Dnevni horoskop za 29. december 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 29. december, kaj pravijo zvezde danes?

Dnevni horoskop za 29. december 2019 – Danes se ozrite na svoje življenje in se vprašajte kaj res potrebujete, česa si želi vaša duša, po čem hrepeni vaše srce.

LUNA JE V ZNAMENJU VODNARJA

Vodnar je po temperamentu sangvinično znamenje, predstavlja obdobje starosti ter presežek jaza v univerzalnem, označuje sredino zime. Pomeni potrebo po svobodi, neodvisnosti in izvirnosti. Njegova zodiakalna funkcija je revitalizacija ter eksplozija primarne energije, katera predstavlja iztočnico za osebno rast. Vodnarjeva frekvenca nihanja, katere prispodoba simbolizira umetnost gibanja, njegov glavni smisel pa je napredek.

Vodnar ima dar za ravnodušnost in vedrino do samega sebe. Občutek za prijateljstvo in družbeno predanost. Glavni moto znamenja je hrepenenje po osvobajajočem gibanju, duhovnosti in univerzalnem bratstvu. V dneh z luno v vodnarju odlično uspevajo razne prireditve in shodi, pa tudi skupinske delavnice.

Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež.

Albert Einstein

Preberite tudi: ASTRO NAMIG ZA PRAZNIČNI ČAS ali ASTRO POGLED NA LETO 2020

Rojstva na današnji dan:

Georg August Schweinfurth, nemški botanik, popotnik
Ovid Densusianu, romunski folklorist, jezikoslovec, pesnik
Pablo Casals, katalonski (španski) dirigent, skladatelj, violončelist
Ted Danson, ameriški filmski igralec

Natalna karta –  Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line.

Dnevni horoskop za 29. december 2019

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vaša samozavest je izginila neznano kam, kar je vidno na več področjih in vas v ozadju močno skrbi. Čas je, da se ponovno naravnate na optimizem in si postavite konkretne cilje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nagajajo vam misli, ki se dotikajo zadev iz preteklosti. Umiri vas lahko iskren pogovor s prijateljem ali pa poslušanje dobre glasbe, s katero boste premostili notranjo napetost.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ljubosumnost, ki se ji tako težko izognete vam lahko danes, ko boste bolj dvomljivi močno škoduje. Prepustite se takšnemu življenju, kot se vam ponuja v tem trenutku. Zaupajte sebi.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Potujte, ne zapirajte se vase in ne iščite težav tam kjer ni potrebno. Pogum se obrestuje in končno se boste začeli premikati naprej. Imeli boste zadnjo besedo, kar vam bo še kako všeč.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Prijateljski odnosi vam danes prinašajo več zadovoljstva kot ljubezen, ki se v zadnjem času malce zapleta. Ni večjih težav, čas je, da se prenehate obremenjevati z nepomembnimi zadevami.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Vzemite si več časa za vse, kar ste načrtovali v preteklem obdobju in se podajte v nove zmage, ki vam prinašajo nov navdih. Dan bo primeren za pospravljanje in intenzivno delo na sebi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Spreminjate odločitve in ideje, kar je povsem neznačilno za vas. Zato boste deležni pozornosti, pa tudi presenečenih pogledov, ki vas naj ne vznemirijo. V ljubezni bodite boj potrpežljivi.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nenehno se vrtite v krogu, zato danes ne pričakujte navdušenih odzivov. Priznajte si, da nimate pravih zamisli, posebno v ljubezni, kjer se že nekaj časa borite za svoj prav.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V kar do zdaj niste preveč verjeli, se lahko v današnjem dnevu konča dobro. Pomembno bo le, da verjamete in se prepustite dogodkom. V pravem trenutku boste znali tudi pravilno odreagirati.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zamislite se, danes preveč govorite in premalo storite. Zmedlo vas bo dvoumno ljubezensko sporočilo. Radi bi rešili vse naenkrat, kar je zagotovo nemogoče, zato počakajte na ugoden trenutek.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Osredotočite se danes na drobna dejanja. Nikar ne mislite samo nase in na svoja čustva kajti okoli vas je polno ljudi, ki potrebujejo kanček dobrote in ljubezni, ki jo vi z lahkoto podarite.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes prihaja želja, da bi se partnerju maščevali, vendar se zavedajte, da bi s tem naredili veliko napako. Pomirite jezo, ki vlada v vas in še enkrat presodite situacijo, ki je nastala.