Dnevni horoskop za 29. januar 2020

Horoskop danes
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 29. januar, kaj pravi horoskop za danes?

Dnevni horoskop za 29. januar 2020, astro napoved za vsa znamenja. Preverite napoved ali usmeritev za vaša astro znamenja, odnosi, zdravje, ljubezen in kariera. Če niste zadovoljni s svojimi življenjskimi pogoji, potem si ustvarite drugačne. Nedvomno jih lahko spremenite, če le niste spremenili dejstva, da so zelo slabi in nič drugega.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Ob 12.50 preide luna v znamenje ovna

Luna v znamenju ovna

Dan je primeren, da se resnično zberete in izrazite svojo plemenito naravo, saj boste le na tak način pripomogli k realizaciji svojih ciljev in pozitivni energiji. Počutili se boste svobodne, nenadoma boste hoteli postoriti ogromno stvari hkrati. Najbolj vas bodo mikali nekoč nedosegljivi cilji, na opazke partnerja se ne boste odzivali, saj boste popolnoma prepričani v svoj prav.

Zaradi nasičene energije je možen kakšen glavobol, ki ga lahko premostite z zeliščnimi čaji. Sadno zelenjavni napitek bo danes odlična izbira.

Modna energija vas bo posrkala vase, saj si boste zaželeli nekaj boljšega, dražjega. Čez dan se boste prebijali z močno in celo nekoliko agresivno energijo, zato se obisku raznih salonov izognite, saj boste preveč nemirni.

Imej manj. Bodi več.

Joshua Becker

Rojstva na današnji dan:

Anton Pavlovič Čehov, ruski pisatelj, dramatik
Frederick Delius, angleški skladatelj
Romain Rolland, francoski pisatelj, nobelovec 1915
France Onič, slovenski pesnik
Oprah Gail Winfrey, ameriška TV voditeljica
Tomaž Svete, slovenski skladatelj in dirigent

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line. Natalna karta 

Pri naročilu natalne karte, astrološke analize, boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Skrivnost življenja – avtorsko delo namenjena vam!

Vsak planet nosi s sabo svojo zgodbo, v interpretaciji natalne analize pa je ta zgodba samo vaša, individualna, prepletena s planetarnimi aspekti, ki gredo še globje v smeri da spoznate svoj pravi jaz in odkrijete svoje neizkoriščene potenciale. S skrbno pripravljenimi besedili boste lažje naredili korak in pridobili odgovore, kateri definirajo vaše delovanje, ter ponazarjajo zakaj se vam določene zadeve ponavljajo ali dogajajo.

Dnevni horoskop za 29. januar 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Dobra volja bo danes na vaši strani, zato se dotaknite tudi zadev, ki vam niso najbolj pisane na kožo. Popoldan, ko luna preide v vaše znamenje se boste počutili zadovoljno.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zjutraj, ko se bo luna še sprehajala po ribah, boste našli odlično rešitev za organizacijo določenega projekta. Sicer ne bo najbolj enostavno, ampak vse skupaj ne bo trajalo dolgo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V današnjem popoldnevu morate pohiteti. V ljubezni boste naivni. Želite si verjeti v nekaj, kar bi morali vseeno preveriti, saj se za vsem skrivajo majhne in nevidne pasti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes vas bo rešila vaša iznajdljivost. Pod pogojem, da boste počakali na popoldanske, ugodnejše okoliščine, ki jih bo ustvaril vpliv lune v ovnu. Imeli boste tudi srečo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekaj delovnih nepravilnosti ali neujemanja z drugimi načenja vaše zdravje in vas vodi v napetosti. Danes bi morali večkrat globoko vdihniti in si določiti svoje osebne prioritete.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za 29. januar 2020

Razmišljali boste samo s svojo glavo in prenehali verjeti tistim, ki si za prijaznim nasmeškom želijo vašega neuspeha. Dan bo nihajoč, vendar vas to ne bo motilo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pri romantičnem srečanju boste pokazali več kot doslej. Vse se bo končalo strastno, saj luna popoldan prehaja v znamenje ovna. Dovolite, da vse skupaj pride na dan spontano.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V osebnem odnosu vam še vedno nečesa primanjkuje, da bi bili popolnoma zadovoljni. Vse skupaj se bo odražalo tudi na področju čustev. Pri tem pazite, če imate opravka z občutljivo osebo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Oseba, ki vam gre že nekaj časa na živce, vas danes ne bo pustila na miru. Vi pa ne boste najbolj zadovoljni z vsem skupaj, saj boste hrepeneli po miru. Poskusite se postaviti zase.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V službi zaradi prehoda lune v ovna nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč, saj se vam bodo dogajale nenavadne situacije. Kljub temu se boste sposobni postaviti zase in zmagati.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Kljub pozitivnem razpoloženju v družinskem krogu si vzemite danes nekaj časa tudi zase. Le tako si boste lahko pošteno oddahnili in se sprostili po napornih zapletih preteklih dni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ljubezenska situacija vam ni najbolj pisana na kožo, vendar se boste morali z njo nekako soočiti in narediti korak naprej. Pri tem vam lahko pomaga prijatelj, ki vas popolnoma razume.