Dnevni horoskop za 28. marec 2020 novice s področja astrologije.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 28. marec 2020, astro novice.

Dnevni horoskop za 28. marec 2020, astrološka napoved. Preverite smernice in napovedi za vaše astrološko znamenje. Astro dnevne novice s področja astrologije: zdravje, ljubezen, odnosi, kariera, denar, ljubezenski horoskop. Skušajte ugotoviti, kdo ste v resnici, poiščite svojo pravo identiteto, ne glede na to, kako se odzivate, le tako boste sposobni ujeti in zaščititi svojo celovitost.

Koronavirus lahko zajezimo
Koronavirus lahko zajezimo upoštevajmo navodila.

Epidemijo Koronavirusa lahko zajezimo samo tako, da dosledno upoštevamo navodila zdravnikov in se družimo doma. Zato spoštujmo ukrepe, predvsem pa omejimo socialne stike. Stopimo sedaj v težkih trenutkih skupaj in obudimo naše vrednoste. #ostanidoma

LUNA V ZNAMENJU BIKA

Ko se luna nahaja v zodiakalnem znamenju bika bodo na preizkušnji vsi vaši čuti še zlasti dobrih okusov – hrane, prijetnih vonjav in pomirjajočih zvokov, katere prejemate preko bikove simbolike lastnosti, od tu tudi izredni prvinski čut za estetiko. Objekti njegovih zaznav in stopnja fizičnega kontakta z drugimi bo v teh dneh določila senzualnost in željo po dotikih.

V teh dneh boste pri partnerju iskali smisel za domačnost in nežnost, ter čut za gospodarnost. Umetnost in narava vas bosta v teh dneh napolnili s svetlobo. Če ste v fazi hujšanja, bodite v teh dneh strogi sami do sebe, saj vam bo na vsakem koraku dišala odlična hrana. Zaradi vestnosti in potrpežljivosti se boste v umirjenem okolju z lahkoto zbrali in opravili tudi z zoprnimi opravili.

Včasih je svet tako utesnjen, da ni prostora za dva človeka. Včasih spet tako prostran, da smo v množici vsi osamljeni.

Dolfe Mrak

Rojstva na današnji dan:

Bohumil Hrabal, češki pisatelj
Branka Sušnik, slovensko-paragvajska antropologinja
Richard Francis Dennis »Rick« Barry III., ameriški košarkar
Jure Franko, slovenski alpski smučar
Stefani Joanne Angelina Germanotta – Lady Gaga, ameriška pevka in tekstopiska

Današnji horoskop 28. marec 2020. Krepite notranjo moč ter pazite nase in na druge!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ni dovolj le, da nekaj izberete in le čakate, da se začne reševati brez vaše pobude, posebno če gre za situacijo, ki potrebuje boljšo organizacijo ter kanček dobre volje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V spletnih klepetih s prijatelji se vpleta preveč ljudi in preveč govoric. Raje se ukvarjajte z drugimi rečmi, namesto da bi se ves čas spraševali, kdo je iskren in kdo ne.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Preveč oklevate in si ne prizadevate dovolj za to, da bi pokazali, kaj veljate. Še posebej glede določenih zadev, kjer za zdaj ne morate razumeti, kaj je v ozadju. Nikar se ne smilite sami sebi.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Po eni strani bi radi v današnjem dnevu, ko bo luna v biku obdržali svojo svobodo in samostojnost, po drugi strani pa bi radi dobili nekaj dokazov od partnerja, kar pa tokrat nikakor ne bo enostavna naloga.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Premislite o tem, kako bi zbrali čim več podatkov o nekomu, ki ga ne poznate najbolje. Lahko pokličete in povprašate ne glede na trenutne obveznosti, le poskrbite za to, da boste dosegljivi.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Danes boste imeli glavno besedo, zato naredite kakšen novi korak, posebno v ljubezenskih odnosih. Ne bo vam žal, tako boste s pomočjo energije lune v biku le presenetili partnerja.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vrstijo se novice, vi pa tavate z glavo v oblakih in pravzaprav nimate moči, da bi se bolje organizirali. Radi bi se ukvarjali z zanimivejšimi rečmi, toda danes bo čas za poglobitev.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ustvarjalni ste, toda motijo vas pritiski, ko bi morali delati preveč stvari hkrati. Popoldne vas bo manjši pestil glavobol, tudi zato, ker nekje v podzavesti čutite, da ste pod stresom.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zanimivo bo in dinamično, še posebej če se podajate v kovanje ciljev za prihodnje obdobje. Vse skupaj je povezano še z zanimivim načrtom, ki ga boste skovali tik pred zdajci. Planeti so vam naklonjeni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Hitrost dogajanja vas lahko danes kljub vplivu lune v biku zmede in prinaša nepričakovane spremembe. Kar počasi, vse se bo sestavilo. Tokrat bodo ideje zelo zanimive.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Želeli boste ustvariti o sebi vtis mirne in zadržane osebe, v resnici pa boste danes dominantni in iščete veliko več razburjenja in presenečenj, ki jih boste zvečer doma deležni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Tokrat ne boste ne zahtevali ne pričakovali preveč. Zadeve se lahko premaknejo, ko boste pripravljeni na nekaj več korakov, posebno ob možnosti za iskren in globok pogovor z ljubljeno osebo.