Dnevni horoskop za četrtek 14. maja 2020

Dnevni horoskop za današnji dan 14. maja 2020
Dnevni horoskop za današnji dan 14. maja 2020

Dnevni horoskop za današnji dan 14. maja 2020

Dnevni horoskop za četrtek 14. maja 2020 – današnji horoskop. Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite napovedi in smernice, planetarni vpliv za astrološka znamenja. Horoskop smernica: Če vam kaj ne bo všeč, boste to tudi pokazali, od drugih boste pričakovali več, včasih celo preveč, zato lahko s svojim nerganjem zanetite kakšen prepir. Tudi kritiko boste težko prenesli.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

LUNA V ZNAMENJU VODNARJA

Duhovno boste zelo razgibani, prilagodljivi, okretni v besedi in dejanju, ter na trenutke tudi odrezavi. Ugodno za eksperimentiranje, inovacije, delo z računalnikom, nakup sodobne tehnike, obiske prijateljev in vsakovrstno raziskovanje. V dneh z luno v vodnarju bo bolj izpostavljeno vaše psihično stanje, zato se varujte nepotrebnih konfliktov. Ustrezalo vam bo početje, ki zahteva kreativen pristop, višje umske sposobnosti in vas vodi v nove dimenzije. Učenje vam bo šlo odlično od rok.

Ob 16.03 nastopi Zadnji krajec

Luna – Zadnji krajec

Zadnji krajec, vas bo usmeril v revizijo, razmišljanje o preteklih napakah, in željo, kako si ustvariti boljše življenje. Popeljal vas bo v čiščenje telesa in duše, predvsem pa je primeren za začetek diete, saj ima vnos hrane manjši učinek in zato zgleda, kot bi bila manj kalorična.

JUPITER SE ZAČNE GIBATI RETROGRADNO

Z retrogradnim Jupitrom bo za vas zelo pomembna globina odnosov in notranji občutki, pri katerih boste opazili nihanja in nestabilnost. Zavihteli se boste v svet sanj, vendar popolnega zadovoljstva ne boste občutili, saj prihajajo razne omejitve in blokade.

Uspeha ne pričakujte v novostih, ampak v zadevah, ki potrebujejo vašo pozornost in temeljito analizo. Tega, kar se bo dogajalo ne jemljite kot težavo, saj morate pod njihovim vplivom narediti nekaj, kar vas bo vsekakor dolgoročno obogatilo in seveda je to vaša lekcija, ki vodi k stabilizaciji.

Tragedija življenja ni v preživetem, ampak v zamujenem.

Thomas Carlyle

Rojstva in dogodki na današnji dan:

Nace Šumi, slovenski umetnostni zgodovinar
Rudi Šeligo, slovenski pisatelj in politik
Sofia Coppola, ameriška režiserka in filmska igralka
Mate Bekavac, slovenski klarinetist, skladatelj in dirigent
Uroš Slokar, slovenski košarkarski reprezentant
Mark Zuckerberg, programer in podjetnik, soustanovitelj Facebooka

Na današnji dan se je poslovil ameriški pevec in igralec Frank Sinatra. V Firencah se je rodil italijanski pesnik Dante Alighieri, eden največjih književnikov, ki je napisal Božansko komedijo. Umrl je Vitomil Zupan, slovenski pisatelj, pesnik, esejist in scenarist.

Dnevni horoskop za današnji dan, četrtek 14. maja 2020.

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nikar ne iščite izgovorov, da bi se izognili določeni situaciji. Vsekakor gre za nekaj pomembnega in ob pravem prizadevanju lahko končno dobite tudi odgovor od uradnikov.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Prijaznost se obrestuje, posebno ob zadevah, ki zahtevajo popolno zbranost. Proti koncu dneva boste stvari obrnili tako, da boste s pomočjo Zadnjega krajca spet imeli zadnjo besedo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Če se ne boste zavedali lastnih napak, vas tudi nihče drug ne bo opominjal nanje. Začutili boste, da se morate s pomočjo lune v vodnarju postaviti zase in prevzeti pobudo pri določenih zadevah.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Dan začenjate nemirni, v nenehnem pričakovanju, da se bo kaj zgodilo. Imate vse predpogoje za pravo ljubezensko srečo, zato odprite svoje srce. Optimizem vam lahko pomaga tudi v karieri.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Z luno v vodnarju prihaja danes navdih za poglabljanje v čustvene situacije. Sami presodite, kam vas najbolj vleče in nadaljujte po začrtani poti, seveda s svojim edinstvenim stilom.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za četrtek 14. maja 2020

Odgovor na kočljivo vprašanje je kot na dlani, zato pazite, ne dovolite, da bi se zgodovina spet ponovila. Jadrate med dvema poslovnima priložnostma, ena vas posebno mika.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V današnjem dnevu se bo energija obrnila iz počasne v hitro. Veliko jih bo zanimalo vaše mnenje, telefon bo pogosteje brnel in veliko idej se bo porodilo s pomočjo lune v vodnarju.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Na vseh področjih hrepenite po varnosti, zato si ne smete privoščiti nikakršnih spodrsljajev, posebno z drago osebo. Pri delu bodite pozorni na števila in drobne podrobnosti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes boste z vplivom lune v vodnarju deležni veliko misli, idej in tudi veliko notranje napetosti. Napišite o svojih željah, svojih hrepenenjih, da se bo energija sprostila, da boste zavestno razumeli notranje dogajanje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekaj boste danes, ko vas bo vzpodbujala luna v vodnarju rešili po drugi poti kot običajno. Uspešni boste pri vseh poslih, ki vključujejo dobro komunikacijo. Z lepo besedo boste dosegli ogromen napredek.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vse je pod nadzorom, nimate posebnih razlogov za skrbi. Pravzaprav bo danes, ko je luna v vašem znamenju vse potekalo tako, kot ste načrtovali, čeprav vas bo morda vseeno zaskrbelo zaradi določenega vprašanja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Poskusite narediti prvi korak do tiste zadeve, ki vas zanima. Našli boste prave besede. Dopoldne boste še dejavni, potem potrebujete več počitka in časa za premislek o nečem pomembnem.