Dnevni horoskop za 3. marec 2020

Preverite kaj vam horoskop napoveduje za danes, jutri in prihodnost.
Spremljajte dnevni, tedenski, mesečni, letni horoskop.

Dnevni horoskop za 3. marec – horoskop danes.

Dnevni horoskop za 3. marec 2020, zodiak napoved. Preverite smernice in napovedi za vaše astrološko znamenje. Astro dnevne novice: služba, kariera, ljubezen, odnosi, zdravje. Današnja lekcija, pravi, da se je potrebno naučiti sodelovati, prilagajati in izboljšati odnose z okoljem za boljše delovanje in možnost udejanjanja svojih potencialov.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

LUNA JE V ZNAMENJU DVOJČKA

V teh dneh prihajajo odlične zamisli za delovanje, vendar vam bo primanjkovalo vztrajnosti. Vse boste želeli narediti hkrati. Zaradi nestrpnosti in nemirna, ter zaradi hitrega odzivanja in razdrobljenosti idej in usmeritev, vam lahko zmanjka časa za vse, kar ste si zadali.

Ta čas je obarvan z mladostnim preobiljem in navdušenjem. Bolj kot na določen cilj, boste usmerjeni na samo gibanje navzgor. Ključ tega obdobja je prevzetost z več različnimi idejami o stvareh, kot pa o stvareh samih. Prihaja razpršeno razmišljanje in pomanjkljiva motivacija pri doseganju večjih ciljev.

V teh dneh prihajajo zmedene situacije, dogodki vas bodo prehitevali, telefon bo zvonil več kot običajno, v nabiralniku se bo znašlo zanimivo pismo. Spremljali vas bodo manjši opravki, ki ste se jim v preteklih dneh izogibali. Poudarjena bo površnost, komunikacija bo kratka, lahko pa se pojavi tudi komentiranje in razpravljanje, vendar globine tokrat ne boste dosegli. Zadržki odpadajo, povečalo se bo zanimanje za nove začetke. Misli bodo jasne in hitre.

Mož in žena sta dva bregova iste reke.

Claude de Rue

Rojstva na današnji dan:

František Langer, češki zdravnik, pisatelj
France Križanič, slovenski matematik
Michael Walzer, ameriški filozof
Franc Mihelič, slovenski harmonikar
Jackie Joyner-Kersee, ameriška atletinja

Dnevni horoskop 3. marec 2020.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pripravite se danes, ko se bo luna sprehajala po znamenju dvojčkov na vse. Tokrat pogumno stavite bolj na prijateljstvo kot na ljubezen in konec dneva se boste vsemu skupaj prijetno nasmehnili.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Počasi lahko danes, ko bo luna v dvojčkih pridete do odgovorov, ki ste jih nekako dolgo čakali. Pot bo obarvana z manjšimi ovirami, vendar jih boste znali spretno prehoditi.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes boste zelo zadovoljni, ne glede na to, ali ste vezani in pričakujete več konkretnih dejanj od vašega partnerja ali pa slutite, da bi lahko dobili pri simpatiji še eno priložnost.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Iz prijateljstva se lahko rodi nekaj več, vendar ne sanjarite preveč. Pripravite se na akcijo, ker bo naslednja poteza vaša. Nova priložnost prihaja že v večernih urh, ko boste sproščeni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Napredovali boste, posebno na osebnem področju, kjer se že nekaj časa borite za boljšo pozicijo. K sreči se bo zaradi lune v dvojčkih tudi na področju ljubezni kmalu razpletlo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop 3. marec 2020

Preveč se osredotočate le na eno nalogo, medtem ko gredo priložnosti mimo vas. Priznati si morate, da ste morda izpustili nekaj pomembnega, zdaj pa morate čakati in se prilagoditi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ostanite samostojni, ne glede na to, da boste zaradi vpliva lune v dvojčkih danes zelo klepetavi. Vsekakor lahko tudi osebnostno zrastete, če si boste le dovolili sprostiti se.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes prihaja mnogo nejasnih družinskih vprašanj, ki se bodo poglobila, če ne boste pravočasno odgovorili. Vpliv lune v dvojčkih bo vse prej kot obremenilen, zato se mu predajte.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Prijetno energijo lune v dvojčkih boste najlažje izkoristili na področju prijateljskih odnosov. Pozitivna naravnanost vas bo popeljala v pomembne finančne odločitve.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Iz dneva v dan ste bolj optimistični, na poslovnem področju zelo delovni in motivirani. Z denarjem boste imeli srečo, ljubezensko stanje pa bo edino področje, kjer ne bo najbolj rožnato.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes bo zaradi lune v dvojčkih sreča na vaši strani, le pretiravati ne bi smeli s svojim optimizmom, da ne spravite koga v slabo voljo. Poskrbite, da bo zadovoljna tudi vaša ljubljena oseba.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekaj, kar se dogaja v vaši bližini, bi najraje preskočili, saj ste utrujeni od neprestanih ponavljajočih se vzorcev. Začnite raje preprosto slediti drugačnim in bolj zanimivim načrtom.