Dnevni horoskop za 8. november 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, kaj pravijo astrološka znamenja danes?

V današnjem dnevu bo občutna razdražljivost in iskanje napak povsod, pri sebi in drugih, prijetna bo le iskrena ljubezen. Preverite vaše ljubezensko ujemanje z astrološkimi znaki ali vašo Tarot napoved ali poiščite Angela, da vam prinese srečo. Ob 12.49 preide luna v znamenje ovna. Barva dneva bo rdeča, v vseh odtenkih, zato zberite pogum in si privoščite nenavadne kombinacije, s katerimi boste pritegnili pozornost. Čez dan se boste prebijali z močno in celo nekoliko agresivno energijo, zato se obisku raznih salonov izognite, saj boste preveč nemirni. Pojavi se lahko tudi nekaj težav s spanjem, vsekakor pa poskrbite, da nahranite svojo kožo.

Svetovanje z našimi svetovalci vam je omogočeno globlje dojemanje vaših vzgibov in bistva duševnih procesov.

V življenju se vsem nam prepletajo različne poti, ki od nas zahtevajo premišljene ali nepremišljene odločitve, ki nam krojijo prihodnost. Na določene stvari ni moč vplivati, je pa potrebno odreagirati, tudi če presežejo meje vašega dojemanja. V tej bitki za odrešitev se lahko pojavijo strah, nemoč ali stiska, ki skrčijo možnosti za uspešno rešitev problema ali soočenja. V tem primeru vam je v veliko pomoč svetovanje.

Izjemna priložnost naročite svojo Natalno karto – ASTROLOGIJA ONLINE

Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo. Natalna karta – Podarite sebi lepo darilo!

Če želite izvedeti o sebi tisto, česar sami ne zaznavate, ali pa vas zanima natančna razlaga planetov ob rojstvu, ki definirajo vašo osebnost, naročite astrološko natalno analizo, ki ponazarja vaš osebni astro profil. Z naročilom boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila.

Unikatni izdelek! Podaja odgovore, s kakšnim namenom se vam določene stvari dogajajo. Izris vaše rojstne karte, interpretacija planetov, hiš, aspektov in ostalih povezav, individualen astrološki vpogled v vašo preteklost, sedanjost in prihodnost.

Obstaja samo en način, da se dobro počutimo, naučiti se moramo biti zadovoljni s tem, kar nam je bilo dano, in ne vedno zahtevati tisto, kar nam trenutno manjka.

Theodor Fontane

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Odlično razpoloženi boste polni zagona. Poskusite uskladiti želje z realnostjo in zaupajte predvsem sebi. Ko bodo vsi pričakovali da vas bo nesporazum spravil ob živce, boste pokazali bojevitost.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Razmerja, za katera ste se trudili, da jih popravite ali osvežite, lahko zlahka razpadejo zaradi ene nepremišljene besede. V tem času boste ugotovili, da vaša dejanja lahko naredijo veliko razliko.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Niste v najboljši koži, zato se tam, kjer niste sigurni vase, ne izpostavljajte preveč. Določene zgodbe še ne morete dokončati, zato se sprostite in po možnosti usmerite v kaj drugačnega.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Načrti bodo dobro zastavljeni, vi pa zadovoljni z izkupičkom. Nepričakovana dejanja vas bodo večkrat želela zmesti, vendar lahko vse to prebrodite, če boste dovolili, da vas nekdo usmerja.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ne zapirajte se vase, partner vam bo z veseljem prisluhnil, če se mu boste le dovolj odprli. Pozitivno spremembo bodo opazili tudi prijatelji, v družbi katerih boste danes zelo sproščeni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Zakaj bi se ves čas samo pritoževali, ko pa lahko naredite pomemben korak in se podate naprej po svoji poti, polni samozavesti in ljubeznivega delovanja.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Poskusite najprej pomisliti na realno situacijo, šele nato se podajte v akcijo, če bo to sploh še potrebno. Nekoliko bolj se ljubljeni osebi prilagodite, prihaja več ljubezni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne bodite črnogledi, stvari ki se dogajajo, so kratkoročnega značaja. Vsekakor pričakujte še eno priložnost, ki vam bo ponudila veliko več. Čim prej se morate dogovoriti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne boste ravno prekipevali od energije, primanjkovalo vam je pa tudi ne bo. Bolje boste spali, kar se vam bo poznalo na obrazu. Naj bo dan namenjen počitku.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Na obzorju je nekaj, kar vam veliko pomeni in vas mika že nekaj časa. Srce vam bo zadovoljno poskočilo, saj boste doživeli prijetno presenečenje s strani osebe nasprotnega spola.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vaše smole, ki vas je spremljala in vam ni dovolila zaslužiti, je konec. Ne imejte strahu pred tveganjem, seveda pa pred odločitvijo za kakšno samostojno pot preverite vse možnosti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Imate veliko dobrih idej in zato ni razlogov, da bi čakali na pobude drugih. Vse boste opravili z lahkoto, kar vas bo razveselilo. Pokažite prijateljem, da vam lahko zaupajo.