Dnevni horoskop za četrtek 1. aprila 2021

horoskop 1. april
Dnevni horoskop za 1. aprila 2021

Dnevni horoskop za danes, četrtek 1. aprila 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 1. aprila 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, dan norcev oziroma dan norčavosti ;). Ukleščeni boste v breme nalog, obveznosti, nepredvidljivi stroški se lahko vrstijo, tudi neopravičeno, zato bodite budni.

Horoskop nasvet za današnji dan: Danes se nikar ne predajte v pretirano odvisnost od mnenja drugih ter njihovih ocen in preplašenost. Pazite se, da vas kdo ne potegne za nos.

horoskop
Horoskop za 1. april 2021

Danes ob 7.59 uri preide luna v znamenje strelca

Strelec, deveto znamenje zodiaka, ki je po temperamentu kolerično znamenje, označuje zrelost ter konec jeseni. Njegov naravni cikel so zadnji žarki pred zagonom. Predstavlja duhovni razvoj in notranje preobrazbe, ter se skuša identificirati s puščico. Simbolizira vse kar je resnično in nesmrtno, ter misel, ki uvaja svetlobo in ustvarjalni organ, ki odpira da oplaja, ki razpolavlja, da omogoča sintezo. Je tudi žarek svetlobe, ki razsvetli zaprt prostor.

V dneh z luno v strelcu ozračje preveva optimizem, postanemo bolj živahni, iskreni, zaupljivi, optimistični in radodarni. Zaželimo si svobode. Zunanji vtisi bodo delovali na vas in v teh dneh boste z lahkoto razgibali svoje srce in razum. S vročekrvnostjo boste v odločitvah pogosto prenagljeni.

Danes praznuje Urša Drofenik: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v znamenju Ovna, zato je odprta, temperamentna in vedno prepričana v svoj prav. Zna se boriti za dobre rezultate in uspeh, ter ne odneha ob začetnih težavah. Pogum, ki ga premore, jo rešuje tudi v kočljivih situacijah. Je očarljiva, topla in da, tudi teatralna. Seveda tudi ambiciozna, borbena in eksplozivna.

Luno ima v znamenju Bika. Njeni vtisi so močni, zato hitro menja počutje in je za druge včasih muhaste in nerazumljive narave. Ne glede na to, so drugi ljudje okoli nje enostavno srečni, da jo imajo, in čeprav veliko zahteva od vseh, jim tudi daje neskončno razumevanja in kakovost svojih odnosov resnično ceni. Pogosto je zmedena ali ne ve natančno, kakšna so njena prava čustva in občutki. Nenehno se nahaja v gibanju ter uživa v športnih dejavnostih.

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

Karel Čapek

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Tone Seliškar, slovenski pesnik, pisatelj
  • Miodrag Petrović-Čkalja, srbski igralec
  • Susan Boyle, škotska pevka
  • Ivano Balić, hrvaški rokometaš
  • Bjørn Einar Romøren, norveški smučarski skakalec

Na današnji dan je bilo ustanovljeno podjetje Apple Inc. Bila je ustanovljena tokijska borza. Ameriški predsednik Richard Nixon je podpisal zakon, ki je prepovedal oglaševanje cigaret. Rodil se je Milan Kundera, češko-francoski pisatelj in Toširo Mifune, japonski filmski igralec. Umrl je slovenski slikar Lovro Janša in Giuditta Pasta, italijanska operna pevka.

Katera astro znamenja bo danes spremljal najboljši smisel za humor?

Najboljši smisel za humor boste imeli danes rojeni v znamenju dvojčkov, leva in vodnarja.

Kako bo danes vplivala energija strelca, boste zaradi nje še bolj navihani?

Energija lune v strelcu prinaša iznajdljivost, zato boste še bolj navihani kot običajno.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC APRIL 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Luna v znamenju strelca vam bo danes podarila upanje, saj bo določena situacija končno bolj jasna in rešljiva. V družinskem okolju nikakor ne boste prišli do besede.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Kljub ugodni luni v strelcu boste dvomljivi, posebno z vašimi domačimi in prijatelji, ki se v zadnjem času niso najbolj izkazali. Nesporazum se bo vendarle nekako rešil, toda ne danes.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ugoden dan z vplivom lune v strelcu lahko preživite na odprtem. Lahko se srečate s svojim notranjim jazom ali si omislite nekaj več športnih dejavnosti, kjer boste uspešni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pogovori z enako mislečimi, vas bodo sproščali. Poveste lahko svoje mnenje, brez strahu, da bi se zapletli. Marsikaj bo zvečer odvisno od vas, zato se nikar ne izmikajte.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zadeva, ki bi jo radi zaključili, bo potekala po drugačnem vrstnem redu, kot ste pričakovali. Zato bo tudi vaš odziv nekoliko hladen. Trenutno se preveč zapirate vase, kar vam ne koristi.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nekaj vam še ni najbolj jasno, kar pomeni le, da bi morali počakati na boljšo razlago. Nikakor se z luno v strelcu ne zaletavajte, preden ne boste prepričani, kaj bi morali storiti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V današnjem dnevu bi še vedno morali ostati na preži, vendar ste zmedeni in nikakor ne morete ugotoviti, kaj bi morali spremeniti. Bolj pazite tudi pri finančnih zadevah.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes boste zaradi lune v znamenju strelca nepotrpežljivi, saj imate občutek, da se lahko spopadete z vsako oviro. Ni še pravi čas za ljubezenska pogajanja, saj boste preveč nemirni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z luno v vašem znamenju si zastavite jasne cilje. Kaj in kako bo, bo odvisno le od tega, če boste pogledali resnici v oči. Vsak začetek je težek, pomembno pa bo, da ne oklevate.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes prihaja v vaše naročje veliko nemira in veliko prazne komunikacije. Nikar se ne obremenjujte s tem kar ni v vaši domeni. Izkoristite čas za vse pomembne opravke.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Dan, ki ga spremlja luna v strelcu, se začenja z novicami, ki prihajajo prehitro, marsikaj pa se spreminja. Nakazano je, da boste našli nekaj, na kar ste že skoraj čisto pozabili.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekaj pomembnega boste izvedeli šele takrat, ko bo celotne zadeve konec. Previdno danes ravnajte z denarjem, saj se račun prehitro prazni in prepočasi polni, kar vas vznemirja.

Vas zanima: Mesečni horoskop APRIL 2021