za drugo in vas popeljale v notranje zadovoljstvo.

Vas zanima: Mesečni horoskop AVGUST 2021