Dnevni horoskop za četrtek 10. septembra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, četrtek 10. septembra 2020.

Dnevni horoskop za četrtek 10. septembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Osebna nesoglasja lahko danes povzročijo številne debate, pomembno vam bo le, da popeljete zadeve do konca.

Dnevni horoskop smernica za astro znamenja: Danes je dan, ko pomembnih sprememb ne bi smeli prepustiti drugim. Soočite se z njimi sami in ujemite pravi trenutek!

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju dvojčkov

Ključ tega obdobja je prevzetost z več različnimi idejami o stvareh, kot pa o stvareh samih. Prihaja razpršeno razmišljanje in pomanjkljiva motivacija pri doseganju večjih ciljev.

V teh dneh prihajajo zmedene situacije, dogodki vas bodo prehitevali, telefon bo zvonil več kot običajno, v nabiralniku se bo znašlo zanimivo pismo, vaše misli pa bo spremljali manjši opravki, ki ste se jim v preteklih dneh izogibali. Poudarjena bo površnost, komunikacija bo kratka, lahko pa se pojavi tudi komentiranje in razpravljanje, vendar globine tokrat ne boste dosegli.

Danes ob 11.26 uri nastopi Zadnji krajec

Zadnji krajec, vas bo usmeril v revizijo, razmišljanje o preteklih napakah, in željo, kako si ustvariti boljše življenje. Popeljal vas bo v čiščenje telesa in duše, predvsem pa je primeren za začetek diete ali, da se odrečete razvadam.

Kaj pravi dnevni horoskop za četrtek 10. september 2020?

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

France Vreg, slovenski komunikolog
Jane Kavčič, slovenski filmski režiser
Bruno Giacomelli, italijanski avtomobilistični dirkač
Colin Firth, angleški filmski, televizijski in gledališki igralec
Laurent Koscielny, francoski nogometaš

Evropska organizacija za jedrske raziskave (CERN) v Švici požene do sedaj največji pospeševalnik delcev. Rodil se je Matej Tomc, slovenski podobar in rezbar. Umrl je Ivan Nabergoj, slovenski posestnik in politik ter Štefan Sijarto, slovenski pisatelj in pesnik. Na današnji dan se je začel študij na Univerzi v Ljubljani. V Hamburgu se rodi modni oblikovalec Karl Lagerfeld.

Preberite tudi: PRIHAJA RETROGRADNI MARS V OVNU: BORBENOST

Dnevni horoskop: četrtek 10. september 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vaša prizadevanja bodo z Zadnjim krajcem poplačana in uspelo vam bo, da se boste otresli starih bremen. Zdelo se vam bo, da se vam je po dolgem času vse uredilo, končno boste lahko sproščeno zadihali.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekaj se vam bo zdelo preveč dobro, da bi bilo resnično. Vseeno pazite, da ne boste z zaletavostjo, ki jo prinaša luna v dvojčkih tvegali nečesa le zaradi naglo prebujene radovednosti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne poslušajte samo treznega razuma, temveč pustite, da spregovorijo tudi čustva. Zatišje zadnjih dni bo zamenjala želja po globokih čustvih, pripadnosti sorodni duši in tihi sreči.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Malce popazite kaj počnete, a kaj preveč se ne obremenjujte z drugimi, saj jih nikoli ne boste zadovoljili. Zavedajte se, da živite svoje življenje in uporabljate svoje možnosti, ki jih imate.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V ljubezni vam bo še vedno zanimivo, tudi če ne poteka prav vse po vaših načrtih. Bodite bolj razumevajoči z drago osebo, ki bi vas rada presenetila. Zdravje se vsekakor krepi.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za četrtek 10. septembra 2020

Vsi okoli vas in tudi vi boste pričakovali določen izid. Dan bo precej napet in v znamenju Zadnjega krajca v dvojčkih. Čeprav nihče ne bo želel priznati, pa boste vsi precej slabe volje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Samski se boste danes počutili ujeti v vseh obveznostih, zato boste mnenja, da se ne posvečate dovolj svojemu ljubezenskemu področju. Naredite nekaj glede tega, še posebej zvečer.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Počutje bo postalo stabilno in počasi se boste vračali v boljše delovanje. Vseeno pa se posvetite svojemu telesu in fizični kondiciji. Doživeli boste majhno, vendar sladko presenečenje.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Za številne med vami bo dan z luno v dvojčkih izredno težek. Pri poslih ne morete pričakovati pomoči. Tokrat morate vse sami, med vsem je tudi precej nehvaležna naloga. Morda je težavno to, da nočete popustiti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Na delovnem mestu boste opravili vse obveznosti. Vse vam bo šlo z vplivom lune v dvojčkih dobro od rok, zato lahko vneto pričakujete prost in zabaven konec tedna, ki je pred vami.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Poskusite se dogovoriti glede preostalih delovnih obveznosti, morda je bolje, da nekaj pomembnega preložite ali pa se posvetujete z nekom, ki je izredno miren. Poiščite nove informacije.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pri poslovnih zadevah ste nekoliko neprevidni, posebno v odnosih z ljudmi, ki so veliko bolj prebrisani. Le en pogovor nikakor ni dovolj, da bi bili mirni. Izkazalo se bo, da nič ni prav preprosto.

Preberite tudi: MOŠKI ZODIAKA, OB KATERIH VAM NE BO NIKOLI DOLGČAS