Dnevni horoskop za 6. januar 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 6. januar, kaj pravi horoskop za danes?

Dnevni horoskop za 6. januar 2020, astro napoved za vsa znamenja. Preverite vpogled ali usmeritev za vaša astro znamenja, odnosi, zdravje, ljubezen in kariera. Strahovi, povezani s skrbjo, občutek ogroženosti, nezaupanje, nervoza, nespečnost in nemir, se vas danes ne bodo dotaknili, saj boste sigurni vase.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Danes z luno v biku je poudarjena notranja umirjenost.

Tokrat bi se lahko soočili s svojo neodgovornostjo in ugotovili, kako trdno resnično stojite na realnih tleh v življenju. Dokažete lahko svojo sposobnost sporazumevanja, moč vodenja, saj prihaja čas usmerjanja energije v nove podvige.

Treba je tvegati. Čudež življenja resnično doumemo šele tedaj, ko dopustimo, da se zgodi nepričakovano.

Paulo Coelho

Preberite tudi: ASTRO NAMIG ZA PRAZNIČNI ČAS ali ASTRO POGLED NA LETO 2020

Rojstva na današnji dan:

Ivana Orleanska, francoska nacionalna junakinja in svetnica
Miha Maleš, slovenski slikar
Pavle Zidar, slovenski pisatelj, pesnik
Oleg Grigorjevič Makarov, ruski kozmonavt
Malcolm Young, avstralski glasbenik (AC/DC)
Rowan Sebastian Atkinson, angleški filmski igralec
Karmen Orel, slovenska šahistka

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line. Natalna karta 

Pri naročilu natalne karte, astrološke analize, boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Skrivnost življenja – avtorsko delo namenjena samo vam!

Dnevni horoskop za 6. januar 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ugotovili boste, da se kopičijo nepotrebne težave, zato naredite načrt, kako boste jih boste začeli reševati. Poiščite pomoč prijatelja in si ne zatiskajte oči pred situacijo, ki ni lahka.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Poslovne in finančne obveznosti bodo zahtevne, nihče se ne bo ponudil za pomoč. Bodite pripravljeni na manjši kompromis v okviru družine, ki bo prinesel novo svežino v odnose.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Razveselilo vas bo povabilo, ki bo popolnoma izven vaših okvirjev. Potrudite se po najboljših močeh, saj imate priložnost končati nekaj, kar se je zavleklo in vas še vedno obremenjuje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes bo vse odvisno od prvega vtisa. Ukvarjali se boste z nekom, ki vam je naklonjen, zato bo dovolj le en majhen korak na poti k spremembi. Razveselili se boste komplimentov.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pokazali boste veliko pripravljenosti, nato se boste prilagodili določeni situaciji. Sodelavci vas bodo prepričevali, da v nečem popustite, saj bodo vaša stališča neuresničljiva.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Novice prebujajo željo, da se za nekaj borite po svojih najboljših močeh. Za nove podvige boste potrebovali veliko energije, zato poskrbite za dovolj gibanja in umirjeno srce.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Poslovno področje bo danes bolj razburkano. Nepričakovane spremembe vas lahko močno obremenijo. Mirno zaplujte skozi njih, povežite se s prijatelji, le tako bo dan veliko lepši.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Z nečim se ne morete sprijazniti, zato boste ubrali svojstven pristop in zadeve še bolj zapletli. Ljubezen bo bolj v ozadju, saj imate preveč dela z nerešenimi zadevami na ostalih področjih.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes prihajajo v vaše naročje zanimive ideje, vendar jih zaradi prevelike vznemirjenosti ne boste morali uresničiti. Trudite se delovati nekoliko bolj mirno, v nasprotnem primeru sledijo nesporazumi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vse kar se je pred kratkim zapletlo se lahko danes reši, s pravimi besedami in v pravem trenutku. Vse je v vaših rokah, zato ni razlogov, da bi čakali, raje se z vsem skupaj čim prej soočite.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Prijatelji vas bodo skušali prepričati, da k določeni situaciji pristopite drugače. V kolikor bo šlo za pomembne odločitve, jih poskusite upoštevati, saj dobro vedo, kako delujete.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V današnjem dnevu vam bo odgovarjalo bolj površinsko dogajanje. Povežite se s prijatelji, mogoče se boste tam počutili bolj pozitivno. Večer prinaša nekaj nežnosti in prijetnih besed.