Dnevni horoskop za 29. november 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, kaj pravi horoskop za danes?

V današnjem dnevu bo občutna razdražljivost in iskanje napak povsod, pri sebi in drugih, prijetna bo le iskrena ljubezen. Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan. Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo!

Natalna karta –  Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line.

Luna je v kozorogu

Z luno v kozorogu bo čas ugoden za poslovne rešitve in razne poslovne obiske, saj boste nenavadno dobro sprejeti. Tudi vlaganja in investicije se bodo zelo dobro obrestovale. Umirite duha in se podajte v branje, ki vam prinaša novo širino. Modne smernice vas ne bodo preveč navduševale, oblekli boste nekaj nevtralnega in nevpadljivega.

Podpis pogodbe
Pozitivno
Zabava
Zabava negativno

Nobena stvar ne naredi človeka srečnejšega kot njegovo lastno prepričanje, da je naredil najboljše, kar je mogel.

Mihailo Pupin

Rojstva na današnji dan:

France Balantič, slovenski pesnik
Jacques Chirac, francoski predsednik
Aleksander Godunov, rusko-ameriški baletnik
Vlado Kreslin, slovenski glasbenik

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pojavljala se bodo nihanja, ki bodo potovala v skrajnosti. Nekaj časa boste precej čustveni, drugič bo v ospredju razum, ki vas bo usmerjal v to, da določen odnos zaključite.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

S pravimi besedami boste dosegli preboj v službi in na ljubezenskem področju. Uporabite iskrenost, pa boste dosegli cilje, ki se vam že nekaj časa izmikajo in vas obremenjujejo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Dan je primeren za prodorne odločitve. Situacija na čustvenem področju vas bo prebudila in navdihnila s pozitivno energijo. Povezovanje z višjim jazom bo obudilo spomine, ki vas bodo navdihnili.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vsako iskanje povezanosti z ljubljeno osebo prinaša danes zadovoljstvo, pomirjalo duha in budilo novo ustvarjalnost, ki jo boste znali spretno unovčiti na poslovnem področju.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Svoja čustva in misli boste v celoti najlažje izrazili na papirju, saj nimate dovolj poguma, da bi se z nekom konkretno soočili in povedali, da ste v odnosu zelo nezadovoljni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Pritoževali se boste nad neučinkovitostjo drugih. Ta kritična naravnanost pa vam ne bo prinašala nobene koristi, zato jo čim prej spremenite v pozitivno naravnanost.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Končajte negativne zgodbe in uporabite razum, v tem primeru vas čakajo srečna naključja na vsakem koraku. Svetla prihodnost je v vaših rokah in čim prej jo zagrabite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Želite si več harmonije, dobili pa boste dan poln preobratov in kaotičnih sprememb. Lahko si zastavite več, to bo še dodatno okrepilo vašo samozavest in odločnost.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes lahko dosežete prav vse, v kar boste usmerili svojo pozornost. Imeli boste veliko vztrajne moči in motivacije. Previdno le, da pri sledenju svojih sanj koga ne obremenite.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Poiščite si drugačno pot zunaj začaranih okvirjev. Pri tem se osredotočite na najnujnejše, saj časa za malenkosti enostavno ne bo dovolj. Prilagodite se situacijam.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Skok v nekaj novega in razburljivega se lahko v današnjem dnevu konča presenetljivo dobro. Imate dovolj samozavesti in pravih argumentov, da vam uspe tudi nemogoče.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Od vas bodo zahtevali, da sprejmete vse pogoje, brez komentarjev, kar vas bo močno razjezilo. Spremenite obstoječe načrte v prid poslovnega dogajanja in ne iščite bližnjic.