Dnevni horoskop za 3. april 2020 novice s področja astrologije.

DNEVNI HOROSKOP
DNEVNI HOROSKOP

Dnevni horoskop za 3. april 2020, astro novice.

Dnevni horoskop za 3. april 2020, astrološka napoved. Preverite smernice in napovedi za vaše astrološko znamenje. Astro dnevne novice s področja astrologije: zdravje, ljubezen, odnosi, kariera, denar, ljubezenski horoskop. Dovolite si danes majhen domišljijski potep, ter se vsaj za trenutek osvobodite določenih obremenitev.

ZPMS potrebuje pomoč, skupaj zmoremo
ZPMS potrebuje pomoč, skupaj zmoremo

Epidemijo Koronavirusa lahko zajezimo samo tako, da dosledno upoštevamo navodila zdravnikov in se družimo doma. Zato spoštujmo ukrepe, predvsem pa omejimo socialne stike. Stopimo sedaj v težkih trenutkih skupaj in obudimo naše vrednoste. #ostanidoma #SkupajZmoremo

LUNA JE V ZNAMENJU LEVA

Luna v znamenju leva – Lev, peto astrološko znamenje, ki ga simbolizira Sonce je po temperamentu kolerično, sicer pa očetovsko, ponosno in ustvarjalno. Levu pripisujemo povezanost z našim najbolj pomembnim organom, srcem in je prispodoba junaškega in kraljevskega karakterja. Njegova potreba po lastni uveljavitvi je izredno intenzivna, kar ga vodi k visokemu egu, kljub temu pa ni zahrbten in nevoščljiv. Njegovo življenje je večna tekma, v kateri želi vladati in obvladati.

Dnevni horoskop luna v levu

Poudarek v dneh z luno v levu je na izražanju individualnih znanj in darov, paziti se moramo oblastnosti in sebičnosti, dogmatičnosti in ukazovalnosti. Kritike in razna negativna mnenja se lahko v teh dneh spreobrnejo v užaljenost. V svojih dejanjih boste velikopotezni, izognili pa se boste ozkosrčnežem.

Z luno v levu prihaja čustvena odprtost ter veliko navdušenja, zato bodo vaše zamisli naletele na plodna tla. V teh dneh boste na diplomatski način lažje rešili razne napetosti v odnosih, tudi vaše izražanje bo bolj sproščeno.

Življenje ni narejeno iz želja, temveč iz dejanj vsakogar izmed nas.

Paula Coelha

Rojstva na današnji dan:

Henri van de Velde, belgijski slikar, arhitekt
Anica Černej, slovenska pesnica
Marlon Brando, ameriški filmski igralec
Tadej Slabe, slovenski geograf, speleolog in športni plezalec
Ivo Jan, slovenski hokejist

Današnji horoskop 3. april 2020. Krepite notranjo moč ter pazite nase in na druge!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ne preizkušajte danes, ko bo luna v levu svojih moči čez skrajne meje, ne odpravljajte se nikamor, preden ne boste prepričani, ali ste resnično prepričani o svoji odločitvi.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Finančno področje vam še vedno povzroča preglavice. Vse, kar planirate, trenutno žal ne bo izvedljivo, kar vas vznemirja na vsakem koraku. Prilagodite se danim razmeram.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pohiteli boste z določenim odgovorom, čeprav je zagotovo to najslabša možna rešitev. Ne delajte ničesar na silo ali pod pritiskom, saj se lahko zaradi lune v levu zaključi v negativni smeri.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Utrujeni ste, čeprav imate pred sabo številne zamisli. Glede pomembnega vprašanja ali dejstva bodite pozorni, saj je mogoče, da se bo vse skupaj zapletlo tik pred zdajci.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Sedaj je čas za zelo konkretne cilje na osebnem področju. Potrebno je zbrati pogum in s pomočjo vpliva lune v vašem znamenju narediti stvari, ki bodo konkretno izboljšale vaše življenje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Naklonjena vam bo energija lune v levu, ki prinaša paleto dobrih idej, zamisli in priložnosti, ki vam bodo enkrat kasneje lahko celo v osebno korist. Znali se boste bolj sprostiti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V odnosu z ljubljeno osebo so nakazane možnosti nenadnega zbližanja. Prenesite nekaj zagona in navdušenja na svoje domače, ki trenutno niso v najboljši koži.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Vezani boste imeli nekaj dobrih priložnost za rast v zakonskem življenju. Zvezde vam bodo namenjene tudi na osebnem področju, pridobili boste dodatno motivacijo in izkušnje.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekaj več opravkov boste imeli v odnosih z družinskimi člani. Ognjena energija današnjega dne vas lahko naredi nekoliko bolj trmaste in svojeglave in poudari vašo samozavest.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Prijetni dražljaj čustev poskusite izkoristiti. Naužite se energije lune v levu, k spodbuja samozavest in jo uporabite za pogumno doseganje svojih korakov, ki ste jih zastavili.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Tokrat ste se odločili in imate še nekaj zadnjih pomislekov, potem se boste podali določeni zgodbi naproti. Posebno vas mika nekdo, ki je izredno odločen in vam ne dopušča ugibanj.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pričakovali ste več prebujenih čustev, dobili pa odgovor, ki nikakor ni v skladu z vašimi željami. Ne ocenjujte prestrogo tistih, ki imajo popolnoma drugačen pogled na svet.