Dnevni horoskop za četrtek 29. julija 2021

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 29. julija 2021

Dnevni horoskop za danes, četrtek 29. julija 2021

Predviden čas branja: 2 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 29. julija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Dokler vas pomembna situacija ne bo prisilila, da se spoprimete z dejstvi, tega ne boste storili.

Horoskop nasvet za današnji dan: Zavedati se morate, da rešitev v zvezi s kočljivo zadevo ne bo prišla sama, morali jo boste poiskati.

horoskop
Luna je v znamenju ovna

Luna je v znamenju Ovna

Oven, ki je prvi znak zodiaka v solarnem krogu in je tudi znak pomladnega enakonočja, je temperamentno kolerično znamenje. Čas, ko je luna v ovnu prinaša telesno moč in energijo, pionirskega duha, pogum, iskrenost, neposrednost, živahnost in bojevitost, zato postane tempo življenja v teh dneh hitrejši in bolj dinamičen. Postanemo nekoliko pogumnejši in drznejši, lahko tudi nestrpni in prenagljeni.

V tem času se odraža s primarno energijo, oziroma predstavlja začetni impulz v znamenju ovna.

Združuje prodornost in velikodušnost, obarvano s trmo, ki ga večkrat pripelje v kaotično situacijo in mu onemogoča videti pravo sliko, saj je oven odličen pogajalec, a nekoliko slabši trgovec. V tem času se boste veliko lažje strokovno uveljavili, tudi zaradi ugodnih okoliščin lune v ovnu. Prihaja zavest, ki se sama sebe zaveda skozi akcijo.

Življenje ni narejeno iz želja, temveč iz dejanj vsakogar izmed nas.

Paulo Coelho

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Števan Kühar, slovenski pisatelj
  • Sigmund Romberg, madžarski skladatelj
  • Isidor Isaac Rabi, ameriški fizik
  • Jean Baudrillard, francoski filozof
  • Fernando Alonso, španski dirkač formule ena

Na današnji dan britanski princ Charles se poroči z Diano Spencer. Ustanovljena mednarodna agencija za atomsko energijo IAEA. Ameriški Kongres ustanovi NASO. Lino Lacedelli in Achille Compagnoni kot prva človeka priplezata na K2. Robert Baden-Powell ustanovi gibanje skavtov. Rodil se je Ivan Konstantinovič Ajvazovski, armensko-ruski slikar in Ján Kollár, slovaški pesnik. Umrl je Oliver Dragojević, hrvaški pevec in Tine Lesjak, slovenski harmonikar. Umrl je tudi Vincent van Gogh, eden najpomembnejših slikarjev v zgodovini evropskega slikarstva.

Težko življenje človeka namuči, ampak tudi nauči: nikomur se ne posmehuj, nikomur ne sodi, ne stori nikomur zla, nikoli nikomur ne škoduj in vedno pomagaj.

Oliver Dragojević
Kaj bo v današnjem dnevu najbolj izpostavljeno?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo danes najbolj izpostavljen lastni ego.

Katera astro znamenja lahko danes naletite na kakšno srečno naključje?

V današnjem dnevu boste naleteli na srečno naključje rojeni v znamenju dvojčkov in vodnarjev.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali MERKUR PREHAJA V LEVA, PRIČAKUJTE POGUM

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ugotovili boste da ste v preteklem obdobju veliko naredili in da vas ljudje občudujejo, saj se zavedajo, da ste oseba, ki z veseljem priskoči na pomoč. Ohranite tudi skozi dan dobre energije, kar z luno v vašem znamenju ne bo težko.




Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Notranji nemir je del vas, zato ga čim prej sprejmite in se naučite z njim živeti. Ne pozabite na dejstvo, da lahko zaprosite za pomoč druge ljudi. Zato se ne obremenjujte preveč.




Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne pričakujte čudežev, raje sami storite kakšen korak v smeri novih poznanstev, saj se že nekaj časa počutite osamljeno. To je vaša priložnost, izkoristite jo, še posebej zaradi ugodnega vpliva lune v ovnu.




Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Koraki usode bodo tokrat veliko bolj odločni in pogumni. Naklonjen vam bo prijatelj nasprotnega spola, ki vam bo pomagal razsoditi, kaj bo za vas dobro in kaj ne. Prisluhnite!




Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Družinskim zadevam in obveznostim se tokrat ne boste mogli izogniti, vendar bo vse skupaj videti zelo pozitivno, kar vas bo spravilo v dobro voljo. Sproščeno boste rešili nekaj starih zapletov.




Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Vse kar se dogaja vpliva na vaše počutje, vi še vedno vztrajate pri stvareh, kjer ste pravzaprav najranljivejši. Sami si zapletate stvari. Nekoga bi morali opazovati iz drugačnega zornega kota. Preložite večje naložbe.




Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zaprosite za tisto, kar vam že dolgo pripada, in presenečeni boste, kako brez težav bo šlo. Dokazali boste, da se znate postaviti za svoje pravice, in si prislužili spoštovanje vseh, ki bodo prisotni.




Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Strastno boste z energijo lune v ovnu zagovarjali svoja stališča, tudi če se večina ne bo strinjala z vami. Neusmiljeno direktni boste, težko vam bo, če svojih idej ne boste mogli popeljati do konca.




Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne bodite preostri do svojih prijateljev, ki vas samo opozarjajo na pomanjkljivosti v vašemu obnašanju. Pomembno bo, da se zavedate omejitev in ne poizkušate z vplivom lune v ovnu z glavo skozi zid.




Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes bo vse usmerjeno k vašim ambicijam in načrtom, ki bodo z energijo lune v ognjenem znamenju dosegli vrh. Poiskali boste osebe, ki vam bodo pripravljene pomagati in se z vami o vsem skupaj posvetovati.




Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Previdni bodite zaradi povečane direktne energije v odnosih s starejšimi, saj vas ne bodo razumeli na pravi način. Ne skrbite, če se boste morali znajti kar sami in poskrbeti, da bo vse v domačem okolju tako kot je treba.




Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zdaj bi lahko začeli uresničevati vse, za kar prej niste imeli možnosti. Načrti in poslovanje bodo prava izbira za vas. Prihaja trenutek, ki ste ga dolgo ter zelo nestrpno čakali.

Vas zanima: PRIJATELJICE NE PRENESEJO, DA SEM DIREKTNA IN ISKRENA