Dnevni horoskop za četrtek 28. maja 2020

Dnevni horoskop za četrtek 28. maja 2020
Dnevni horoskop za četrtek 28. maja 2020

Dnevni horoskop za današnji dan 28. maja 2020

Dnevni horoskop za četrtek 28. maja 2020. Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, planetarni vpliv za astrološka znamenja, da boste lažje poiskali svojo srečo. Horoskop smernica za vsa znamenja: Danes lahko s podporo samozavesti prebudite svojo ustvarjalnost, izkažete se lahko na področjih, kjer lahko postanete zelo cenjeni zaradi izvirnosti, s katero pristopate k omejenim, tradicionalnim situacijam.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

LUNA JE V ZNAMENJU LEVA

Luna v znamenju leva – Lev, peto astrološko znamenje, ki ga simbolizira Sonce je po temperamentu kolerično, sicer pa očetovsko, ponosno in ustvarjalno. Označuje sredino poletja, zodiakalna funkcija pa je uveljavitev in obvladanje. Je simbol življenjske moči in sončne suverenosti, povezan s toploto in svetlobo.

Levu pripisujemo povezanost z našim najbolj pomembnim organom, srcem in je prispodoba junaškega in kraljevskega karakterja. Njegova potreba po lastni uveljavitvi je izredno intenzivna, kar ga vodi k visokemu egu, kljub temu pa ni zahrbten in nevoščljiv.

Energija je v teh dneh obarvana pozitivno in kreativno, prihaja veselje, saj hrepenimo po tem, da se pokažemo v najboljši luči. Na vsak način želimo ugajati vsem, prav tako posvečamo več pozornosti urejenosti, ter želimo biti kraljevskega videza. Kritike in razna negativna mnenja se lahko v teh dneh spreobrnejo v užaljenost. V svojih dejanjih boste velikopotezni, izognili pa se boste ozkosrčnežem.

Z luno v levu prihaja čustvena odprtost ter veliko navdušenja, zato bodo vaše zamisli naletele na plodna tla. V teh dneh boste na diplomatski način lažje rešili razne napetosti v odnosih, tudi vaše izražanje bo bolj sproščeno.

Danes praznuje Branko Đurić

Branko Đurić – Venera v znamenju Raka se dotika njegovih čustev in dojemanja okolice.

Flegmatičen Branko Đurić. Njegovo Sonce se nahaja v znamenju dvojčkov, kar nakazuje na razpršen karakter. Njegova vitalna energija je prijetna, saj je poln domislic, šal, prigod in rad razlaga svoje dogodivščine. Po drugi strani se vam lahko zaradi njegove raztresenosti zdi površen in manj odgovoren, včasih celo preveč klepetav. Sčasoma mora biti pripravljen zamenjati nekaj svobode za stabilnost v ljubezni in predano uživanje. Vendar mora biti odnos odprt, prijateljski. Pogovor in učenje skupaj s partnerko mu vlivata dodatno energijo. Ne prenese dolgčasa, ki ga dobesedno ohromi.

Mars ima v znamenju ovna, kar je osnovni temelj za njegovo samozavest. Je impulziven, spontan in vročekrven. Na okolje se odziva zelo hitro in silovito, a njegova vnema tudi hitro popusti. Zato tudi ne goji zamer. Če prisluhne svoji intuiciji, je sposoben sprejeti dobre odločitve in hitro izpolniti nalogo ali razrešiti določeno težavo, žal pa si največkrat ne vzame dovolj časa, da bi prisluhnil svojim občutjem.

Njegova luna se nahaja v znamenju rib, zato je v ljubezenskih odnosih globok in precizen, ter zelo zahteven. S to pozicijo je izjemno občutljiv in ima zelo razvito intuicijo. Je zelo prijazen, sočuten in razumevajoč. Zanj je značilna umetniška žilica. Ko zaupa v lastne sposobnosti, je lahko izjemno uspešen.

