Dnevni horoskop za četrtek 11. februarja 2021

horoskop danes
Današnji dnevni horoskop četrtek

Dnevni horoskop za danes, četrtek 11. februarja 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 11. februarja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan bolnikov in invalidov. Mlaj bo danes zagotovo vaš zaveznik, če želite spremembe na področju zdravja in počutja.

Nasvet za današnji dan: Pojavilo se bo mnogo vprašanj, na katera pa lahko, če boste budni, dobite tudi kakšen iskren odgovor.

horoskop
Dnevni horoskop – Luna v znamenju

Luna je v znamenju vodnarja

Luna v znamenju vodnarja – Vodnar je po temperamentu sangvinično znamenje, predstavlja obdobje starosti ter presežek jaza v univerzalnem, označuje sredino zime. Pomeni potrebo po svobodi, neodvisnosti in izvirnosti. Njegova zodiakalna funkcija je revitalizacija ter eksplozija primarne energije, katera predstavlja iztočnico za osebno rast.

Življenje bo postalo bolj vznemirljivo in nepredvidljivo. Duhovno boste zelo razgibani, prilagodljivi, okretni v besedi in dejanju, ter na trenutke tudi odrezavi. V obdobju lune v vodnarju bo vaš občutek za čast močno razvit, prav tako boste občutljivi na kritike in hitro užaljeni. Vaša duša bo povečana, telo pa bo v teh dneh nekoliko šibkejše. V večini situacij se boste znali spretno braniti, v kolikor pa ne bo šlo, boste znali premagati napetosti z zdravim smislom za humor.

Danes nastopi ob 20.06 uri Prazna luna – Mlaj

Danes vas bo spremljal Mlaj, ki vas bo popeljal k poglabljanju in intenzivnemu razmišljanju o sebi. To je zelo ugoden čas za razstrupljanje vašega telesa. Če se že nekaj časa neuspešno trudite prenehati s kajenjem ali drugimi razvadami, je sedaj čas več kot ugoden. To je čas primeren za jogo, meditacijo in ostale duhovne vaje. Z Mlajem boste polni optimizma.

Danes praznuje Jennifer Aniston: Astro profil

Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v tretji dekadi Vodnarja v 5. hiši, kar pomeni, da je neodvisna oseba, ki najbolj ceni osebno svobodo in jo privlačijo novosti ter vse, kar je drugačno od ustaljenega, zato je njen značaj najbrž radikalen in uporniški, kar se izraža v muhavosti in svojeglavosti, raztresenosti in nepredvidljivosti.

Luna se je nahajala v tretji dekadi Strelca v 3. hiši, kar jo opisuje kot pozitivno, prijateljsko in priljubljeno osebo odprtega duha, ki zelo skrbi za svoje telo in um, ne premore pa prav veliko vztrajnosti. Ascendent ima v drugi dekadi Tehtnice, kar v osnovi kaže na to, da je pravična, pomirjujoča in družabna oseba z izrazitim smislom za razvijanje prijetnih odnosov, da zelo skrbi za svoj videz, se pa tudi nagiba k oportunizmu, lenobi in užitkarstvu.

Med prijatelji ne šteje tisto, kar je izgovorjeno, ampak tisto, česar ni treba izreči.

Albert Camus

Kaj pravi horoskop za četrtek 11. februarja 2021?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Ela Peroci, slovenska pisateljica
  • Janez K. Lapajne, slovenski geofizik
  • Philip Anglim, ameriški igralec
  • Taylor Lautner, ameriški filmski igralec
  • Alenka Dovžan, alpska smučarka

Na današnji dan na Mariborskem Pohorju začne obratovati prva žičnica. Nelson Mandela je bil po 27 letih izpuščen iz zapora. Rodil se je Bratko Kreft, slovenski pisatelj, dramatik in Stanko Bloudek, slovenski inženir, športni delavec. Rodi se je tudi Thomas Alva Edison, ameriški znanstvenik, izumitelj in danski arhitekt Arne Jacobsen. Umrl je Boris Ziherl, slovenski filozof in Whitney Houston, ameriška pevka.

Kakše vpliv ima Prazna luna na vaše delovanje in počutje?

Mlaj prebuja dušo in telo, usmerja k bolj zdravemu načinu prehranjevanja ter poudarja bolj umirjeno in skladno delovanje.

Na katera znamenja zodiaka bo današnji Mlaj vplival najbolj intenzivno?

Mlaj bo danes najbolj intenzivno vplival na ovne, bike in škorpijone.

Preberite tudi: LETNI HOROSKOP 2021: ASTROLOŠKA NAPOVED

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Dobra novica vas bo v današnjem dnevu navdihnila z voljo in željo po boljšem, bolj zdravem načinu življenja.

Zbrali boste tisto moč, ki vam je primanjkovala, da se odločite.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Delajte na zdravju ter na ljubečih medsebojnih odnosih. Vedite, da ste na pravi poti takrat, ko imate o sebi dobro mnenje in ko ste prepričani, da se vam lahko zgodi le dobro.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V službi boste v dopoldanskih urah zaradi Mlaja pod izrednim pritiskom. V vsakem primeru boste delovali zelo dobro v kontaktih z drugimi osebami, ki vam prinašajo konstruktivne rešitve.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Čeprav boste zaradi vpliva lune v vodnarju nekoliko razdvojeni, se nikar ne ustavljajte pri malenkostih ampak zagrizite v pomembne zadeve in jih poskusite rešiti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Polni ste idej, ki jih želite vpeljati v partnerski odnos, a se bo zdelo, da ste le vi navdušeni nad njimi. Izberite pravi čas, v katerem jih boste predstavili dragi osebi, predvsem pa to storite na primeren način.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Prišli ste precej daleč, vendar ne nujno v pravi smeri. Nekaj vas je popeljalo na napačno pot. Ni še prepozno, da bi se ustavili in razmislili, če cilj res lahko upraviči sredstva.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pri razmišljanju kako naprej pretehtajte vse možnosti. Kaže se namreč, da bo marsikaj šlo po vodi, marsikatera ideja ali načrt pa znata v vas vzbujati napačna prepričanja.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Luna v vodnarju vam prinaša veliko strasti, želje po druženju z nasprotnim spolom in sproščenih misli, ki lahko ob neljubem dogodku prerastejo v zaskrbljenost.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Voda vam teče v grlo z vseh strani, vi pa že dolgo niste bili tako sproščeni in nasmejani. Prerazporedite svoje obveznosti, da bo tako tudi ostalo. Poskusite se osredotočiti na bistvo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Četrtkovo jutro bo zaradi vpliva planetov obarvano s strastjo. Na prvem mestu bo ljubosumje, ki pa se mu poskusite elegantno izogniti. Nekoliko boste nestrpni in nepredvidljivi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Uspelo vam bo nekaj pomembnega, ne bo pa vam uspelo popolnoma. Prisotno bo razočaranje, ker bodo vaša pričakovanja rahlo previsoka. Ne ozirajte se na druge, vi ste pomembni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zaradi vaše zmedenosti bo danes, ko je luna v vodnarju dan, ko nič ne bo tako, kot bi moralo biti. Dobili boste občutek, da se je vse skupaj obrnilo proti vam, vendar nikar ne obupajte.

Ne zamudite: TEDENSKI HOROSKOP OD 8. DO 14. FEBRUARJA 2021