Dnevni horoskop za 5. februar 2020

Dnevni horoskop današnji horoskop
Dnevni horoskop današnji horoskop

Dnevni horoskop za 5. februar, kaj pravi današnji horoskop za danes?

Dnevni horoskop za 5. februar 2020, astro napoved za astrološka znamenja. Preverite napoved ali usmeritev za vaša astro znamenja, odnosi, zdravje, ljubezen in kariera. Danes boste prišli do zavedanja, da niste več pripravljeni vzdrževati neuravnoteženih odnosov, ter do spoznanja, da si v svojem življenju želite več uravnoteženih in posebnih odnosov, razmerij in ljudi, namesto nepotešenosti in nezadovoljstva.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

5. februarja ob 20.03 preide luna v znamenje raka

Luna v znamenju raka

Danes se lahko prepustite sanjarjenju in predvsem počitku. Poskrbite za harmonično vzdušje, polepšajte si dom, saj boste imeli odličen občutek za dekoracijo. Zapirali se boste v svoj svet in podoživljali trenutke, povezane s preteklostjo. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. Popijte zeliščni čaj, da se notranje umirite.

Umazano vodo je najbolje očistite tako, da jo pustite pri miru.

Alan Watts

Rojstva na današnji dan:

William Seward Burroughs, ameriški pisatelj
Barbara Hershey, ameriška filmska igralka
Sandi Klavžar, slovenski matematik
Charlotte Rampling, anglěska igralka
Rok Petrovič, slovenski alpski smučar
Cristiano Ronaldo, portugalski nogometaš
Neymar, Brazilski nogometaš

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line. Natalna karta

Pri naročilu natalne karte, astrološke analize, boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Skrivnost življenja – avtorsko delo namenjena vam!

Vsak planet nosi s sabo svojo zgodbo, v interpretaciji natalne analize pa je ta zgodba samo vaša, individualna, prepletena s planetarnimi aspekti, ki gredo še globje v smeri da spoznate svoj pravi jaz in odkrijete svoje neizkoriščene potenciale. S skrbno pripravljenimi besedili boste lažje naredili korak in pridobili odgovore, kateri definirajo vaše delovanje, ter ponazarjajo zakaj se vam določene zadeve ponavljajo ali dogajajo.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vse se vam bo zaradi lune v dvojčkih zdelo veliko bolj zapleteno, kot je v resnici. Nekdo vas mika in lažje se bosta povezala, ter morda naredila celo kakšen korak v smeri zbližanja.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Glede delovnih nalog boste v današnjem dnevu dokazali, da ste izredno dobro razumeli vsa pravila igre. Največ boste dosegli brez veliko besed. Prisluhnite nekomu ki je bolj izkušen.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Počasi odpravljate težave, ki so povezane z družinskim članom, in tudi v službi bo več razumevanja. Zdravje bo počasi boljše, zato se boste zvečer usmerili v športne dejavnosti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Od vas se pričakuje, da sledite navodilom, posebno na področju dela. To je morda dolgočasno, toda za zdaj najboljša mogoča rešitev, ki vas lahko popelje do uspeha.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Planeti svetujejo prilagajanje, kar vam bo problematično, saj boste zelo razigrani. Vaša vedra narava se vam lahko poplača v prijateljskem krogu, kjer boste zelo zaželeni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Preverite, koliko časa boste potrebovali za določene opravke, potem se ustrezno organizirajte, da vam kaj pomembnega ne zbeži. Danes prihaja priložnost, da nekaj storite drugače kot običajno.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vpliv Lune v dvojčkih vas bo tokrat zmedel in vam povzročil nekaj notranjih napetosti. Potrudite se, da boste jasno in odkrito izrazili, kaj vas muči in kaj si v resnici želite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Imate veliko energije, vendar vseeno ne pretiravajte, posebno ko se bo zvrstilo nekaj zadev ali obveznosti naenkrat. S prijateljem bi radi zvečer, ko luna preide v raka dosegli nekaj posebnega.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Optimizem se lahko danes izgubi in kar na enkrat se bo potrebo soočati s kočljivimi vprašanji. Čim manj projekcij, čim manj prenašanja odgovornosti na druge in uspelo vam bo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Včasih je dobro poslušati prvi občutek namesto dolgega analiziranja. Prijatelj vam bo pomagal, da boste ugotovili, kaj si želite in česa ne, čeprav bo pogovor potekal zapleteno.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes prihaja z luno v dvojčkih energija, ki spodbuja delo in prinaša voljo do pomembnih premikov na finančnem področju. Zasebno pa bo potrebno pokazati iniciativnost.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Preveč ste raztreseni in zato se vam dogaja, da preprosto ne slišite mnenja drugih. Nimajo možnosti, da bi vas prepričali o čemer koli drugačnem, kar bi vam lahko koristilo.