Dnevni horoskop za 9. februar 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 9. februar, kaj pravi današnji horoskop?

Dnevni horoskop za 9. februar 2020, astrološka napoved. Preverite napoved ali usmeritev za vaša zodiak znamenja, odnosi, zdravje, ljubezen in kariera. Današnji dan je primeren za duhovno dejavnost, notranje in duhovno življenje in vse kar ima povezavo z analizo in raziskovanjem.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

ob 8.33 Polna luna – Ščip

Polna luna – Ščip

Počistila bo nerealne predstave in vas popeljala k bolj konkretnim odločitvam. Soočali se boste s starimi vzorci. Polna luna bo umirila vaše nemirno srce, vendar ga bo po drugi strani tudi obremenila, zato se raje posvetite telesu, počitku in negi.

Všeč vam bodo umirjene kavarne, kjer boste lahko klepetali s prijatelji in umirjena glasba, ob kateri lahko meditirate in le tako premostite napetosti, ki jih prinaša. Poglabljali se boste v dvome in strahove, težko se boste zaščitili pred zunanjimi vplivi. V zraku bo prisotna erotična energija, zato boste bolj razpoloženi za ljubljenje.

LUNA JE V ZNAMENJU LEVA

Energija je v teh dneh obarvana pozitivno in kreativno, prihaja veselje, saj hrepenimo po tem, da se pokažemo v najboljši luči. Na vsak način želimo ugajati vsem, prav tako posvečamo več pozornosti urejenosti, ter želimo biti kraljevskega videza. Kritike in razna negativna mnenja se lahko v teh dneh spreobrnejo v užaljenost. V svojih dejanjih boste velikopotezni, izognili pa se boste ozkosrčnežem.

Z luno v levu prihaja čustvena odprtost ter veliko navdušenja, zato bodo vaše zamisli naletele na plodna tla. V teh dneh boste na diplomatski način lažje rešili razne napetosti v odnosih, tudi vaše izražanje bo bolj sproščeno.

Mnogi ljubijo iskrenost drugih samo zato, da jih lahko obsojajo.

Mrak Luč

Rojstva na današnji dan:

Janez Žiga Valentin Popovič, slovenski naravoslovec, jezikoslovec
Luther Martin, ameriški državnik
Fran Saleški Finžgar, slovenski pisatelj
John Maxwell Coetzee, južnoafriški pisatelj, nobelovec 2003
Joseph »Joe« Pesci, ameriški filmski igralec
Maria de Lourdes Villiers »Mia« Farrow, ameriška filmska igralka
Luka Špik, slovenski veslač

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line. Natalna karta

Pri naročilu natalne karte, astrološke analize, boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Skrivnost življenja – avtorsko delo namenjena vam!

Vsak planet nosi s sabo svojo zgodbo, v interpretaciji natalne analize pa je ta zgodba samo vaša, individualna, prepletena s planetarnimi aspekti, ki gredo še globje v smeri da spoznate svoj pravi jaz in odkrijete svoje neizkoriščene potenciale. S skrbno pripravljenimi besedili boste lažje naredili korak in pridobili odgovore, kateri definirajo vaše delovanje, ter ponazarjajo zakaj se vam določene zadeve ponavljajo ali dogajajo.

Vas danes čaka pomembna zadeva? Preverite, kje so vaše zvezde danes?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes boste zaradi nesigurnosti, ki jo prinaša Polna luna preverjali zadeve v upanju, da boste našli nekaj kar ni po vaših merilih. Poskusite raje prepoznati svetle točke.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vse se vam bo zaradi Polne lune zdelo veliko bolj zapleteno, kot ste pričakovali. Nekdo vas sprva mika in skorajda se bosta povezala, potem pa vam ne bo ustrezalo tako, kot bi si želeli.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Samski dvojčki boste zelo zaželeni. Še najbolje se boste tokrat razumeli s pripadniki vašega znamenja in s tehtnicami, saj vas bo močno privlačila njihova simpatična nežna plat.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zavedati se boste začeli, da ste v določen odnos vložili premalo, da bi se zadeve lahko začele obračati v pozitivni smeri. Žal se boste morali danes, ko prihaja Polna luna tudi bolj poglobiti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V današnjem dnevu pričakujete več in zato naj ne bo vas strah tudi pred kakšno tvegano potezo. Posebno, če se vam še vedno vrti v mislih nekdo, ki je dejansko zbudil v vas čustva.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Prihajaj razčlenjevanja, ki jih prinaša Polna luna, kar bo za mnoge pomenilo še eno priložnost v odnosu, o katerem razmišljate že nekaj časa, pa nekako niste prepričani, kaj bi bilo treba storiti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne morete se pravilno odločiti, saj se dogaja preveč stvari hkrati in zmedlo vas bo predvsem to, da boste slišali več plati iste zgodbe, zato odprite oči in se usmerite k sreči.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Z nekom razmišljata podobno, zato rešujta zadeve skupaj, saj je v slogi več moči. Slutite, da obstaja obojestransko zanimanje in zato lahko tudi pokažete več zanimanja.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ljubezenske zvezde vam bodo naklonjene, z izjemo nekoliko napornejšega večera, ko bo zaradi Polne lune v zraku nekaj več vprašanj. Ujemite njihove utrinke, krajši zastoj je prehoden.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vse se s Polno luno nekako zapleta in morda ste le vi predolgo ostali na istem, namesto da bi se zazrli v prihodnost. Samski boste zelo iskani, sicer pa se morate tudi sami odločiti kaj si želite.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V današnjem dnevu vam okoliščine prinašajo pojasnitev za nekaj, o čemer ste dolgo razmišljali. Vse skupaj prihaja naenkrat in v nekoliko nenavadnih okoliščinah, saj je na delu vpliv Polne lune.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes boste s simpatičnimi vibracijami osvajali nekoga, ki vas že nekaj časa opazuje, ali osebo iz prijateljskega kroga, ki je za vas zelo zanimiva. Nikar pa ne sklepajte prehitro.