Dnevni horoskop za 31. oktober 2019

Noč čarovnic
Noč čarovnic

Dnevni horoskop, kaj pravijo zvezde na noč čarovnic?

Danes bo prisotna pripravljenost preiti na nova področja, sposobnost, da si ogledate življenje iz višje perspektive in odprtost duše do navdiha in ozaveščenosti. Preverite vaše ljubezensko ujemanje z astrološkimi znaki ali vašo Tarot napoved. Luna je v znamenju strelca.

Natalna karta – Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo.

Če želite izvedeti o sebi tisto, česar sami ne zaznavate, ali pa vas zanima natančna razlaga planetov ob rojstvu, ki definirajo vašo osebnost, naročite astrološko natalno analizo, ki ponazarja vaš osebni astro profil. Z naročilom boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Izjemna priložnost, preverite astrologija online!

Posameznikova sreča lahko temeljito in učinkovito pripomore k izboljšanju celotne človeške družbe.Ker vsi delimo isto potrebo po ljubezni, je moč vsakogar, v kakršnihkoli okoliščinah, sprejeti kot brata in sestro. Ne glede na drugačnost obraza, oblačil ali obnašanja, ni med nami in drugimi nikakršnih bistvenih razlik. Nespametno bi bilo poudarjati razlike v zunanjosti, kajti temeljna narava nam je vsem skupna.

Dnevni horoskop za vsa astrološka znamenja

Človeštvo je eno in ta mali planet je naš edini dom. Če naj ga ohranimo, mora vsak od nas izkusiti občutek splošne odgovornosti in nesebične ljubezni. Edino ta občutek lahko odpravi našo sebično naravnanost, zaradi katere zavajamo in zlorabljamo drug drugega. Kdor ima iskreno in odprto srce, naravno občuti zaupanje vase in se zna ceniti, obenem pa zanj ni razloga, da bi do drugih čutil strah. Verjamem, da je na vseh ravneh družbe, naj bo to družina, pleme, narod ali mednarodna skupnost, več sočutja ključ do lepšega in boljšega sveta. Ni nam treba sprejeti kakršnekoli religije ali slediti kakršnikoli ideologiji. Potrebno je le, da razvijemo svoje dobre človeške lastnosti.Kogarkoli srečam, ga poskušam obravnavati kot starega prijatelja. To me navda z iskrenimi občutki sreče.

Dalajlama

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes boste kljub temu, da se Merkur začne gibati retrogradno lahko začeli uresničevati vse, kar je povezano z medsebojnimi odnosi. Prihaja trenutek, ki ste ga dolgo čakali.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Dan reformacije bo izzivalen, zgodile se bodo pomembne stvari na področju ljubezenskih odnosov in čustev nasploh. Ne zaključujte še in se ne odločajte samo na podlagi trenutne situacije.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Razmišljali boste o spremembah, s katerimi bi lahko izboljšali svoje osebno stanje. V noči čarovnic boste naredili tudi konkretne korake, kar bo nekdo celo opazil in komentiral.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Medosebni odnosi bodo skozi prost dan neusklajeni, kar vas bo vznemirjalo. Ne boste se želeli prilagajati drugim in ne boste motivirani za napredek. Svoje obveznosti boste opravljali težje kot običajno.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ne zapostavite pomembnega vprašanja ali naloge, ker vam bo kasneje vse skupaj veliko težje. Lotite se stvari, ki jih dobro poznate, saj vam bo to dvignilo samozavest in pogum.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Zapostavljate ljubezensko področje, kar partnerju ne bo najbolj všeč, saj hrepeni po skupnih trenutkih. Po drugi strani pa boste neverjetno neodločni glede predvidenega potovanja.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Umirili se boste, ko boste končali pomembno nalogo. V ljubezni vam lahko v noči čarovnic pomagajo srečne okoliščine, lahko pa ste tudi nekoliko bolj prilagodljivi.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V današnjem dnevu z vplivom lune v kozorogu bo oteženo sodelovanje, največje težave pa vam bo povzročala komunikacija. Pustite čustvom nekaj več svobode in zaupajte.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekaj vas bo zelo skrbelo in vam hodilo po mislih. S pomočjo bližnjega se boste lahko dokopali do pametnih rešitev, ki vam prinašajo veliko boljše in bolj z ljubeznijo obarvane priložnosti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Imate občutek, da na vas preveč vpliva nekdo, ki ga nikakor ne morete razumeti in sprejeti v svoje življenje. Vsaka stvar vas lahko razjezi, saj boste tudi zvečer nemirni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nikar se preveč ne obremenjujete z nepomembnimi podrobnostmi, raje uživajte v dnevu, ki bo umirjen in se v noči čarovnic neobremenjeno odprite prijetni neznani osebi.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Precej naporen dan z vplivom neugodne lune je pred vami in težko se boste prilagodili na situacije, ki bodo jemale vašo energijo. V odnosih bodite pozorni, da se na določene provokacije ne odzovete silovito.