Dnevni horoskop za četrtek 29. oktobra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, četrtek 29. oktobra 2020.

Dnevni horoskop za četrtek 29. oktobra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Da se izognete borbeni energiji konjunkcije med Luno in Marsom, naj bodo besede bolj premišljene in tople, kar bo odnose dopolnjevalo v celoto.

Dnevni horoskop smernica za astrološka znamenja: Bistveno je, da ohranite pozitiven odnos. Spremljajte svoje misli in ko začnete s prikazovanjem kakšnega strupenega filma, jih čim prej izrežite.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju ovna

Luna v znamenju ovna – Oven, ki je prvi znak zodiaka v solarnem krogu in je tudi znak pomladnega enakonočja, je temperamentno kolerično znamenje. Čas, ko je luna v ovnu prinaša telesno moč in energijo, pionirskega duha, pogum, iskrenost, neposrednost, živahnost in bojevitost, zato postane tempo življenja v teh dneh hitrejši in bolj dinamičen. Postanemo nekoliko pogumnejši in drznejši, lahko tudi nestrpni in prenagljeni.

Upanje je tako kot dobra laž, da ji verjamemo. In, ker ji verjamemo velikokrat, postane resnica.

V tem času se odraža s primarno energijo, oziroma predstavlja začetni impulz v znamenju ovna. Združuje prodornost in velikodušnost, obarvano s trmo, ki ga večkrat pripelje v kaotično situacijo in mu onemogoča videti pravo sliko, saj je oven odličen pogajalec, a nekoliko slabši trgovec. V tem času se boste veliko lažje strokovno uveljavili, tudi zaradi ugodnih okoliščin lune v ovnu. Prihaja zavest, ki se sama sebe zaveda skozi akcijo.

Kaj pravi dnevni horoskop za četrtek, 29. oktober 2020?

Rojeni v znamenju škorpijona in dogodki na današnji dan:

Na današnji dan v Ženevi ustanove Mednarodni Rdeči Križ, na začetku šteje 18 članic. Rodil se je tudi Franz von Papen, nemški politik, diplomat in Abraham Fjodorovič Joffe, ruski fizik. Umrl je Štefan Milutin, srbski kralj in Ferdinand Avguštin Hallerstein, slovenski misijonar.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: četrtek 29. oktober 2020.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zanimanje se bo usmerilo na vprašanja, ki so povezana s prihodnostjo, a danes še ne boste dobili pravega odgovora, ki ga pričakujete. Ne ustavljajte se ob napačnih predstavah in besedah.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes boste zaradi lune v ovnu na področju čustev nekoliko nemirni in nezadovoljni. Sestavili se boste šele popoldne, ko vas bo ljubljena oseba presenetila. Glede odločnosti pokažite, da ste prepričani vase.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Običajno komaj čakate na začetek nove naloge, danes pa boste kljub energičnosti lune v ovnu preutrujeni. Morda je dan pravi trenutek, da se sprostite in zadeve začnete opravljati iz drugega zornega kota.

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line – Natalna karta.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Določenih skrivnosti ne morete razvozlati, saj ste vse skupaj preveč zapletli, ker ste iskali lažje opcije. Danes bo na poslovnem področju naporno, saj se bo zahtevalo več natančnosti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Kljub temu, da nekoga enostavno ne razumete, ne pokažite razočaranja, saj lahko vseeno dosežete kar ste si zastavili. Previdni bodite z denarjem in tudi z ostalimi zadevami.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za četrtek 29. oktobra 2020

V domačem okolju bo danes zaradi lune v ovnu napeto, morda zato, ker nenehno poudarjate eno in isto, namesto da bi se direktno pogovorili. Popazite na svoj način komunikacije.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Veseli boste, da na ljubezenskem področju prihajajo boljše energije, ki se bodo prenesle tudi na ostala področja. Težko pa bo sprejeti vse skupaj, ker ne marate hitrih odločitev.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Besede vas bodo navdušile in resnično ni razlogov, da bi se držali nazaj. Pokažite čustva, saj bo na drugi strani nekdo, ki jih bo zaradi optimistične energije lune v ovnu sprejel z navdušenjem.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekdo vas ne razume najbolje, čeprav prihaja danes dialog, ki ste ga v bistvu po tihem pričakovali. Vaši argumenti danes ne bodo ravno najboljše sprejeti, kar vas bo zelo jezilo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Skoraj nič vas ne more ustaviti, saj boste z vplivom lune v ovnu preprosto premagali vse dosedanje ovire, celo ljubosumje, ki vam je nagajalo. Končno se boste lahko z ljubljeno osebo odkrito pogovorili.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na poslovnem področju ne sklepajte, saj so na vidiku zaradi vpliva lune v ovnu večje zmote in nepravilnosti, ki vas lahko drago stanejo. Imate dovolj časa, da se odločite, kaj boste storili.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dobri rezultati na poslovnem področju vas lahko opogumijo, posebno če se ukvarjate s storitvami. V ljubezni boste ponovno deležni priložnosti, da se znova odločite o nadaljevanju.

Preberite tudi Tedenski lifestyke astro namig