Dnevni horoskop za 28. februar 2020

Luna-v-biku
Luna-v-biku

Dnevni horoskop za 28. februar, kaj pravi horoskop za danes?

Dnevni horoskop za 28. februar 2020, astro napoved. Preverite dnevni horoskop za vaše astrološko znamenje. Horoskop danes – Astro dnevne novice: ljubezen, odnosi, zdravje in kariera. Danes boste izražali naklonjenosti. V ljubezni boste smatrali, da morate dobiti ogromno dotikov, poljubov, objemov, skratka pozornosti.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop 28.2., ob 8.29 preide luna v znamenje bika

Luna je v znamenju bika

Danes prihaja z luno v biku notranja umirjenost. Tokrat bi se lahko soočili s svojo neodgovornostjo in ugotovili, kako trdno resnično stojite na realnih tleh v življenju. Dokažete lahko svojo sposobnost sporazumevanja, moč vodenja, saj prihaja čas usmerjanja energije v nove podvige. Živahnejše bo postalo tudi delovanje spolnih hormonov in vaše spolno poželenje bo naraslo.

Pojavi se lahko tudi nekaj ležernosti, zato si nikar ne zadajajte pretežkih opravil.
Danes je priporočljivo popiti čim več čiste vode in se morda celo odreči kavi, ki povzroča dehidracijo. Vse, kar boste danes vnašali v telo za krepitev in gradnjo, naj bi imelo dvojni učinek. To je čas, v katerem je hrana bolj hranljiva in zdravila učinkovitejša, zato si privoščite kakšen poseben gurmanski podvig.

Koga ne spametuje začetek ga zagotovo spametuje konec.

Nemški pregovor

Rojstva na današnji dan:

John Alden Carpenter, ameriški skladatelj
Linus Carl Pauling, ameriški kemik, nobelovec 1954 in 1962
Miro Steržaj, slovenski kegljač, gospodarstvenik in politik
Mario Gabriele Andretti, ameriški avtomobilski dirkač
Primož Peterka, slovenski smučarski skakalec

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line. Natalna karta 

Pri naročilu natalne karte, astrološke analize, boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Skrivnost življenja – avtorsko delo namenjena vam!

Vsak planet nosi s sabo svojo zgodbo, v interpretaciji natalne analize pa je ta zgodba samo vaša, individualna, prepletena s planetarnimi aspekti, ki gredo še globje v smeri da spoznate svoj pravi jaz in odkrijete svoje neizkoriščene potenciale. S skrbno pripravljenimi besedili boste lažje naredili korak in pridobili odgovore, kateri definirajo vaše delovanje, ter ponazarjajo zakaj se vam določene zadeve ponavljajo ali dogajajo.

Vas danes čaka pomembna zadeva? Preverite, kje so vaše zvezde danes?

Današnji dnevni horoskop.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Družabno življenje boste danes želeli močno popestriti, da bi zadovoljili svojo potrebo po dogajanju. Nova poznanstva bodo osvežitev, ki prinaša v vaše življenje več ljubezni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Če boste danes, ko bo na vas ugodno vplivala luna v vašem znamenju zahtevali popolnosti za vsako ceno, lahko dosežete prav lepe rezultate. Zvečer boste z veseljem objeli ljubljeno osebo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes se z vplivom lune v biku ustavite, čeprav je mogoče, da boste naleteli na čuden pogled nekoga, ki pričakuje, da boste vedno na voljo, ko vas morda potrebuje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nikar v današnjem dnevu ne dovolite, da bi na vas vplivale določene zasebne zadeve, saj se na takšen način ne boste premaknili nikamor. Izkoristite luno v biku in pripravite odlično večerjo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes si boste vzeli čas za vse, kar vas zanima. Zaljubljenost bo trajala in trajala, kar vas bo razveseljevalo, še posebej tiste, ki ste pred kratkim stopili v ljubezensko razmerje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Danes, ko luna v biku, se boste izkazali kot solist, sreče pa tokrat ne boste hoteli deliti. V ljubezni boste trmasto vztrajali pri svojem, kljub temu da to ni najboljša izbira za srečo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vezanim bo danes zmanjkalo časa za romantiko, saj se boste ukvarjali s svojimi prijatelji in predlogi, ki bodo povezani tudi z vašim delovanjem v prihodnosti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V današnjem dnevu se boste soočali sami s sabo. Najbolj vas bodo motile zadeve na čustvenem področju, ljubljena oseba bo ves čas v svojem svetu, kar vas bo zmotilo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Energija, ki vam je v zadnjem času primanjkuje, se vam počasi obeta v večji meri. Ugotovili boste, da ste v zadnjih dneh veliko zamudili, s tem, ko ste se umikali in se zapirali vase.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zvezde bodo v današnjem dnevu na vaši strani. Popestrili si boste delovne naloge in z veseljem se boste nasmehnili ob pogledu na svoj bančni račun. Prihaja tudi pohvala.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vaše misli se bodo danes, ko se bo luna nahajala v biku vrtele okrog prijateljskih zadev, ki vam niso najbolj jasne. Nadaljevati boste morali z bolj odkritim in samozavestnim odnosom.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Današnji dan bo posvečen delu in razmišljanju o raznih projektih, ki lahko čez nekaj časa obrodijo sadove. Z vplivom lune v biku boste vztrajni in pridni kot mravljica.