Dnevni horoskop za 26. marec 2020 novice s področja astrologije.

Dnevni horoskop astrologije
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 26. marec 2020, astro novice.

Dnevni horoskop za 26. marec 2020, astrološka napoved. Preverite smernice in napovedi za vaše astrološko znamenje. Astro dnevne novice s področja astrologije: zdravje, ljubezen, odnosi, kariera, denar, ljubezenski horoskop. V današnjem dnevu ne bo vredno zapravljati več časa ali energije za tisto, kar je minilo, česar ne morete niti popraviti. Dobesedno razmislite, o čem razmišljate, presenečeni boste nad ugotovitvijo.

Koronavirus lahko zajezimo
Koronavirus lahko zajezimo upoštevajmo navodila.

Epidemijo Koronavirusa lahko zajezimo samo tako, da dosledno upoštevamo navodila zdravnikov in se družimo doma. Zato spoštujmo ukrepe, predvsem pa omejimo socialne stike. Stopimo sedaj v težkih trenutkih skupaj in obudimo naše vrednoste. #ostanidoma

Ob 14.36 preide luna v znamenje bika

Luna v znamenju bika

Danes prihaja z luno v biku notranja umirjenost. Tokrat bi se lahko soočili s svojo neodgovornostjo in ugotovili, kako trdno resnično stojite na realnih tleh v življenju. Dokažete lahko svojo sposobnost sporazumevanja, moč vodenja, saj prihaja čas usmerjanja energije v nove podvige. Živahnejše bo postalo tudi delovanje spolnih hormonov in vaše spolno poželenje bo naraslo.

Pojavi se lahko tudi nekaj ležernosti, zato si nikar ne zadajajte pretežkih opravil. To je čas, v katerem je hrana bolj hranljiva zato si privoščite kakšen poseben gurmanski podvig.

Danes praznuje Gregor Gruden

Sonce ima v Ovnu, zato je pozitiven, vitalen, samozavesten, odločen, energičen, podjeten, aktiven, učinkovit, pogumen in samozadosten. Uživa v tekmovanju in lastni iniciativi. Njegov Mars je v ozvezdju Leva, kar kaže na zelo trdno in karizmatično osebnost. Njegovi cilji so visoki, ima vizijo in ni nikoli zadovoljen s sabo, razen če lahko kraljevsko doseže svoje cilje. Je vedno pripravljen, da dobro idejo spremeni v kapital.

Luno ima v Levu, zato je živahen, temperamenten, dobrohoten in vesel. Njegova čustva niso stanovitna. Čeprav ima rad družbo, je dejaven in v poznejšem obdobju dober soprog. Zanj je značilna dostojanstvenost, oznaka najvišje oblasti in plemenite moči. Vse najboljše!

Če bi se znebil svojih demonov, bi izgubil svoje angele.

Tennessee Williams

Rojstva na današnji dan:

Janez Mencinger, slovenski pisatelj, satirik
Thomas Lanier »Tennessee« Williams, ameriški pisatelj, dramatik
Leonard Nimoy, ameriški igralec in filmski režiser
Richard Dawkins, britanski biolog
Felix Neureuther, nemški smučar
Keira Knightley, angleška igralka

Današnji horoskop 26. marec 2020. Krepite notranjo moč ter pazite nase in na druge!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ne obremenjujte se s tistim, kar se je že zgodilo, saj je v tem trenutku vse drugače. Jutro z luno v ovnu, boste začeli polni pozitivne energije. Na ljubezenskem področju se skušajte umiriti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne iščite podpore pri nekom, ki se je v preteklosti izkazal kot nezanesljiv. Določenim zadevam se ne boste mogli izogniti, kljub temu pa boste intuitivno razkrili, kaj je tisto, kar si želite.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Po pogovoru v klepetalnici, ki bo prijeten, boste ugotovili, kaj vse vas povezuje z nekom iz preteklosti. Bodite popoldne, ko luna preide v znamenje bika ustvarjalni, tokrat se boste dobro odrezali.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Počnete veliko stvari, kar bo nekoga, ki je precizen zmotilo. Potrebovali boste pomoč, glede pomembne odločitve v povezavi z delom ali težjim vprašanjem, zato ne oklevajte.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pogumno stopite popoldne, ko luna preide v bika korak bližje ljubljeni osebi, krize v odnosih so včasih samo pot do rešitve, kar boste spregledali. Vaše počutje bo obarvano s pozitivno energijo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Izredno zahtevni boste in zato bodo tudi drugi z vami bolj previdni. Nekaj odgovorov prihaja popoldne, ko bo luna v biku z zamudo in edino, kar je tokrat nujno, je velika mera potrpežljivosti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nekdo v domačem okolju vam je veliko bolj naklonjen, kot ste pričakovali. Lahko se iskreno pogovorita, če boste najprej prisluhnili. Rezultati bodo dopoldan ko bo luna še v ovnu boljši, kot ste sploh upali.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekdo, ki bo pohvalil vaše delo od doma vas bo dopoldne, ko bo luna še v ovnu obogatil s ponosom, posebno ko boste naleteli na prve zadovoljne odzive. Z ljubljeno osebo bosta usklajena in zelo kompatibilna.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Družinsko druženje se bo zgodilo v drugačnih okoliščinah, kot ste pričakovali, zato popoldne, ko luna preide v bika pričakujte nekaj manjših trenj, ki jih boste rešili s šaljivim pristopom.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pazite v odnosu z nekom izmed bližnjih, ki vas je morda narobe razumel. Oba bosta vztrajala, kar tudi pomeni, da se bo konflikt, če ne boste diplomatsko odnehali nadaljeval v nedogled.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Čutili boste lenobo in željo po tem, da se umaknete iz napetega ozračja. Vendar vas bo poslovno področje v mislih močno obremenjevalo, zaradi česar bo v večernih urah težje pobegniti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Imate veliko obveznosti, kar vas ne navdušuje, ker se vam zdi, da se vaše življenje kljub veliki krizi vrti izključno okoli dela in denarja. Za ljubezenske zadeve danes nikakor ne boste našli časa.