Dnevni horoskop za 30. december 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 30. december, kaj pravijo zvezde danes?

Dnevni horoskop za 30. december 2019 – Pomembne stvari bodo danes pritegnile vašo pozornost, ker vas bo prisililo v akcijo in vam ne dovolijo, da bi podvomili o pomembnosti.

Ob 16.41 preide luna v znamenje rib

Luna je v ribah

Dan bo namenjen skrbi za zdravje, zato boste iskali razne informacije, kako bi izboljšali svoje počutje. Z ugodnim luninim vplivom lahko zablestite v kuhinji in pričarate nenavadno pojedino, ki si jo bodo gostje še dolgo zapomnili. Bolj intenziven učinek bodo imeli vitamin E, kurkuma in magnezij, zato si jih privoščite in ne pozabite na stik z vodo, tako in drugače. Vse, kar boste danes zaužili, predvsem alkohol, kavo, nikotin in zdravila, deluje veliko bolj intenzivno, zato skušajte biti zmerni.

Ljubezen in spolnost bosta umirjeni vendar intenzivni. Druženja bodo zanimiva, težko pa se boste v določenih situacijah prilagodili. Umirjenost prihaja povečana bo želja po romaniki, zamikal vas bo tudi kozarec vina v dvoje, seveda ob soju sveč in nežni glasbi. Dan bo ugoden za spiritualne zadeve, duhovno rast, kreativno delovanje in meditacijo. Pripravite primerno pomirjujočo kopel z eteričnimi olji kamilice, sivke in limone. Prijal vam bo dolg spanec, saj vas bo vodila želja po počitku.

Med prijatelji ne šteje tisto, kar je izgovorjeno, ampak tisto, česar ni treba izreči.

Albert Camus

Preberite tudi: ASTRO NAMIG ZA PRAZNIČNI ČAS ali ASTRO POGLED NA LETO 2020

Rojstva na današnji dan:

Bruno Parma, slovenski šahist
Janko Prunk, slovenski zgodovinar
Berti Vogts, nemški nogometaš
Patti Lee Smith, ameriška rock glasbenica
Tiger Woods, ameriški golfist

Natalna karta –  Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line.

Dnevni horoskop za 30. december 2019

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Samski, če vas danes čaka neprijetno soočenje, se napolnite s pogumom in verjemite, da ste močnejši, kot si predstavljate. Današnji dan vam prinaša presenečenja na ljubezenskem področju.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ves čas nekaj govorite, a niti opazite ne, da vas morda nihče zares ne posluša. Potem se sprašujete zakaj nihče ne upošteva vašega mnenja, a zavedati se morate, da potrebujete mejo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Če želite, da se vam želja na čustvenem področju uresniči, zaupajte vanjo. Če jo boste zares občutili, je ravno to tisto, kar se bo zgodilo. Ne pretiravajte z nakupovanjem, saj se lahko slabo konča.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes si boste želeli samo eno in edino stvar in sicer to je, da bi drugi ostali tiho in vas ne bi motili pri tem, ko se odločate o pomembnih zaključkih na osebnem področju.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pogrešali boste bolj konkretne izzive, a boste morali nanje še malo počakati. Najprej se boste morali soočiti s situacijami, ki bi jih danes najraje preskočili, oziroma se jim izognili.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Ne bo vas zanimalo kako se počutijo drugi in kaj nameravajo. Vseeno pa glejte na to, da ne boste pretiravali in morda koga celo užalili. Raje se sprostite in si privoščite kakšen trenutek samo zase.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vse je minljivo, tako dobro kot slabo, to boste spoznali danes. Tudi če se stvari ne bodo odvijale, kot si želite, ne pozabite, da bo kmalu sledilo izboljšanje. Na področju čustev ne pričakujte sprememb.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekoga bi radi videli ob sebi, ne morete se upreti svoji notranji želji. Zato se raje ukvarjajte z vsemi tistimi dejavnostmi, ki vas polnijo z optimizmom in vas ne vznemirjajo po nepotrebnem.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Čas bo opravil danes svoje poslanstvo, ostane vam to, da storite vse kar ste načrtovali. Preverite, kaj se dogaja pri osebi, ki vas privlači. Morda se lahko pogovorita še prej, kot ste upali.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Denar vam bo danes zelo pomemben, vendar je lahko bistven dejavnik tudi za nekoga drugega. Na vsak način boste razmišljali o večjem nakupu, čeprav so pred vami številne obveznosti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na čustvenem področju boste vedno bolj zahtevni. Z nekom bosta končno poiskala skupni jezik. Vse skupaj se vam bo zdelo dramatično, vendar ste v takšnih situacijah običajno uspešni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Prijatelj vas želi obrniti proti nekomu. Ne sklepajte na podlagi predvidevanj, ampak se najprej prepričajte sami. Dan boste izkoristili za nekaj več počitka in prijetnega branja.