Dnevni horoskop za četrtek 27. maja 2021

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 27. maja 2021

Dnevni horoskop za danes, četrtek 27. maja 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 27. maja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Pogum, ki ga premorete, vas bo rešil iz trenutne zapletene situacije, kar vam bo dvignilo motivacijo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Počakajte na pravi trenutek, in šele takrat stopite v akcijo. Mnenje drugih ne bo vplivalo na vašo odločitev.

horoskop
Luna je v znamenju strelca

Luna je v znamenju strelca

Življenjskih težav se ne boste ustrašili, saj boste strmeli k temu, da objamete svet in se povečate obzorje. Poletite k novim dogodivščinam naproti, proti neznanemu. Mikale vas bodo nove avanture, ki bodo potekale v duhu spontanosti, resnih razmerij v tem času ne boste poglabljali. S svojim sarkazmom lahko celo koga užalite, zato bolj skrbno izbirajte svoje besede.

K perfekcionizmu ne boste težili, bolj boste optimistični in zaupljivi, ter seveda razigrani.

Danes boste nesebični in odprtega srca, vendar samovoljni in kljubovalni. Področja, ki bodo izpostavljena so meditacija, filozofija, psihologija, iniciacija, samo realizacija ter dolga potovanja. Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni. Poskrbite za čiščenje telesa in se izognite mastni hrani, tudi zaprti prostori vas bodo utesnjevali.

Danes praznuje Tim Kores: Astro profil

Tim ima Sonce v dvojčkih zato ga lahka in živahna energija ves čas vodi v samozavest. Toleranten, optimističen in igriv ima vse pogoje za uspeh. Odlikujejo ga družabnost, inteligentnost in lucidnost. Je izjemno zgovoren in ima veliko prijateljev. Iznajdljiv in radoveden, s sabo nosi vedno nove ideje. Zanj je umetnost nekaj lepega, nekaj, kar mora čutiti. Živi za izzive in njegovo življenje je prazno in dolgočasno, če ne tvega, vsaj kdaj pa kdaj. Velikokrat izbere popolnoma drugo pot in nasprotuje, kar ga vznemirja v pozitivni smeri. Če se mu dolgo časa ne zgodi nič vznemirljivega, enostavno išče načine, kako popestriti življenje.

Trigon med Luno in Venero nakazuje, da je Tim prikupen, ljubezniv ter nežen. Prijateljstva sklepa lahkotno, strast pa je nekoliko v ozadju. Merkur v dvojčkih nakazuje, da je prilagodljiv, vendar samo takrat, ko mu to odgovarja. Hitro se navduši, a prav tako hitro izgubi zanimanje, zato pušča stvari nedokončane. Zanima ga vse, iz dneva v dan se njegove želje spreminjajo. Prepričani je, da je vsa modrost v daljavah, v novih izzivih in pustolovščinah vseh vrst.

Ena izmed kazni, za zavračanje sodelovanja v politiki, je, da ti na koncu vladajo nižje izobraženi.

Platon

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Vito Globočnik, slovenski slikar, grafik
  • Nino Robič, slovensko-hrvaški pevec zabavne glasbe
  • Brane Oblak, slovenski nogometaš
  • Janez Klemenčič, slovenski smučarski tekač
  • Jamie Oliver, angleški kuhar

Leta 1992 je bila Slovenija sprejeta v UNESCO. Na današnji dan se konča elektrifikacija slovenskega železniškega križa. Ladja Queen Mary opravi krstno vožnjo. Aleksander III. okronan za ruskega carja. Rodil se je Rachel Carson, ameriška biologinja, ekologinja in Eisai, japonski zen budistični menih. Rodil se je tudi Platon, grški filozof. Umrl je Srečko Kosovel, slovenski pesnik in Niccolò Paganini, italijanski violinist, skladatelj.

Z dotikom ljubezni vsakdo postane pesnik.

Platon
Katera znamenja zodiaka boste danes s pozitivnim razmišljanjem ujela srečo?

Danes boste optimistično naravnani najlažje ujeli srečo rojeni v znamenju raka, leva in škorpijona.

Čemu bi se bilo dobro v današnjem dnevu izogniti?

Dnevni horoskop napoveduje, da bi se bilo dobro danes izogniti ostrim pripombam in zbadanju.

Preberite tudi: ASTRO PROFIL ZNANIH: ALENKA TETIČKOVIČ ali KAKŠEN SIN STE GLEDE NA VAŠE ASTROLOŠKO ZNAMENJE?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Sami presodite, ali se splača imeti opravka z osebo, ki ves čas izpostavlja slabe plati. V bistvu boste na koncu vi tisti, ki boste trpeli posledice, zato se pravočasno zaščitite.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekaj vam še ni jasno ali zadeve ne sprejmete kot bi jo morali, s čimer si lahko povzročite nekaj nevšečnosti. Uredite z luno v strelcu pravne zadeve, ki že nekaj časa čakajo na realizacijo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Poznate svoje omejitve in strahove, ostane pa vam še samo to, da s pomočjo lune v strelcu preidete k dejanjem. Nikakor pa ne tuhtajte predolgo, ker boste le izgubljali dragoceni čas.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Dan z luno v strelcu prinaša veliko lepega in tudi vi boste pripravljeni marsikaj pokazati in tudi dokazati. Prebujajo se vaša čustva, zato boste vedno bolj polni domiselnih idej.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Z luno v strelcu se boste podajali v pestra razmišljanja in fantazije. Preprosto si želite več, tako v službi kot tudi v osebnih odnosih, ki lahko danes dobijo boljši pridih.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Danes prihaja na plano veliko nerešenih vprašanj, ki se bodo kopičila in vas vznemirjala iz trenutka v trenutek. Ne dovolite si slabe volje, rešil vas bo vpliv lune v strelcu.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Poskusite danes ugotoviti, kaj vse bi lahko spremenili. Morda bo neizogibno tudi prilagajanje ali pa to, da se končno postavite zase. Poiščite z luno v strelcu predvsem drugačno pot.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Bodite optimistični, saj se vse počasi obrača v vašo smer in korist. V ljubezni vam bo uspelo doseči ravnovesje, toplo energijo in harmonijo, po kateri hrepenite že dlje časa.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z nadutostjo resnično ne boste naredili dobrega vtisa. Poskrbite za drugačno obnašanje in odprla se vam bodo mnoga vrata. Danes bo vpliv lune v vašem znamenju prebudil domiselnost.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Okoliščine se bodo z luno v strelcu danes izboljšale, tudi na kariernem in študijskem področju. Morda nimate dovolj časa za vse, toda vsaj glede pomembne zadeve se boste dogovorili za nekaj.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Če danes ne boste pazili na svoje besede, boste s svojim sarkastičnim pristopom nekoga potisnili v neprijetno situacijo. V zraku boste začutili ljubezen, zato se prepustite čarobnosti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekdo zaupa v vas, čeprav vam tega ne bo povedal na glas. Tudi sami boste nekoliko zadržani, toda danes bosta našla skupni jezik in se pogovorila o vsem, kar vas bremeni.

Vas zanima: KATEREGA MOŠKEGA ZODIAKA JE NAJTEŽJE PREBOLETI?