Dnevni horoskop za četrtek 18. junija 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, četrtek 18. junija 2020.

Dnevni horoskop – Astro novice in zabava s področja astrologije, dan očetov. Preverite smernice in napovedi, da občutljivost, ki jo prinaša retrogradni Merkur ne bo tako izrazita.

Horoskop smernica za vsa znamenja: V današnjem dnevu bo prisotne manj razumnosti, zato pa se lahko toliko bolj posvetimo svojim občutkom, doživljanju, čutenju in željam. Poskrbite danes zase in za svoje potrebe.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Ob 23.00 uri preide luna v znamenje dvojčkov.

Luna v znamenju dvojčkov

Branje globokih knjig vam v večernih urah ne bo dišalo. Težko se boste poglobili v resne odločitve, zato si raje privoščite kakšen sproščen klepet v družbi prijateljev.

Merkur se začne gibati retrogradno

V tem obdobju se izognite novim začetkom, saj bo dosega bistva okrnjena, zato boste težje prišli do svojega zastavljenega cilja. Energijo lahko usmerite v to, da razmislite kakšni so vaši cilji, kaj želite doseči in kaj ste za vse to pripravljeni žrtvovati. To je nestabilno obdobje, polno dvomov, strahov in napetih misli, ki bodo silile na plano.

Danes praznuje Žana Povše: Astro profil

Sonce je bilo ob njenem rojstvu v ozvezdju Dvojčkov, kar nakazuje, da je hitra, spretna in okretna, odlikujejo jo izredne govorniške, trgovske pa tudi vozniške spretnosti. Mars je bil ob njenem rojstvu v 3. hiši Škorpijona, kar nakazuje, da je nemirna in nenehno v gibanju. Je hitra voznica in zelo hitro razmišlja. V besedah je pogosto groba ali odrezava. Uživa v soočenju z drugimi, pri čemer pogosto poskuša uveljaviti svojo voljo. Luna je bila ob njenem rojstvu v 2. hiši Tehtnice, tako da je umetniška duša, ljubi vso umetnost in dobro glasbo, umirjeno okolje in lepoto ter eleganco.

Čudež se ne zgodi, čudež sam – to si ti!

Josip Murn

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

Nela Eržišnik, hrvaška gledališka in filmska igralka, humoristka
sir Paul McCartney, angleški glasbenik škotskega rodu
Fabio Capello, italijanski nogometaš in trener
Isabella Rossellini, italijanska filmska igralka
Dizzy Reed, ameriški glasbenik

Na današnji dan se je rodil italijanski arhitekt Bartolomeo Ammanati. Umrl je Gašper Tič, slovenski igralec in Josip Murn – Aleksandrov, slovenski pesnik moderne.

Preberite tudi: tedenski horoskop.

Dnevni horoskop za četrtek 18. junija – današnji horoskop

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Žal boste morali na zabavo še malce počakati, saj se morate trenutno posvečati delu. Vezani ovni ste naveličani rutine, ki jo imata s partnerjem v odnosu, zato boste ujeli val energije lune v dvojčkih.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V službi bo danes kljub vplivu lune v dvojčkih nekoliko bolj umirjeno. Ne bo več tistih nesporazumov, ki so vam po nepotrebnem kratili miren spanec. Finančne zadeve so na čakanju.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zopet se ponavljajo stvari, za katere ste že bili prepričani, da ste jih pustili za seboj ali pa vsaj delno rešili. Zagotovo pa ne morete dobiti vsega naenkrat, zato počakajte na ugoden trenutek.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes boste utrujeni, vendar vas čakajo še številni naporni trenutki. Vezani ste naveličani napetosti v odnosu, saj sta obremenjena vsak s svojimi številnimi obveznosti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pred vami je prijeten čas velikih podvigov, imeli boste moči prepričati množico, jo navdušiti in spodbuditi za skupne projekte. Prihajajo tudi osebni uspehi, ki vas bodo razveselili.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za četrtek 18. junija 2020

Počutili se boste razposajeno in z luno v dvojčkih si boste želeli več izzivov. Pazite, saj vas bo takoj za vogalom čakalo presenečenje, ki vam bo vse skupaj na nek način postavilo na glavo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes prihajajo z vplivom lune v dvojčkih dobro počutje, potreba po telesni aktivnosti in širjenju znanja. Ne pozabite nase in ustvarjalnost. Prepustite se športu in igri.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes boste polni energije in pripravljeni na nove smernice. S svojim pozitivnim odnosom boste dobro vplivali na ljudi okrog sebe, kar vam bo še posebej prav prišlo v domačem okolju.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nagrade za vloženo delo boste zelo veseli, vaše finančno stanje se bo končno izboljšalo. Delite svoje veselje z domačimi, saj so na vas ponosni in vas imajo resnično radi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Povprašajte partnerja o načrtih in če bo mogoče, organizirajte prijetno večerjo v dvoje. Samski boste danes prejeli povabilo na popoldansko druženje, kar pa vam ne bo najbolj pisano na kožo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Samo pristna hvaležnost bo danes, ko bo luna v dvojčkih prinašala zadovoljstvo in bo izničevala nezadovoljstvo zaradi želje po še. Spomnite se svojih najbližjih in jim posvetite svojo pozornost.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zaupajte v življenje in ne glejte negativno na lekcije, ki bod danes globoke. Pomembno je, da se hvaležno ozrete naokrog in cenite vse, kar imate, vse kar vam je v življenju dano.