Dnevni horoskop za četrtek 30. april 2020

Dnevni horoskop za 29 aprila
Dnevni horoskop za 29 aprila

Dnevni horoskop za današnji dan 30. aprila 2020

Dnevni horoskop za četrtek 30. aprila 2020. Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, planetarne vplive za astrološka znamenja. Horoskop smernica: Danes boste na psihičnem področju veliko bolj stabilni, počutili se boste močneje, povrnilo se bo tudi zaupanje vase.

Dnevni horoskop - Prekmurska šega Gančki majoš
Dnevni horoskop za četrtek 30. april 2020

30. aprila ob 3.06 preide luna v znamenje leva

Luna v znamenju leva

Prihaja odlična energija, zato boste želeli biti opaženi in pohvaljeni. Ker boste vzhičeni in željni sprememb, se izogibajte pretiranemu zapravljanju, ki vas lahko zavede, raje za manjši znesek vplačajte srečko, ki vam modra prinese kaj več. Vaša energija bo povečana, zato se podajte v kakšne aktivne športne dejavnosti, da jo sprostite.

Hrana bo nekaj nujnega, vendar ne na hitro, uživali boste v pripravljanju zakompliciranih jedi. Danes boste začeli vedno bolj intenzivno razmišljati o tem, da bi morali več narediti zase in za svoje telo.

Luna – Prvi krajec nastopi ob 22.38

Prvi krajec prinaša dejaven čas. Veliko se boste ukvarjali sami s sabo. Povečana bo vaša lakota, zato boste ves čas iskali nekaj za pod zob. Izognite se sladkarijam in gaziranim pijačam.

Če boste lase strigli sedaj, bodo krepki in gosti, tudi rasli bodo hitreje. Priporočljive so kure za hranjenje kože. Danes bo kraljevala bela barva, ki bo simbolizirala nežnost.

Če želiš mavrico, se moraš soočiti z dežjem.

Dolly Parton

Rojstva in dogodki na današnji dan:

Ivan Mrak, slovenski pisatelj, dramatik, esejist
Marko Brecelj, slovenski kantavtor
Berto Camlek, slovenski motociklistični dirkač
Kirsten Caroline Dunst, ameriška filmska igralka, pevka

Na današnji dan je izšel prvi zvezek pesniškega zbornika Kranjska čbelica, v Parizu je umrl veliki francoski slikar Edouard Manet. Rodil se je slovenski pisatelj, dramatik Ivan Mrak.

Današnji dnevni horoskop za četrtek 30. aprila 2020.

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Današnji dan bo kljub Prvemu krajcu v levu malce problematičen. Čaka vas cikličnost v razpoloženju. Odsvetujemo vam nepremišljenost, saj lahko na tak način prizadenete tiste, ki so vam najbližje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes je pred vami dan, ki ga boste posvetili bližnjim. Preveč ste se predajali delu, zato bo ta dan namenjen preživljanju časa v ožjem družinskem krogu. Luna v levu vas bo navdihnila.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes bo prav poseben dan, zato ne bodite pasivni! Uživajte v sedanjih trenutkih z bližnjimi in si s pomočjo Prvega krajca dovolite v sanjah stopiti malce višje, seveda bolj pogumno.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Če ste vi tisti, ki več dajete in vlagate v vezo, potem pustite, da danes to stori vaš partner. Ne potrebujete dragih daril, le nekaj več strasti, kar pa bo z vplivom lune v levu izvedljivo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Današnji dan bo sicer minil brez večjih pretresov in težav, kar vam bo popolnoma pisano na kožo. Izkoristite ga tako, da preživite več časa v naravi. Luna v vašem znamenju bo odlična sopotnica.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za četrtek 30. april 2020

Vaše želje bodo danes uresničljive. Na področju ljubezni in razumevanja bo že danes viden premik naprej. Sledite svojim sanjam, saj se jim samo tako lahko približate na pravi način.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Čas je za sprostitev, zato vam odsvetujemo vsakršen napor oziroma težje delo. Privoščite si malo počitka, saj vam bo dobro del. Zvezde so tokrat na vaši strani, še posebej na področju ljubezni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Igra moči, ki se jo boste danes igrali, vas bo postavila v drugi plan, skratka na nehvaležno drugo mesto. Nekdo bo močnejši od vas, nekdo vas bo premagal. Zato bodite diplomatski in se ne spuščajte v boj.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes ravnajte bolj pazljivo. Odpornost vašega telesa je na nižji ravni kot ste vajeni. Zaščitite se pred stresom, saj lahko v nasprotnem primeru tudi zbolite. Zanimala vas bo nota iznajdljivosti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vezani kozorogi boste danes, ko se bo Prvi krajec v levu razbohotil z dobro energijo kot v raju, vaš partner pa se vam bo popolnoma posvečal. Tudi za samske bo današnji dan dokaj spodbuden.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes boste tisti s specifičnimi težavami veseli, saj vam bo dan z vplivom Prvega krajca res naklonjen. Nekdo vam bo pomagal rešiti to, kar vas je mučilo že dlje časa, pa čeprav gre morda samo za določeno vprašanje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dan lahko vašo ljubezen povzpne na višjo raven, zato izkoristite ugoden vpliv ognjene lune. Storite vse, da boste današnji dan preživeli kar najlepše. Tudi, če ste samski, počasi odprite svoje srce.