Dnevni horoskop za 26. december 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, kaj pravijo zvezde danes?

Dnevni horoskop za 26. december 2019. Razmislite danes o tem, kaj ste do sedaj naredili za to da postanete kar želite postati in kaj ste v bodoče pripravljeni narediti za to.

Ob 6.13 nastopi Prazna luna – Mlaj

Prazna luna – Mlaj

Danes vas bo spremljal Mlaj, ki vas bo popeljal k poglabljanju in intenzivnemu razmišljanju o sebi. To je zelo ugoden čas za razstrupljanje vašega telesa in pavzo s kakšnim zelenjavnim postom. Če se že nekaj časa neuspešno trudite prenehati s kajenjem ali drugimi razvadami, je sedaj čas več kot ugoden. To je čas primeren za jogo, meditacijo in ostale duhovne vaje. Z Mlajem boste polni optimizma.

Sončev mrk nastopi ob 6.19

Danes je sončev mrk.

Zaradi Sončevega mrka je pred vami težak dan, ko nič ne bo tako kot si želite. Določeni procesi napredka se lahko zaustavijo, vendar to skušajte sprejeti na ustrezen način. Zabava in sproščenost vas ne bosta najbolj zanimali, saj se boste najboljše počutili sami s sabo, v tišini, kjer vas nihče ne bo motil.

Rešite se vseh slabih negativnih vezi, strahov, dvomov oziroma tistega kar vas že nekaj časa bremeni in utesnjuje.

Dnevni horoskop za 26. december 2019

Z vsakim iskrenim prijateljstvom utrdimo temelje, na katerih počiva mir celotnega sveta.

Mahatma Gandhi

Preberite tudi: ASTRO NAMIG ZA PRAZNIČNI ČAS ali ASTRO POGLED NA LETO 2020

Rojstva na današnji dan:

Jon Voight, ameriški filmski igralec
Lars Ulrich, ameriški bobnar Metallice
Jared Leto, ameriški filmski igralec in pevec
Aksel Lund Svindal, norveški alpski smučar
Jade Thirlwall, angleška pevka

Natalna karta –  Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ne obremenjujte se toliko s težavami. Raje se posvetite partnerstvu, saj je na tem področju ostalo mnogo nedokončanega in nedorečenega. Danes boste nekoliko lažje prišli do pravih smernic.




Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne bodite tako zaletavi in danes raje bolj varčno zberite besede, ki jih želite povedati. Na koncu boste videli, da bo veliko bolje, če boste malce bolj zadržani in premišljeni.




Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Čustvene zadeve se premikajo naprej, čeprav še vedno prepočasi za vaš okus. Vseeno ne morete spremeniti določenih zakoreninjenih prepričanj. Če nekoga pogrešate, je pravi čas da to tudi pokažete.




Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zaradi nakopičenega notranjega nemira, ki ga prinaša Sončev mrk, se partnerju ne boste mogli posvetiti na pravi oziroma na njegov način, zato so med vama možni konflikti. Praznik bo nekoliko nenavaden.




Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Posebnemu pogovoru se izogibate, čeprav brez razloga. Sedaj ugotavljate, da je vse skupaj prijetneje od pričakovanega. Danes boste veliko časa preživeli z družino, ki vas podpira pri odločitvah.




Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Sončev mrk vam ne da miru, kar velja še posebno za moške device. V današnjem dnevu vas nihče ne bo prepričal, da bi se priložnosti, ki je povezana s praznovanjem odpovedali.




Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Brez prave volje se boste prilagodili nekomu, ki deluje precej drugače od vas. Morda ste tudi sami storili napako, ko ste morda preveč zaupali le svojemu občutku, namesto da bi poslušali svoj razum.




Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Dovolj moči imate, da vse, česar se boste lotili kljub Sončevemu mrku opravite brezhibno. V ljubezni pokažite več igrivosti, danes se lahko zanesete na svoj notranji občutek.




Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z disciplino in trdim delom boste kljub prazničnemu vzdušju posegali po najvišjih rezultatih, kar vas bo občasno naredilo nečimrne, zato ne boste znali delovati tako sproščeno kot delujete običajno.




Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Počutili se boste odlično, saj boste ves dan prosti. Pripravljeni boste na prijetne dogodivščine. Zabavali se boste, kjerkoli se boste nahajali, tudi tisti, ki ste osamljeni pričakujte druženje.




Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zavedate se, da se pridni in delavni in da naredite veliko več kot bi bilo potrebno. Pojavil pa se bo nekdo, ki vas bo obtoževal lenobe in brezdelja, česar ne jemljite resno. Uživajte v prostem dnevu.




Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Čustveno boste nestabilni in razdražljivi, kar ne bo imelo najboljših posledic za vas. Še posebej, če boste partnerju skušali obrazložiti svoje občutke, ste lahko prepričani, da bo vse skupaj razume v svoji smeri.