Jupiter ima v znamenju rib, zato mu v življenju sreča ni ravno položena v zibelko, ampak se mora zanjo boriti z vsemi svojimi močmi. Ima navado skrivati svoj resnični jaz, tudi pred najbližjimi. Ima sposobnost dojemanja preteklosti, sedanjosti in prihodnosti kot celote, kar ga v življenju razveseljuje.

Je zelo kreativen in poduhovljen. Pred težavami beži v sanjarjenje in samopomilovanje, namesto da bi se z njimi spoprijel in jih skušal rešiti. Podoben je ribi, ki je zadovoljna s svojim prostorom, tudi če je v akvariju. Kjer se odlično počuti, je tudi zelo srečen in zadovoljen ter prav prijeten partner ali prijatelj. Vse najboljše!

Z dotikom ljubezni vsakdo postane pesnik.

Platon

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

Anton Vodnik, slovenski pesnik
György Ligeti, madžarsko-avstrijski skladatelj
Jerry »Mr. Clutch« West, ameriški košarkar
Rudy Giuliani, župan New Yorka
Kylie Minogue, avstralska pevka

Na današnji dan je bilo konec pariške komune. Roosevelt je slavnostno odprl washingtonski Golden Bridge most. Rodil se je turški premier Bülent Ecevit. Umrl je švicarski podjetnik v industriji avtomobilov Umberto Agnelli.

Dnevni horoskop za današnji dan, četrtek 28. maja 2020.

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nočete popustiti, čeprav veste, da to morda ni najboljša odločitev. Zato preračunajte vse razloge za in proti, preden se boste dokončno odločili, kam se z luno v levu usmeriti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes vam bo nekoliko lažje pluti in delovati skozi globoke čustvene energije, in slediti notranjim občutkom o tem kar je potrebno narediti. Odprite srce, prisluhnite in vse bo lepše.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pokažite z luno v levu, da ste samozavestni in da se ne boste ustavili v zadnjem hipu. Prebudili se boste ravno takrat, ko drugi ne bodo pričakovali takšnega odziva.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ne zastavljajte vprašanj, za katera že vnaprej veste, da ne morete dobiti pravega odgovora. Na poslovnem področju se določene metode morda niso obnesle, sicer pa je to le vaša pomembna lekcija.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čas vas priganja in ugotavljate, da se ukvarjate z istimi ali vsaj podobnimi stvarmi kot v pretekih dneh. Nehajte se oklepate istega, namesto da bi z vplivom lune v levu poskusili tudi kaj novega.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za četrtek 28. maja 2020

Na poslovnem področju bo danes prisotnih veliko izzivov, ki jih bo težko uskladiti s potrebami družine in partnerja. Pomirite se, opravite najnujnejše in se posvetite svojim najbližjim.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Težko vam bo pozabiti na nekaj, kar še vedno odmeva v vaših mislih. Opazili boste, da je prisotnih še nekaj motečih dejavnikov, na katere nikakor niste računali.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes lahko kljub luni v levu pričakujete nekaj zapletov, še posebej pri novih nalogah. Ljubezen je pod vprašajem, saj točno veste, kaj bi radi slišali, vendar opažate z drago osebo veliko nerazumevanja.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Presenečeni boste nad pozitivnim izidom, posebno če ste v določeni situaciji skoraj že obupali. V ljubezni vas pomirja nekdo, ki vas zelo dobro pozna in razume vaše tegobe.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Srečanje, ki se ga veselite, bo zaradi lune v levu pustilo pečat. Pogovor bo potrdil, da se na to osebo lahko zanesete, vendar kljub temu pozorno in previdno izbirajte besede.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pričakovali ste drugačen razplet situacije, ki vas bremeni že nekaj časa. Pazite pri delovnih pogajanjih, saj se lahko hitro zapletete v konflikt, ki ga bo bolj težko rešiti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Razgibana energija lune v levu vam bo pomagala, da boste uredili vse potrebno in si končno oddahnili. Prijatelji bodo ključne osebe, ki bodo znale prisluhniti vaši zgodbi in vas razveseliti.

Preberite tudi: tedenski horoskop ali mesečni horoskop.

Avtor: Horoskop.si