Dnevni horoskop za četrtek 7. oktobra 2021

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 7. oktobra 2021

Dnevni horoskop za danes, četrtek 7. oktobra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 7. oktobra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan habitata. Obrnili se boste navznoter, čas boste posvetili počitku in pomladitvi, tuhtanju in iskanju duhovnih resnic.

Horoskop nasvet za današnji dan: Pri izražanju boste odločni, pomagajte si s svojim odličnim diplomatskim nastopom.

horoskop
Lunin vpliv

Danes ob 16:22 uri Luna preide v znamenje Škorpijona

Dopoldan bo za vas zelo pomembno, da vas okolica sprejme ter podpira. Na vsakem koraku boste iskali pravo pot za dialog in razumevanje, konflikti vas bodo močno vznemirjali, izogibali se boste spopadu. Prizadevali si boste za dosego višje duhovne stopnje, saj je tehtnica znak razpetosti med telesom in duhom. Umetnost in glasba vas bosta pomirili in vam pomagali poiskati vaše bistvo. V dobri družbi boste s prijetnim kramljanjem zagotovo našli svoje mesto.

Odvisni boste od razpoloženj, hitro se lahko izgubite, vendar lahko nato hitro postanete strastni in predani, tudi zvestoba vam bo ključnega pomena.

Popoldanski vpliv poudarja vaše področje ljubezni in čustev na strasten način. Noč bo obarvana s preroškimi in intenzivnimi sanjami, varujte pa se pretiranih naporov, ki vas lahko utrudijo. Čeprav boste polni strasti, se lahko v vas nakopičita obremenjenost in strah. Razum vam lahko zameglijo globoka čustva, ki iščejo zadovoljitve, pripravljeni boste raziskovati in si širiti erotična obzorja. V spalnici se bo zvečer dogajanje stopnjevalo v pozitivni in razigrani smeri. Če z nekom končujete odnos in to storite danes, se lahko vse skupaj odvije zelo dramatično.

Narava ni nikdar izdala srca, ki jo je ljubilo.

William Wordsworth

Danes praznuje Lara Komar: Astro profil

Sonce ima Lara v ozvezdju Tehtnice, zato je zelo privlačna, nežna in prikupna ženska, ki je pri nasprotnem spolu zagotovo opažena. Nagnjena je k zagovarjanju svojega delovanja, čeprav ve, da lahko zaradi neodločnosti upočasni proces dela ali napredka. Ker se ne želi nikomur zameriti, se največkrat znajde na sredini. Motivira jo delo v dvoje, saj je pretok energije takrat zanjo boljši. V ljubezenske mreže se pogosto ujame sama, saj si s pretiranim tehtanjem in nihanjem ne koristi najbolj.

V življenju potrebuje mir in harmonijo, zatočišče pred nemirnim svetom, zato bo partnerju, ki ga resnično ljubi, zelo zvesta in predana. Kot zelo dobra poslušalka rada tudi vrta v tuje skrivnosti, ki pa jih nikoli nikomur ne izda, ravno zato je prijateljica, ki bi si jo želel ob sebi vsak. Ne prenese večje množice ljudi, čeprav ji je družabno življenje zelo pomembno. Najbolj uživa, ko ima občutek, da nekomu veliko pomeni. Potrebuje veliko telesne aktivnosti, predvsem pa stika z naravo, ki ji pomaga duhovno rasti.

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

  • Žiga Laykauf, slovenski pesnik in publicist
  • Niels Bohr, danski fizik
  • Vladimir Putin, ruski predsednik
  • Vlasta Nussdorfer, slovenska pravnica
  • Toni Braxton, ameriška pevka

Na današnji dan James Rothman, Randy Schekman in Thomas Südhof dobijo nobelovo nagrado za medicino. Hosni Mubarak postane predsednik Egipta. Davo Karničar kot prvi smuča z Mount Everesta. Ustanovljena Nemška demokratična republika. Predstavniki ZDA, Sovjetske zveze, Kitajske in Združenega kraljestva v graščini Dumbarton Oaks zasnujejo predlog za ustanovitev OZN. Herbert Clark Hoover izvoljen za 31. predsednika ZDA. Rodil se je tudi Jack Rowley, angleški nogometaš in Martin Hočevar, slovenski politik, mecen. Umrl je France Kosmač, slovenski pesnik in ameriški astronom George Ogden Abell.

Žalostno je pomisliti, da narava govori in da človeški rod ne posluša.

Victor Hugo
Na kakšen način se boste lotevali pomembnih opravkov?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste dopoldne umirjeni in natančni, popoldne pa bolj pogumni in oboroženi z veliko mero strasti.

Katera znamenja zodiaka se boste danes najboljše počutila?

V današnjem dnevu se boste najboljše počutili rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP OD 4. DO 10. OKTOBRA 2021 ali KARIERA TEHTNIC IN NAJBOLJŠA DELOVNA MESTA ZANJE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Dopoldne, ko bo luna še v tehtnici se ponavljajo določeni zapleti, ki bodo povzročili notranjo napetost. Privoščite si več spontanosti, ki vas lahko v trenutni situaciji daleč popelje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V službenem okolju bo danes naporno, čeprav bi radi prisluhnili in se v miru pogovorili o določenih kočljivih ter pomembnih zadevah. Ne držite se pravil, ki so lahko za vas zavajajoča.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Deležni boste manjših preizkušenj, ki vam ne bodo najbolj pisane na kožo. Marsikaj bo zaradi lune, ki popoldne preide v škorpijona odvisno predvsem od vašega odziva na določene situacije.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Razmislite, saj se prepogosto obtožujete za zadeve, ki niso v vaši domeni. Preveč pozornosti namenjate vsemu tistemu, kar pravzaprav sploh ni pomembno in vas le obremenjuje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zelo previdni boste glede zadeve, povezane s poslovnim področjem in financami. Nazadnje boste zadovoljni, da ste bili dovolj pozorni in da tokrat niste ničesar spregledali.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ne bodite presenečeni, če vas bo razjezil nekdo, s katerim imata še nekaj nerazčiščenega, kar vas vedno bolj obremenjuje. V zasebnih odnosih bodite bolj prilagodljivi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Situacije se hitro spreminjajo, zato ne sklepajte na osnovi prvega občutka, ki se vam pojavi. Morda celo slutite, da nimate več dovolj argumentov, da se nekomu postavite po robu.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne glede na svojo samostojnost boste v primeru odločitev popoldne, ko luna preide v škorpijona posegli po pomoči svojih prijateljev. Situacija je preobširna, čeprav vam bo uspelo uskladiti vse skupaj.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zgovorni boste, zato se vam bodo priložnosti odpirale ena za drugo. Z nekom, ki vam je posebno pri srcu boste z veseljem odprto spregovorili o čustvih in si izborili nekaj prednosti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Odlično se počutite, čeprav se nekaj dogaja čisto v drugi smeri, kot ste načrtovali. Zadovoljni boste, ker lahko končno zopet načrtujete nove premike in prijetne spremembe.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vse poteka preveč intenzivno, celo prehitro za vaš tempo. Sicer že nekaj časa hrepenite po novitetah, vendar danes ne boste več tako zelo prepričani vase, da bi se podali v akcijo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nikakor se ne morete sprostiti in v miru načrtovati ljubezenske pravljice. Nekomu ne zaupate dovolj, namesto da bi se umirili in prenehali delovanje, ki diši po preveliki negativnosti.

Vas zanima: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 5.10.-11.10.21 ali NARCIZEM SE NE MORE ENAČITI Z VISOKO SAMOZAVESTJO