Dnevni horoskop za 7. marec 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 7. marec, kaj pravi današnji horoskop?

Dnevni horoskop za 7. marec 2020, astrološka napoved. Preverite smernice in napovedi za vaše astrološko znamenje. Horoskop danes – Astro dnevne novice: ljubezen, odnosi, zdravje, služba in kariera. Današnji dan simbolizira stabilne in resne prijeme, potrebne za soliden uspeh, celo pri zelo počasnem napredku.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

LUNA V ZNAMENJU LEVA

Luna v znamenju leva – Lev, peto astrološko znamenje, ki ga simbolizira Sonce je po temperamentu kolerično, sicer pa očetovsko, ponosno in ustvarjalno. Označuje sredino poletja, zodiakalna funkcija pa je uveljavitev in obvladanje. Je simbol življenjske moči in sončne suverenosti, povezan s toploto in svetlobo.

Levu pripisujemo povezanost z našim najbolj pomembnim organom, srcem in je prispodoba junaškega in kraljevskega karakterja. Simbolizira sposobnost otroka, da sprejema in deluje v skladu z njegovimi pravili igre. Pravica je zanj prvotnega pomena, kar se nakazuje tudi v izvrševanju njegovih dejanj, ter ekstravagantnega načina duhovnega dojemanja.

Poudarek v dneh z luno v levu je na izražanju individualnih znanj in darov, paziti se moramo oblastnosti in sebičnosti, dogmatičnosti in ukazovalnosti. Odličen čas za zabavo, razne prošnje, prireditve in športne dejavnosti.

Več modrosti je potrebne pri uporabi kot pa pri dajanju nasvetov.

John Churton Collins

Rojstva na današnji dan:

Jožef Petkovšek, slovenski slikar
Milan Klemenčič, slovenski lutkar
Ivan Grafenauer, slovenski književni zgodovinar
Anna Magnani, italijanska filmska igralka
Kobo Abe, japonski pisatelj
Ivan Lendl, češki tenisač

Dnevni horoskop 7. marec 2020.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes prihajajo s pomočjo lune v levu v vaše naročje poslovni uspehi, ki vam bodo še dolgo ostali v lepem spominu. Znali si boste vzeti več in se zraven hudomušno nasmehniti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na očitke drugih se danes zaradi povečanega poguma ne boste ozirali, vedeli boste, da ste na pravi poti. Uživali boste v družbi znancev in prijateljev, ki vas bodo razumeli.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes boste kljub zelo ugodni luni v levu razmišljali, kaj bi lahko v svojem življenju spremenili, da bi končno občutili mir in zadovoljstvo. Postavite si bolj dodelane cilje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes, ko vas bo zaradi lune v levu spremljala hitra energija, se nikar ne ustavljajte preveč pri podrobnostih. Poskusite graditi celoto, ter prepoznati svojo ugodno priložnost.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Oseba, ki vam je naklonjena, kar vam bo danes, ko se bo luna sprehajala v vašem znamenju podarila nove smernice. Čas boste preživeli v dobri družbi, kjer ne bo manjkalo humorja.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop 7. marec 2020

V današnjem dnevu prihaja občutek, da nečesa še ne obvladate tako, kot bi želeli. Uspelo vam bo, čeprav še niste povsem prepričani, saj vam ob strani stoji vpliv lune v ognjenem znamenju.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes bodite previdni, da ne bo pomot ali izgub le zaradi naglice in nepazljivosti. Vse se bo dobro končalo, ostane pa občutek, da ste nemirni. Poskrbite da bo zvečer vse na svojem mestu.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes boste brez slabe vesti počivali in uživali, še posebej tisti, ki znate odmisliti obveznosti. Na čustvenem področju boste vezani potrebovali več potrditev kot običajno.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V današnjem dnevu se vam bo nanizala zanimiva priložnost, o kateri boste najprej dvomili. Vaše misli bodo razpršene, vi pa samozavestni ter pripravljeni tudi na kakšen nov korak.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Bodite danes bolj radodarni, saj se marsikaj obrača v vašo korist. Zadovoljni boste s prijateljskim krogom, predvsem zato, ker vas razumejo in podpirajo vaše odločitve.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Tisti, ki ste sveže zaljubljeni, boste želeli nadgraditi vajin odnos. Dišal vam bo prosti čas, zato ga boste čim bolje preživeli. Energija lune v znamenju leva bo ugodno vplivala tudi na vašo vitalnost.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zaupajte v svoje odločitve, le tako se boste veliko lažje usmerili v nekaj novega, kar vas po tihem že dlje časa mika. Pričakujete lahko zelo ugoden razplet določene zgodbe.