Dnevni horoskop za 30. januar 2020

Horoskop danes
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 30. januar, kaj pravi horoskop za danes?

Dnevni horoskop za 30. januar 2020, astro napoved za vsa astrološka znamenja. Preverite napoved ali usmeritev za vaša astro znamenja, odnosi, zdravje, ljubezen in kariera. Danes boste spoznali, da nima smisla biti razburjen, še bolj pomembno pa je, da ne zapravljate časa z zmerjanjem in obtoževanjem drugih za nastalo situacijo.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

LUNA JE V ZNAMENJU OVNA

Čas, ko je luna v ovnu prinaša telesno moč in energijo, pionirskega duha, pogum, iskrenost, neposrednost, živahnost in bojevitost, zato postane tempo življenja v teh dneh hitrejši in bolj dinamičen. Postanemo nekoliko pogumnejši in drznejši, lahko tudi nestrpni in prenagljeni.

V tem času se odraža s primarno energijo, oziroma predstavlja začetni impulz v znamenju ovna. Združuje prodornost in velikodušnost, obarvano s trmo, ki ga večkrat pripelje v kaotično situacijo in mu onemogoča videti pravo sliko, saj je oven odličen pogajalec, a nekoliko slabši trgovec. V tem času se boste veliko lažje strokovno uveljavili, tudi zaradi ugodnih okoliščin lune v ovnu. Prihaja zavest, ki se sama sebe zaveda skozi akcijo.

A maš kej šugerja, šuger?

Jonas Žnidaršič

Rojstva na današnji dan:

Božo Vodušek, slovenski pesnik, esejist, prevajalec
Boštjan Hladnik, slovenski filmski režiser
Eugene Alden »Gene« Hackman, ameriški filmski igralec
Jonas Žnidaršič, slovenski igralec, televizijski in radijski voditelj
Filip VI., španski kralj
Richie Porte, avstralski kolesar

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line. Natalna karta

Pri naročilu natalne karte, astrološke analize, boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Skrivnost življenja – avtorsko delo namenjena vam!

Vsak planet nosi s sabo svojo zgodbo, v interpretaciji natalne analize pa je ta zgodba samo vaša, individualna, prepletena s planetarnimi aspekti, ki gredo še globje v smeri da spoznate svoj pravi jaz in odkrijete svoje neizkoriščene potenciale. S skrbno pripravljenimi besedili boste lažje naredili korak in pridobili odgovore, kateri definirajo vaše delovanje, ter ponazarjajo zakaj se vam določene zadeve ponavljajo ali dogajajo.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes boste delovali malce narcisoidno. Z luno v vašem znamenju boste še bolj odločni, če bo slučajno treba braniti svoja načela. Dolgo časa ste se trudili, da zgradite ugled.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Videli boste nekaj, kar vam ne bo najbolj všeč. Presenečeni boste nad določenimi reakcijami, ki vas bodo vznemirile, saj takšnih odzivov od določene osebe niste pričakovali.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes boste vse svoje obveznosti opravili z občutkom za estetiko in natančnostjo. Prejeli boste hvalo in občudovanje, vendar pa si ne obetajte dodatnega plačila.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Preveč skrbite za določene ljudi, ki v resnici ne potrebujejo vaše pomoči. Posebno doma, kjer bi pravzaprav morali počakati, da sami rešijo določene zoprne zaplete.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Na prvo mesto boste danes zaradi vpliva lune v ovnu dajali sebe in nikakor se ne boste želeli poglabljati v težave drugih ljudi. Konec dneva se vam obetajo sproščeni ter optimistični pogovori.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Nekaj vam bo danes podarilo pravi navdih in zagon. Pri nakupih, pa se, žal, ne boste znali pravočasno ustaviti. Premislite, ko boste odpirali denarnico, saj se lahko hitro znajdete v težavah.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V ljubezni je danes zaradi ugodnih energij na vidiku zjasnitev, toda vse prihaja izredno počasi. Vse kaže na to, da boste končno pozabili na nekaj težavnega in se usmerili k sreči.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne znajdete se najbolje, saj morate čakati ali pa molčati v trenutku, ko bodo na pohodu tisti, s katerimi se ne ujemate. Poskusite za pomoč prositi aktivno energijo lune v znamenju ovna.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes vas bo motil hrup, zato si poiščite kakšen miren kotiček. Težjo nalogo lahko opravite tudi doma, za računalnikom in vsekakor brez tuje pomoči. Tako boste bolj sproščeni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ne čakajte, ampak vprašajte glede možnosti za zaslužek, ne zanemarite podrobnosti. Popoldne boste utrujeni, vsekakor pa končajte pomembno zadevo, po možnosti raje sami kot z neiskrenimi ljudmi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ko se boste spopadali z ovirami, ne pozabite, da je treba stvari včasih le dobro organizirati, ne da bi vaš ego zaradi tega trpel. Luna v ovnu bo odstranila občutek labilnosti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Delujete popustljivo, vendar točno veste, kaj si želite. Nekdo vam ne more do živega, sicer pa postajate že nekoliko utrujeni ob nenehnem bojevanju. Varujte se pred prehladi.