Dnevni horoskop za četrtek 16. julija 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, četrtek 16. julija 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes ne pričakujte doslednosti, raje skušajte razumeti vse tisto kar vas bo obdajalo.

Horoskop smernica za vsa znamenja: Poslušajte dober nasvet, ki vam lahko osvetli položaj z druge strani. Pogumno se danes lotite izzivov, uporabite svojo sposobnost delovanja na dolge proge in mehko odločnost.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna v znamenju dvojčkov

Luna preide v znamenje dvojčkov ob 7.19 uri. Prinaša neobremenjenost in flegmatičnost. Poslovni obiski bodo učinkoviti, s težjimi nalogami pa se danes raje ne ukvarjajte, saj bi vas le razjezile.

Ker so dnevi pred vami naporen čas, ko vas notranje napetosti silijo k dejavnostim, je presežek energije najbolje porabiti za sprostitvene športe in telovadbo. Privoščite si tudi kakšno krajše potovanje ali izlet v neznano.

Življenje ni narejeno iz želja, temveč iz dejanj vsakogar izmed nas.

Paulo Coelho

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

Roald Amundsen, norveški polarni raziskovalec
Božidar Jakac, slovenski slikar, grafik
Barbara Stanwyck, ameriška igralka
Srečko Katanec, slovenski nogometaš, nogometni trener
Robert Kranjec, slovenski smučarski skakalec

Na današnji dan se je rodil Miguel Induráin, španski kolesar. Umrla je Celia Cruz, kubanska pevka salse in Josip Križan, slovenski matematik, fizik in filozof. Potekala je izstrelitev Apolla 11 proti Luni, odprli so predor pod Mont Blancom.

Preberite tudi TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG ali POLETNI HOROSKOP 2020 ZA VSA ASTRO ZNAMENJA

Dnevni horoskop: četrtek 16. julij 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ne morete se še preudarno odločiti, zato z vplivom lune v dvojčkih še malce počakajte. Vse skupaj boste težko upoštevali. Nič ni naključno, zato poiščite srednjo rešitev, ki vas bo zadovoljila.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Bodite pripravljeni na nepričakovano srečanje z nekom, ki ste mu bili vedno všeč. Vse skupaj bo dobro vplivalo tudi na vaše počutje. Kljub luni v dvojčkih boste zelo ambiciozni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Najbolj priporočljivo bi bilo, da danes resnično pozorno prisluhnete nekomu, ki ga ne srečujete pogosto, čeprav ste prepričani, da živita v različnih svetovih. Popazite tudi pri komunikaciji.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes boste komunikativni in iznajdljivi, popoldne se zopet vse spreminja, zavladala bo drugačna energija in spet se boste vznemirjali in razburjali zaradi nepomembnih malenkosti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pripravite se danes, ko bo luna v dvojčkih na nekaj zoprnih opravkov. Ne opravljajte drugih, posebno pozornost posvetite raje svojem vsakdanu. Povišali se bodo stroški, kar vas bo razjezilo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za četrtek 16. julija 2020

Nekdo vam bo danes priskočil na pomoč, in vam predlagal ustreznejšo možnost glede pomembne zadeve. Izvedeli boste nekaj koristnega, čeprav bo morda vaš prvi odziv nezainteresiranost.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zamujate in potem ponavljate napake, na katere so vas že opozorili. Ne delajte ničesar le zato, da je narejeno. Bodite natančnejši, saj vas nekdo ves čas spremlja in opazuje.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Neučakani boste, glede urejanja poslovne zadeve, za katero ne najdete ustreznih rešitev. Bodite bolj budni ter previdni, ker se bodo v nasprotnem ponavljale stare težave.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes boste zaradi vpliva lune v dvojčkih zelo radovedni in učinkoviti. Prijatelji bodo iskali pot do vas, potrebovali bodo vaše mnenje, ki bo za njihov napredek zelo pomembno.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Bodite previdni, ko se boste v službi znašli med dvema stranema, saj ne prenesete, da vas kritizirajo. Varujte se pred obrekljivci, saj ste preveč nemirni, da bi se z njimi soočili.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nikakor se ne morete sprostiti, saj gre za načrte, ki se ne morejo uresničevati brez natančne sheme, nagaja vam tudi luna v dvojčkih. Nikar ne zapostavite partnerja, ki postaja vedno bolj nepotrpežljiv.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Veliko sprememb v današnjem dnevu prinaša novica, ki je boste deležni. Z nekaj prilagajanja na napetosti lahko pričakujete tudi konstruktivne rešitve in nov začetek.

Vas zanima KATERO VREME OBOŽUJETE GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE?