Dnevni horoskop za 5. december 2019

Horoskop danes
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, kaj pravi horoskop za danes?

V današnjem dnevu bo vaša prioriteta Odprtost duše na duhovni ravni in predanost višji zavesti. Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan. Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo!

Natalna karta –  Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line.

Ob 20.44 preide luna v znamenje ovna

Luna v ovnu

Dan je primeren, da se resnično zberete in izrazite svojo plemenito naravo, saj boste le na tak način pripomogli k realizaciji svojih ciljev in pozitivni energiji. Počutili se boste svobodne, nenadoma boste hoteli postoriti ogromno stvari hkrati. Najbolj vas bodo mikali nekoč nedosegljivi cilji, na opazke partnerja se ne boste odzivali, saj boste popolnoma prepričani v svoj prav.

Dan ne bo najbolj primeren za hujšanje, ustrezala vam bo pekoča hrana. Dan je zelo primeren za uživanje sadja, zelenjave in beljakovinske hrane, saj ugodno vpliva na vaša čutila. Zaradi nasičene energije je možen kakšen glavobol, ki ga lahko premostite z zeliščnimi čaji. Sadno zelenjavni napitek bo danes odlična izbira.

Modna energija vas bo posrkala vase, saj si boste zaželeli nekaj boljšega, dražjega.

“Zato zasadi svoj vrt in okrasi svojo dušo, namesto da čakaš, da ti nekdo drug prinese rože.”

Tomaž Humar

Rojstva na današnji dan:

Božidar Kantušer, slovenski skladatelj
Little Richard, ameriški pevec
Niko Grafenauer, slovenski pesnik, esejist, prevajalec
Jose Carreras, španski operni pevec

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Veliko zadev se lahko danes spremeni, in sicer v pozitivno smer, kar vam prinaša zadovoljstvo. Končno boste sposobni premakniti zadeve iz mrtve točke in se podati naprej.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Skoraj nič vas danes ne more ustaviti, saj boste preprosto premagali vse ovire, celo ljubosumje, ki vam je nagajalo. Končno se boste lahko s partnerjem iskreno pogovorili.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes boste nemirni in na osebnem področju nezadovoljni. Sestavili se boste šele popoldne, ko vas bodo prijatelji povabili na kavo. Glede odločnosti pokažite, da veste kaj si želite.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Obremenjevale vas bodo poslovne nedorečenosti in nerešeni odnosi, zato danes ne boste ravno najboljše volje. Pazite tudi na svoje zdravje, saj ste trenutno v bolj nestabilnem obdobju.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Obveznosti, ki vas čakajo boste opravili brez večjih zapletov, nato pa boste veselo stekli v objem partnerja. Ne zmenite se za zahteve nekoga, ki bi rad rešil vse naenkrat.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

V današnjem dnevu prihaja občutek, da samo čakate, reakcije pa od nikoder. Nekomu boste na jasen način povedali, kje in zakaj dela napake, česar ne bo znal najboljše sprejeti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Na poslovnem področju vas čaka veliko dela in že dopoldne boste morali zavihati rokave. Razmišljali boste tudi o pomembnih spremembah, ki pa trenutno še niso izvedljive.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Bodite zadovoljni s svojim življenjem in se zazrite naprej. Neomajno vztrajajte v nečem, kar se bo izkazalo za popolnoma napačno odločitev, zato se ne trudite preveč.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Današnji dan bo čisto po vašem okusu, saj se bo kompliciranje umaknilo iz obzorja. Pričakujte tudi nekaj ljubezenskih iskric, še posebej z osebo, ki je že nekaj časa zasidrana v vaših mislih.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes boste želeli početi stvari, o katerih ste se pred kratkim sanjali. Pomembno vam bo, da boste v središču pozornosti. Za napake, ki se bodo dogajale, nikar ne krivite drugih.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Dobri rezultati na poslovnem področju vas vodijo k napredku, posebno če se ukvarjate s storitvami. V ljubezni boste deležni iskrenega pogovora, ki lahko zaceli vse rane.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nikar ne tavajte v temi, saj delujte prenagljeno in zaletavo. Ohranite potrpežljivost dokler čas ne dozori, saj bi si trenutno naredili več škode kot koristi. Zazrite se vase.