Dnevni horoskop za četrtek 31. decembra 2020

Horoskop za novo leto
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za četrtek 31. decembra 2020.

Dnevni horoskop za četrtek 31. decembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, Silvestrovo. Dovolj vam bo negativnih vzorcev in energij, zato ni izključeno, da tiste, ki vam kradejo dobre energije črtate iz vašega življenja.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Razmišljali in ugotavljali boste, kje bi se v preteklem letu lahko bolje odrezali. Ne bodite presenečeni, če bodo na plano priplavali stari spomini.

Z upanjem v lepšo prihodnost vam želimo srečno, zadovoljno in predvsem zdravo leto 2021. Vstopimo svetlejši prihodnosti naproti in naj vam novo leto pričara veselje in izpolni vse skrite želje. Srečno!

Horoskop za novo leto 2021
Dnevni horoskop

Danes ob 19.58 uri preide luna v znamenje leva

Luna v znamenju leva bo za Novo leto pričarala najboljšo, sproščeno zabavo v domačem okolju. Čez dan nas bodo motivirala čustva, naši odzivi postanejo nagonski, sprožajo jih nezavedne potrebe in želje. Prihaja odlična energija, zato boste želeli biti opaženi in pohvaljeni. Ker boste vzhičeni in željni sprememb, se izogibajte pretiranemu zapravljanju, ki vas lahko zavede, raje za manjši znesek vplačajte srečko, ki vam modra prinese kaj več.

Ko je luna v znamenju leva je energija obarvana pozitivno in kreativno. Prihaja veselje, saj hrepenimo po tem, da se pokažemo v najboljši luči. Hrana bo nekaj nujnega, vendar ne na hitro, uživali boste v pripravljanju zakompliciranih jedi, na pojedino boste z veseljem tudi koga povabili. Danes boste začeli vedno bolj intenzivno razmišljati o tem, da bi morali več narediti zase in za svoje telo. Posezite po oblačilih v rumeni, oranžni in rdeči barvi. Tisti, ki pa se želite od burnega tempa umiriti, pa se odenite v modro. Všeč vam bodo močne barve, intenzivni vzorci ter občutek, da ste v središču, modnega ali besednega dogajanja. Ahat, karneol ter tigrovo oko, bodo kristali, s katerimi lahko izboljšate svoje razpoloženje.

Na koncu niso leta življenja, ki štejejo, ampak dejstvo, koliko življenja je bilo v teh letih.

Abraham Lincon

Kaj pravi dnevni horoskop za četrtek 31. decembra 2020?

Rojeni v znamenju kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Anthony Hopkins, valižanski igralec
  • Alex Ferguson, škotski nogometni trener
  • Ben Kingsley, ameriški filmski igralec
  • Donna Summer, ameriška pevka
  • Val Kilmer, ameriški filmski igralec

Na današnji dan Boris Jelcin, prvi ruski predsednik, preda predsedovanje Vladimirju Putinu. Rodil se je Janez Lipušček, slovenski tenorist in Henri Matisse, francoski slikar. Umrl je Fran Jaklič – Podgoričan, slovenski pisatelj in Karl Millöcker, avstrijski skladatelj.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: četrtek 31. december 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ob povabilu boste danes malce nepripravljeni, čeprav tega nočete pokazati. Posvetujte se z nekom, ki vam je podoben. V ljubezni vas privlači oseba, ki je v vaši bližini.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekaj zanimivega se bo dogajalo že v dopoldanskih urah, ko se bo luna še nahajala v raku. Mučila vas bo radovednost, pa kljub temu ne boste prišli do pravih podatkov.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Komunikacije bo v večernih urah, ko se boste z luno v levu sicer sprostili dovolj, bo pa bolj podobna dvoreznemu meču, kot pa prijateljskemu pogovoru. Ustavite negativne pripombe.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ne morete rešiti vsega naenkrat, čeprav vas očitno nočejo pustiti pri miru. Premalo časa posvečate rekreaciji in skrbi za telo, zato danes nikar ne užijte preveč mastne hrane.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Za začetek začnite malo drugače funkcionirati v svojem družinskem okolju, ker vas nekdo ne razume. Tudi v ljubezni boste kljub luni, ki preide zvečer v leva spet prepočasni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za četrtek 31. decembra 2020

Ideja, ki vam je všeč že dlje časa vas lahko preseneti s spontanim in prijetnim izidom. Sprostite se in se podajte v najdaljšo noč nasmejani ter polni novih želja za prihodnost.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pohitite v dopoldanskih urah, čeprav vas bo vsak pogled na urnik pravzaprav nekoliko prestrašil. Prihaja veliko razlogov za večjo odzivnost, tudi zato, da bi čim prej spremenili tisto, kar vam ne ustreza.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Čustva bodo danes, ko boste ves dan v pričakovanju kar vrela iz vas. Z lahkoto se boste poglobili v pogovor, ki ga še nekaj časa nazaj niste bili sposobni speljati.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Niste dovolj pozorni na stvari, ki bi se že jutri lahko obrnile proti vam. Vztrajate in imate občutek, pravzaprav upanje, da vam bodo v domačem okolju odpustili tudi večje spodrsljaje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Z nekom se ne razumete najbolje tudi zato, ker vedno izbirate napačne načine komunikacije. Soočita se, vendar ne v današnjem dnevu, ko bodo na sporedu bolj prijetne vibracije.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nič ni tako lepo, da ne bi moralo biti lepše. Ukvarjali se boste s svojim telesom in s svojim videzom, da bi zvečer v domačem krogu čim bolje izpadli in se nekoliko izpostavili.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Veliko je stvari, ki niso dokončane, ampak najlažje vam bo, če boste začeli na začetku in nadaljevali sproščeno skozi najdaljšo noč, seveda brez pretiravanja.

Vas zanima: LETNI HOROSKOP 2021 ali LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JANUAR 2021