Dnevni horoskop za 27. december 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, kaj pravijo zvezde danes?

Dnevni horoskop za 27. december 2019. Pozitivno prepričanje je prvi korak proti cilju. Vaša dejanja bodo danes skladna z željami če boste zaupali v svoje sposobnosti.

LUNA JE V ZNAMENJU KOZOROGA

Luna v znamenju kozoroga – Kozorog je deseto znamenje zodiaka, po temperamentu melanholično znamenje, vlada obdobju starosti in označuje začetek zime. Je hladno, strogo, konzervativno, moralistično, praktično in dogmatično znamenje. Zodiakalna funkcija kozoroga je izjemna koncentracija, čvrsta struktura, voluntarizem in močna ambicija. Predstavlja naravni cikel semena, zamrznjenega v zemlji.

Z luno v kozorogu bo čas ugoden za poslovne rešitve in razne poslovne obiske, saj boste nenavadno dobro sprejeti. Tudi vlaganja in investicije se bodo zelo dobro obrestovale.

Zmanjšala se bo vaša želja po sladkem in mastnem in prekomerna teža se bo topila skoraj sama od sebe, zato bodo diete uspešne. Lahko pa ob nepravilni prehrani začutite prebavne težave ali nervozen želodec. Življenjska energija je skrčena v središču teme, pred veličastnim izbruhom. Nagibajo se k neugnanemu, napetemu delu, pri tem pa so zelo vztrajni. V medsebojnih odnosih je v dneh z luno v kozorogu začutiti precej hladu, odmaknjenost in pomanjkanje sočutja.

Tvoje vizije bodo postale čiste, ko boš pogledal v srce. Kdor gleda zunaj, sanja, kdor gleda notri, se prebudi.

Carl Jung

Dnevni horoskop za 27. december 2019

Preberite tudi: ASTRO NAMIG ZA PRAZNIČNI ČAS ali ASTRO POGLED NA LETO 2020

Rojstva na današnji dan:

Oscar Levant, ameriški pianist, filmski igralec
Jože Ovsec, slovenski slikar
Gérard Depardieu, francoski filmski igralec
Anton Rop, slovenski ekonomist, politik, predsednik vlade
Zoran Rožič, slovenski slikar in pesnik

Natalna karta –  Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Obveznosti v dnevu pred vami se bodo stopnjevale, a z nekaj dobre volje in predvsem pozitivnega razmišljanja boste opravili z njimi. Sprostili se boste v ljubezensko obarvanem okolju.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pozornost, ki jo bo od vas pričakoval prijatelj, se vam bo izplačala, sploh ko boste ugotovili, da ste v veliki prednosti. Raje se posvetite družinskim članom, ki bodo dobro razpoloženi in prijazni z vami.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V današnjem dnevu boste napredovali na osebnem področju. Tokrat morate priti zadevam do dna, naj vas ne bo strah vprašati in pozanimati se. Svoja čustva lahko izrazite brez slabih občutkov.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Dan, ki vam bo zelo naklonjen, boste preživeli s svojo boljšo polovico. Počutili se boste sprejeto in zadovoljno. Danes lahko veliko dosežete pri izboljšavi odnosa in dvigu razpoloženja.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ko se boste optimistično zagnali v različne dejavnosti, boste ugotovili, da ste sproti že marsikaj pozabili. Ljubezen bo danes sproščena in romantična, kar vam bo pisano na kožo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Pred vami je izjemno simpatičen dan, poln dogajanja. Po vsej verjetnosti se boste danes ukvarjali z reševanjem ljubezenskih zadev. Uspeh vam bo danes, če boste iskreni zagotovljen.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Določite si bolj realne cilje in pri njih vztrajajte, tudi ko boste naleteli na ovire. V ljubezenskih odnosih boste nagnjeni k drznosti in izzivom, ki bodo najbolj vznemirljivi v večernih urah.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V današnjem dnevu se bo izkazalo, da je nevarno mešati prijateljske in poslovne odnose. Lekcija vas očitno še ni dovolj izučila, zato boste morali o vsem bolj intenzivno razmisliti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V dnevnih izzivih ne boste našli nobenega zadovoljstva več, zato jih boste iskali na drugih mestih. Pazite pa, da zaradi tega ne boste zapostavljali opravil in obveznosti, ki vas čakajo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes boste zaznavali samo pozitivne energije. Ljudje se bodo nad vašim delom naravnost navduševali in ponosni boste na to, kako odlično znate izpeljati tudi bolj kočljive zadeve.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Poiščite dobro tolažbo med prijatelji ali v družinskem krogi. Danes vam bo družba prijala kot že dolgo ne. Ne trmarite in ne tiščite problemov. Pomagalo vam bo, če se prilagodite drugim.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V zadnjem času ste pretiravali z dobro hrano, zato se s pojedinami vsaj za kakšen dan ustavite. Tako ne bo šlo več naprej, zato bodite bolj izbirčni, da preprečite nabiranje kilogramov.