Dnevni horoskop za četrtek 13. januarja 2022

horoskop danes
Dnevni horoskop za četrtek 13. januarja 2022

Dnevni horoskop za danes, četrtek 13. januarja 2022

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za četrtek 13. januarja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Še je čas, da zgladite morebitne nesporazume, ki so nastali tekom vašega zanikanja in počasi boste končno našli prave besede, ki vam bodo pomagale.

Horoskop nasvet za današnji dan: Prihaja nekaj manjših zapletov, čeprav ste še vedno dokaj energični in ste jih pripravljeni reševati brez oklevanja.

horoskop
Luna v znamenju

Danes ob 04:08 Luna preide v znamenje Dvojčka

Dvojčka, tretje znamenje zodiaka in zadnje znamenje pomladi, je po temperamentu sangvinično znamenje. Hiter, brsteč in gibljiv znak, ki ga povezujemo z obdobjem razcveta narave, njegova energija izbruhne v divjih vrtincih. Sprememba duha v besedo omogoča pogovor, kar je simbol dvojčka. Življenjsko obdobje, ki ga to zračno znamenje označuje je puberteta. Z njim je povezano nesmiselno in zapleteno obnašanje. Z enim delom živi, deluje, čuti, z drugim delom pa nadzira svoje delovanje, čutenje ter življenje. Lahko je dober plesalec in hkrati opazovalec.

Dvojček funkcionira v svoji nestanovitnosti, kjer privre na plano podvajanje.

Obdobje lune v znamenju dvojčkov pomeni ideje in zamisli, je lahkotno in komunikativno, spremenljivo in prilagodljivo. Vzdušje med ljudmi se v teh dneh sprosti, postanemo živahnejši in bolj družabni. Poudarek je na komunikaciji, transportu in intelektualnem delu. Povečana bo vaša sposobnost prilagajanja in vaša improvizacija bo več kot odlična. Prihajajo nenadna presenečenja in nestanovitnost v odnosih. V enem trenutku boste želeli živeti tukaj in zdaj, v drugem trenutku pa boste skušali biti razumsko analitični.

Nikoli ne pusti spominom, da so veličastnejši od tvojih sanj in prihodnosti.

Doug Ivester

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Marco Pantani, italijanski kolesar
  • Orlando Bloom, angleški igralec
  • Wolfgang Loitzl, avstrijski smučarski skakalec
  • Tim Matavž, slovenski nogometaš
  • Liam Hemsworth, avstralski filmski in televizijski igralec

Na današnji dan je v Ljubljani svetovna premiera Offenbachove opere Renske nimfe. Miki Miška se prvič pojavi v stripu. Rodil se je Brane Završan, slovenski igralec, šansonjer in Anton Tanc, slovenski pisatelj, pesnik. Prav tako se je rodil nekdanji alpski smučar Tomaž Čižman. Umrl je Heinz Leinfellner, avstrijski kipar in James Augustine Aloysius Joyce, irski pisatelj.

Katere lastnosti bodo danes najbolj izrazite?

Dnevni horoskop napoveduje da bo najbolj poudarjena dobra komunikacija.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj raztresena?

V današnjem dnevu boste najbolj raztreseni rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: ASTRO PROFIL ZNANIH: IGRALKA LEA COK

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Kljub luni v dvojčkih bi se boli smotrno poglobiti v tista opravila, s katerimi ste odlašali, ali pa zanje enostavno ni bilo časa. V pozitivnem smislu izstopa prijatelj, ki bo zelo naklonjen.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes bi se najraje izognili vsem obveznostim, saj boste imeli dovolj domačih opravil in se boste še posebej veselili sodelovanja družinskih članov pri umirjenih pogovorih. Ne izpustite najpomembnejšega!
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Imate veliko razlogov, da se ustavite in počakate na boljše priložnosti. Prepir se vam nikakor ne obrestuje, saj bi se utegnili ustaviti kar na sredi poti in razočarano ugotoviti, da ne zmorete.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Z denarjem bodite bolj previdni, saj je želja veliko, sredstva pa so žal omejena. V ljubezni boste s pomočjo lune v dvojčkih zašli v komunikacijsko slepo ulico, ne boste več vedeli, kdo ima prav.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Kljub hitri energiji lune v dvojčkih se ustavite in preverite, kako napredujete v določeni zadevi. Morda boste storili nekaj majhnih napak glede števil in datumov. Ne ujemite se v past, temveč se zberite.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Prikupni boste in s svojo lahkotnostjo in očarljivostjo se boste nežno pomikali naprej v zadovoljstvo. Naredite nekaj izjemno vznemirljivega in nepričakovanega in preprosto uživajte.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Čeprav so vam obljubili pomoč, se bo izkazalo, da morate vse opraviti kar sami. Tako vam bo tudi najbolj ustrezalo, saj se vam ne bo treba zagovarjati. Prevzemite čim prej pobudo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Spustili se boste v nekaj, kar je posebno zanimivo in morda celo nekoliko tvegano. Ker vas spremlja luna v znamenju dvojčkov boste pripravljeni na vse, kljub temu pa bodite previdni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Napredujete počasi, toda z zanesljivimi koraki. Tokrat se ne obremenjujte s tem, kako se bo nekaj, kar ni pomembno razpletlo. Pustite času čas in se medtem ukvarjajte s tem kar je za vas pomembno.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Z energijo lune v dvojčkih se odpira možnost, da začne znova, ter si postavite drugačne smernice. Začetek bo nekoliko težek, nadaljevanje pa vsekakor prijetno ter obetavno.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Srce se bo s pomočjo lune v znamenju dvojčkov zlahka vnelo, morda vas bo celo strah, kako se bo odzvala oseba nasprotnega spola. Strahovi so tokrat popolnoma odveč, zato se jim izognite.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vse boste pravočasno nadomestili, a le, če boste pohiteli in se dobro organizirali. Nekoliko napeto bo, kljub temu, da boste nazadnje našli nekaj pravih besed v pravem trenutku.

Vas zanima: KAKO SPREJEMATI KRITIKO NA NAJBOLJŠI NAČIN?