Dnevni horoskop za 28. december 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 28. december, kaj pravijo zvezde danes?

Dnevni horoskop za 28 december 2019. Danes boste čutili hrepenenje po določeni izkušnji in izidu. To goreče, intenzivno, strastno občutenje bo iskra, ki vodi v ustvarjanje.

Ob 6.20 preide luna v znamenje vodnarja

Luna je v vodnarju

Uživajte danes svežo, po možnosti presno, zdravo hrano, brez sladkarij ali gaziranih pijač. Jejte bolj lahko hrano, uporabite janež in koriander, ki bosta izboljšala vašo presnovo. Prehranjujte se zmerno, obrokov naj bo čim več, ne pozabite pa zaradi nenehnega hitenja na zadosten vnos tekočine, saj se bo v nasprotnem primeru pojavila utrujenost povezana z zmanjšano storilnostjo.

Težko se boste osredotočili in zbrali. Prisotno bo delovanje, ki zahteva kreativen pristop. Čas ni najbolj primeren za meditacije in poglabljanja vase, raje se zabavajte v družbi ljudi, ob katerih se počutite sproščeno. Sproščeni boste le ob stvareh, ki vam prinašajo novo vizijo. Tehnične zadeve vas bodo navduševale, zato je dan odličen za nakup telefona ali računalnika.

Četudi prepotujemo svet v iskanju lepote, jo moramo najprej čutiti v sebi, preden jo najdemo.

Ralph Waldo Emerson

Preberite tudi: ASTRO NAMIG ZA PRAZNIČNI ČAS ali ASTRO POGLED NA LETO 2020

Rojstva na današnji dan:

Julij Nardin, slovenski fizik, izumitelj
Mortimer Jerome Adler, ameriški filozof
Earl Kenneth Hines, ameriški jazzovski pianist, skladatelj
Manuel Puig, argentinski pisatelj
Birendra, nepalski kralj

Natalna karta –  Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line.

Dnevni horoskop za 28 december 2019

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Če boste spretni in iskreni v komunikaciji, lahko danes dobite pravi odgovor na vsa vprašanja. Na ljubezenskem področju boste razmišljali o poglobitvi, po kateri hrepenite že nekaj časa.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Našli boste nekoga, ki vam bo stal ob strani in vas spravljal v dobro voljo. Lahko se celo zgodi, da srečate iskreno ljubezen, ki jo že tako zelo dolgo čakate in po njej po tihem hrepenite.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Negotovi trenutki, ki so pred vami danes, vam lahko, če ne boste budni prinesejo nekaj težav. Ne predajajte se prenagljenim odločitvam, raje počakajte na bolj ugodne vibracije.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes so vam zvezde namenile dober in s pozitivnimi misli obarvan dan. Seveda bo prihajalo tudi do manjših nesporazumov, a vseeno vse skupaj niti ni omembe vredno, kajti dan bo čudovit.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pripravljeni se boste žrtvovati, da bi zavarovali odnos, ki ga imate. Nič ni narobe s tem, da ste se pripravljeni žrtvovati, vendar se zna zgoditi, da boste z njim povsem pozabili na svoje želje in potrebe.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Danes boste pogrešali nekoga, ki bi vam stal ob strani, vas pomagal usmerjati in vas imel
rad v najtežjih trenutkih. Ne vdajte se prehitro v negativno usodo, sami si jo lahko močno polepšate.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nihče se ne more odločiti namesto vas, zato tega danes niti ne pričakujte. Odgovornost morate prevzeti sami, ter se soočiti s posledicami, v kolikor vam zadano ne uspe.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Vse se premika hitreje, kot ste predvidevali. Odklonite sodelovanje ali druženje, ki vam ni pisano na kožo. Danes vas bodo poskusili prepričati ravno v trenutku, ko boste najbolj čustveno ranljivi.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Izredno optimistični boste, kar se bo odražalo tudi v medsebojnih odnosih. Pri dogovorih se držite tistega, kar lahko izboljša zapleteno situacijo. Imate izredno dober spomin, uporabite ga v svoj prid.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V današnjem dnevu se boste ukvarjali z domom in z družino, ki vam zadnje čase ogromno pomeni. Veseli boste vsakega komplimenta. Ves dan si boste želeli nečesa prijetnega.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vaše obnašanje bo danes nekoliko podobno vetru, ampak tistemu nežnemu, ki zapiha le vsake toliko časa. Danes se boste težko sprostili, prijatelji pa vam bodo naklonjeni šele v večernih urah.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes raje kot da vzrojite, malce potrpite in nikar ne bodite tako neučakani, saj bi vas lahko nekdo brez potrebe čisto narobe razumel. Premikajte se z manjšimi, vendar samozavestnimi koraki.