Dnevni horoskop za 31. december 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 31. december, kaj pravi horoskop za danes?

Dnevni horoskop za 31. december 2019, astro napoved za vsa znamenja. Preverite vpogled ali usmeritev za vaša astro znamenja, odnosi, zdravje, ljubezen in kariera. Pozitivno prepričanje je prvi korak proti cilju. Če zaznavate globoko željo, da izrazite svojo kreativnost, da delite ljubezen, nežnosti, pozornosti, potem je danes pravi dan.

Dnevni horoskop Srečno
Dnevni horoskop Srečno novo leto.

Novo leto je kot bel nepopisan list …
Pobarvaj ga s sanjami,
posuj z ljubeznijo,
popiši z neverjetnimi dosežki
in okrasi s čudeži.

Naj se vam uresničijo vse vaše skrite želje! Veliko sreče, zdravja in ljubezni v letu 2020!

Luna je danes v znamenju rib

Z ugodnim luninim vplivom lahko zablestite v kuhinji in pričarate nenavadno pojedino, ki si jo bodo gostje še dolgo zapomnili. Ljubezen in spolnost bosta umirjeni vendar intenzivni. Z vodnimi energijami lune se boste intenzivno posvetili negi svojega telesa in urejanju za silvestrski večer. Druženja bodo zanimiva, težko pa se boste v določenih situacijah prilagodili. Umirjenost prihaja povečana bo želja po romaniki, zamikal vas bo tudi kozarec vina v dvoje, seveda ob soju sveč in nežni glasbi.

Živi danes, smej se danes! Danes bodi srečen!

Phil Bosmans

Preberite tudi: ASTRO NAMIG ZA PRAZNIČNI ČAS ali ASTRO POGLED NA LETO 2020

Rojstva na današnji dan:

Janez Lipušček, slovenski tenorist
Anthony Hopkins, valižanski igralec
John Denver, ameriški pevec
Ben Kingsley, ameriški filmski igralec
Donna Summer, ameriška pevka
Val Kilmer, ameriški filmski igralec

Natalna karta –  Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line.

Dnevni horoskop 31. december 2019

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Medosebni odnosi bodo razburkani, kar vas bo vznemirjalo. Ne boste se želeli prilagajati drugim in ne boste ravno motivirani za napredek. Svoje obveznosti boste opravljali bolj počasi.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zadnji dan v letu zahteva veliko energičnosti, posebno v odnosih in v povezavi z organizacijo. Končno veste, kaj si želite, tudi na ljubezenskem področju, kar vas bo razveselilo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Čaka vas nekaj novosti, a ne bodo tako prijetne, kot ste si zamislili. Najprej je na vrsti pomembna obveznost, ki vam prinaša nekaj vznemirjenja, na koncu pa pozitiven večer v dobri družbi.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Sodelavci bodo izredno posvečeni poslu in če se ne boste v stanju pripravljenosti, boste kmalu stranski igralec. Pričakujete lahko manjšo neprijetnost v komunikaciji, vendar bo Silvestrov večer kljub temu prijeten.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Z ugodno planetarno kombinacijo se boste samozavestno podali v svoje obveznosti in jih brez težav popeljali do konca. Z ljubljeno osebo bosta v večernih urah na zabavi močno povezana.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Določeni znanci bodo situacijo, ki je za vas pomembna pripeljali do roba, toda vi se poskušajte umakniti in umiriti. Poskušajte poiskati najlažjo rešitev za težave, saj vas vendar čaka razigrano druženje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Običajno vas moti počasnost drugih, toda danes boste vi zadržani, raztreseni in nekoliko neodločni. Na osebnem področju bi se morali čim prej osredotočiti na pomembne prelomnice.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zelo prav vam bo prišel nasvet osebe, ki ste ji simpatični in bi vam lahko pomagala rešiti čustveno dilemo. Bodite zelo tolerantni in tudi pripravljeni na manjša presenečenja.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Poskusili si boste razložiti, kaj se je zgodilo, glede osebe, ki očitno razmišlja v popolnoma drugi smeri kot vi. Premislite, saj je morda na vidiku nekaj, česar vi niste niti opazili.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Veliko stvari vas bo v zadnjem dnevu leta vznemirjalo. Ko bo prišlo do pomembnega srečanja, bodite bolj prilagodljivi. Priznajte svoje napake, saj si boste s tem priborili naklonjenost.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Do prijateljev in znancev bodite bolj strpni in bolj potrpežljivi. Ne oklevajte glede nečesa, kar morate nujno urediti in vas bremeni že nekaj časa, saj bo prepozno. Zvečer slabe energije na stran!
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes se boste stežka prilagodili, saj boste z mislimi že na Silvestrovi zabavi. Poskusite se lotiti nečesa, kar je jasno in očitno ter poteka po določenih pravilih. Počasi boste vse uredili.