Dnevni horoskop za 27. marec 2020 novice s področja astrologije.

astro-zodiak-horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 27. marec 2020, astro novice.

Dnevni horoskop za 27. marec 2020, astrološka napoved. Preverite smernice in napovedi za vaše astrološko znamenje. Astro dnevne novice s področja astrologije: zdravje, ljubezen, odnosi, kariera, denar, ljubezenski horoskop. Vsi smo doživeli kakšno prelomnico, ki nam je pustila grenak priokus. Vendar naj zastrašujoče okoliščine, ne odganjajo pozitivnega smisla in upanja na lepši jutri.

Koronavirus lahko zajezimo
Koronavirus lahko zajezimo upoštevajmo navodila.

Epidemijo Koronavirusa lahko zajezimo samo tako, da dosledno upoštevamo navodila zdravnikov in se družimo doma. Zato spoštujmo ukrepe, predvsem pa omejimo socialne stike. Stopimo sedaj v težkih trenutkih skupaj in obudimo naše vrednoste. #ostanidoma

LUNA JE V ZNAMENJU BIKA

Luna v znamenju bika – Drugo astrološko znamenje bik je po temperamentu melanholično, sicer pa materialistično, praktično in plodno znamenje. V tem znamenju luna zaradi svoje razvnetosti izraža svoje najbolj pozitivne lastnosti. Zemeljsko znamenje, ki ustreza življenjskemu obdobju otroštva, vlada tudi letnemu času pomladi. Tempo življenja se v teh dneh nekoliko upočasni. Postanemo bolj umirjeni, a tudi trdovratnejši in bolj uporni. Nagon po preživetju, pridobivanju in uživanju nas vzpodbuja k zadovoljevanju čutov.

Poudarjena atributa v teh dneh sta zagotovo vztrajnost in trmoglavost, zato se boste težko prilagodili hitrim spremembam. Čas primeren za odkrivanje svoj čutov in gradnjo trdnih temeljev v domačem okolju.

Danes praznuje Jan Plestenjak

Jan Plestenjak – Saturn v znamenju Dvojčkov mu v življenju omogoča sproščeno pot. S tremi planeti v znamenju Rib je nežen, romantičen in zelo prilagodljiv. Večkrat se Jan Plestenjak znajde v ozadju. Njegovo Sonce se je ob rojstvu nahajalo v znamenju Rib, in sicer v 12. Hiši, ki je hiša duhovnosti in idealov. Ko srečamo predstavnike Rib, smo ves čas v dilemi, s kom imamo opravka. Pod močnim vtisom impresionističnega je zdaj tukaj in že naslednji trenutek nekje v svojem svetu.

Zanj je značilno, da se z lahkoto zlije s situacijo. Je prilagodljiv, nevsiljiv in plašen, če pa nanese, zna hitro, tekoče in prepričljivo povedati, kaj si misli. Pri financah so Ribe neambiciozne, denar pa dobijo, če ga le potrebujejo. Zanj je idealno delo, pri katerem lahko pride do izraza njegova pripravljenost za pomoč drugim. V veselje so mu vloge v ozadju, kadar pa mora nastopiti v javnosti, uporabi svoj igralski talent. Vse najboljše!

Jan Plestenjak Vse najboljše.

Luna se je ob njegovem rojstvu nahajala v znamenju Ovna v 10. Hiši. Običajno se obnaša živahno. Odnosi z najbližjimi so obarvani z veliko dinamiko in živahnostjo. Zanj je karakteristično dinamično, pompozno ali velikodušno obnašanje. Njegov vstop v svet je lahko zelo živahen, odprt ali optimističen. Tudi njegove instinktivne želje so večkrat zelo močne. Je zelo neposredna oseba, ki ne zna skrivati svojih pravih čustev, ampak jih izraža zelo ognjevito.

Mislim, da je sovraštvo občutek, ki lahko obstaja le tam, kjer ni razumevanja.

Tennessee Williams

Rojstva na današnji dan:

Heinrich Mann, nemški pisatelj
Mstislav Leopoldovič Rostropovič, ruski dirigent, pianist, čelist
Žarko Petan, slovenski pisatelj, gledališki režiser
Maria Schneider, francoska filmska igralka
Manuel Neuer, nemški nogometni reprezentant

Današnji horoskop 27. marec 2020. Krepite notranjo moč ter pazite nase in na druge!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Današnji dan z energijo lune v biku vam prinaša mir in zadovoljstvo. Energija se umirja, prihaja notranja harmonija. Prisotnega bo veliko veselja v krogu družinskih članov, ki so vam blizu.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na vidiku je nekaj sprememb, morda malce nenavadnih. Tokrat ne bo dovolj časa za vse, kar bi radi počeli, toda vsekakor prihaja nekaj razlogov za dobro voljo, zato se prilagodite.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne prepuščajte se danes, ko bo luna v biku le intuiciji, saj vam tokrat preprosto ne zadostuje. Nekemu sodelovanju se morate za nekaj časa odpovedati in si vzeti čas le zase.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes se vas bo dotaknila pomembna ugotovitev, še posebej če ste na prelomnici ob vprašanju, ali bi svoje ljubezensko razmerje sploh nadaljevali. Preštejte vse razloge za in proti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes, ko bo luna v biku, boste preizkusili svoje moči in dobro vam bo šlo od rok. Napočil je pravi trenutek, da spregovorite o svojih načrtih, ki kljub temu kar se dogaja nikakor niso nemogoči.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Luna v biku vam v današnjem dnevu zagotavlja, da ne boste ostali brez besed. Veliko se bo dogajalo tudi na vašem facebook profilu, kar vas bo notranje popolnoma pomirilo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Spremljali boste nekaj nenavadnega, kar vas ne bo najbolj navdušilo. Zopet boste imeli opravka z zoprno situacijo v domačem okolju. Razlog je tudi, da ste preveč nervozni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Vse bi radi nadzorovali, toda potem se vedno znova izkaže, da celotna situacija zahteva veliko prilagajanja, kot se ga vi pripravljeni vložiti. Nekdo vas bo zvečer presenetil.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekaj, kar vam veliko pomeni se kljub luni v biku izpolnjuje hitreje in lažje, kot ste pričakovali. Tokrat ste si očitno nabrali dovolj pozitivne energije in zdaj bi radi le neobremenjeno nadaljevali.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Odločnost se vam lahko danes obrestuje, še posebej v družinskih odnosih, ki bodo malce skrhani, vendar kljub temu poskusite poiskati z energijo lune v biku kakšno prijazno besedo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Sedaj končno veste, kam naj bi se obrnili, da bo vse, kar ste si zastavili izpadlo dobro. Obeta se vam srečanje s samim sabo, ki bo z luno v biku doseglo pravo globino.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekaj se vam ne nikakor ne more zgoditi, če ne boste pravočasno sprejeli vseh dejstev. Tudi v ljubezni preveč oklevate, kar se bo proti večeru poznalo tudi v spalnici.