Dnevni horoskop za 9. december 2019

Luna v znamenju bika
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, kaj pravi horoskop za danes?

V današnjem dnevu pričakujte navdih, sposobnost ustvarjanja v umetnosti in v stiku z višjimi svetovi, skratka sijoč, mavrični pogled na vsa področja življenja. Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan. Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo!

Natalna karta –  Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line.

LUNA V ZNAMENJU BIKA

Ste vedeli, da je to dan, ko so kuharske sposobnosti na višku?

Drugo astrološko znamenje bik je po temperamentu melanholično, sicer pa materialistično, praktično in plodno znamenje. V tem znamenju luna zaradi svoje razvnetosti izraža svoje najbolj pozitivne lastnosti. Zemeljsko znamenje, ki ustreza življenjskemu obdobju otroštva, vlada tudi letnemu času pomladi. Tempo življenja se v teh dneh nekoliko upočasni. Postanemo bolj umirjeni, a tudi trdovratnejši in bolj uporni. Nagon po preživetju, pridobivanju in uživanju nas vzpodbuja k nakupom ter zadovoljevanju čutov. Simbolizira materialne dobrine. Zaradi čutnosti in mesene opojnosti pooseblja razbrzdan značaj.

“Talent ni nikoli dovolj, dobro pa je da imaš kakšnega.”

John Maxwell

Rojstva na današnji dan:

Fran Govekar, slovenski pisatelj, dramatik
Kirk Douglas, ameriški filmski igralec
Judi Dench, britanska filmska igralka
John Malkovich, ameriški filmski igralec, režiser

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Končno je nastopil pravi čas, da zapustite svoje preverjene poti in zaplujete v ljubezenske situacije, ki prinašajo nova spoznanja in rešitve, ki vas bodo popeljale v višave.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes boste tekmovalni, zato za prijatelje ne boste ravno najboljša družba. Poskusite delovati bolj umirjeno in stabilno, v nasprotnem primeru se boste kmalu znašli v kaosu.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Današnje srečanje bo potekalo v čudnih okoliščinah, ki vam ne bodo najbolj pisane na kožo. Ni razlogov za skrivanje čustev, zato se soočite z osebo, ki vas že dolgo privlači.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ne ustavljajte se pri zadevah, ki se na prvi pogled zdijo zelo mamljive, saj vas lahko kasneje negativno presenetijo. Ugotovili boste, da je potrebno vsako stvar večkrat preveriti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Prihaja več nesporazumov, od vas se bo zahtevalo več, kar vas bo vznemirjalo. Sedaj ni čas za ležerno delovanje, sedaj je čas za akcijo, če se boste tega držali, boste učinkoviti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Na situacijo v družinskem krogu boste najbolje vplivali, če boste povedali kaj čutite in kaj se dogaja znotraj vas. Hinavščina tokrat ne bo pomagala, le še zapletla bo vse skupaj.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Bodite danes v odnosih bolj zadržani in ponižni, saj bo čutiti veliko splošne napetosti. Odstranite energijo strahu iz sebe in se usmerite korak naprej, še posebej v ljubezenskih odnosih.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zelo bojeviti boste, še posebej v dopoldanskih urah, ko boste imeli občutek, da se nekdo z vami ne želi soočiti. Zvečer bo končno na vrsti več priložnosti za ljubezen in prijetne korake.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Odločitev, ki jo boste sprejeli, bo morda tvegane narave, vendar bo kljub temu dobra za vaš napredek. Vse skupaj vam bo prineslo dolgoročno korist in osebno zadovoljstvo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Premislite, preden boste začeli pričakovati nekaj, česar morda še ne obvladate. Pazite glede poslovnega vprašanja, ki ga očitno še ne razumete dovolj dobro, da bi ga lahko sprejeli.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Premaknili se boste naprej, a kljub temu vse ne bo potekalo tako, kot ste si začrtali. Priznati si morate, da nečesa še niste zaključili, kar vas globoko v notranjosti močno obremenjuje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na ljubezenskem področju sledi danes nevarnost, da vas bo vodil ego, zato se ne vdajajte negativnim čustvom, ki lahko prikličejo slabo počutje. Usmerite se v svojo notranjost.