Dnevni horoskop za 25. december 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 25. decembra, kaj pravijo zvezde danes?

Dnevni horoskop za 25. decembra 2019. Dan vam prinaša vznemirljivo, izzivalno, razposajeno, osupljivo energijo, umirjenost duha, svobodo in smisel igre življenja.

Na božični dan, se bo skozi dan luna sprehajala po znamenju strelca.
Pozno zvečer preide luna v kozoroga. Prisotna bo tudi konjunkcija med Merkurjem in luno. Vaš um bo izredno jasen, hiter in bister.

Ob 22.45 preide luna v znamenje kozoroga.

Luna v kozorogu

Ne pozabite, da luna v povezavi z Merkurjem ustvarja veliko čustvene občutljivosti in spremenljivega razpoloženja. Lažje se lahko sicer tesno povežete z drugimi ali uživate v spominjanju na preteklost z družinskimi člani.

Zmanjšala se bo vaša želja po sladkem in mastnem in prekomerna teža se bo topila skoraj sama od sebe, zato bodo diete uspešne. Lahko pa ob nepravilni prehrani začutite prebavne težave ali nervozen želodec. Potrebno bo omejiti količino soli, saj v tem času čutite močno željo po slani in pikantni hrani. Kuharske mojstrovine vam zaradi premalo kreativnosti ne bodo šle najboljše od rok, zato ne bodite presenečeni, če vam kosilo ali pecivo ne bo najbolj uspelo.

Preberite tudi: ASTRO NAMIG ZA PRAZNIČNI ČAS ali ASTRO POGLED NA LETO 2020

12 Zvezdnih vam iz srca želi…
da ljubezen preplavi ves svet …
da pričara iskrico v očeh …
da se mir naseli v dušah vseh ljudi …
da radost napolni praznične dni!

Horoskop.si

Rojstva na današnji dan:

Emil Adamič, slovenski skladatelj, dirigent, publicist, kritik
René Girard, francoski zgodovinar, literarni kritik in filozof
Carlos Castaneda, ameriški pisatelj perujskega rodu
Annie Lennox, škotska pevka
Aleš Debeljak, slovenski pesnik, kulturolog, publicist

Natalna karta –  Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line.

Dnevni horoskop za 25. decembra 2019

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nekaj se je začelo ekstremno hitro dogajati, tega žal ne boste mogli dohajati. Sploh ne boste vedeli kaj se dogaja okoli vas, saj boste tako obkroženi s prijetnimi vibracijami, da vam lahko realna slika uide.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vse, kar se je nakopičilo v zadnjih dneh lahko rešite in za vse se lahko pravočasno dogovorite. Ne skrbite zaradi organizacije, ki se bo izkazala za več kot odlično.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekdo bo danes cenil vašo umirjenost in zanesljivost. Osebnostno lahko napredujete, čeprav so vaša čustva morda povsem drugačna. Popoldne pokažite več dobre volje in se prilagodite.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zvečer vas v krogu družine čaka sreča, le vrata ji je potrebno odpreti. Če se boste smilili sami sebi, boste obtičali. Sprejmite vibracije prazničnega vzdušja in se jim predajte neobremenjeno.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vaš čas je ravno tako dragocen kot vaš denar, zato bodite pozorni, da ga boste danes podarili tistim, ki vam resnično veliko pomenijo. Dogovorite se za zmenek z osebo, ki vam je simpatična.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za božični dan

Danes lahko kljub praznično obarvanem dnevu nastane nenavaden nesporazum. Ne marate dvoličnosti. Poskusite preprečiti težave in nesoglasja, vendar bodite pri tem čim bolj previdni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Poskusite biti danes zgled tudi drugim, še posebno, če boste obkroženi z otroci. Morda se ne zavedate tega, vendar ljudje pri vas veliko bolj pogosto iščejo namige glede tega, kako naj se obnašajo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes boste dobili sposobnost videti bolj realno sliko in se dvigniti nad oblake, saj boste popolnoma sproščeni. Navdihnite druge, da se vam pridružijo in z vami delijo svoje skrite misli.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Običajno ste znani po tem, da se bojujete, v današnjem dnevu pa se ne boste želeli izpostavljati. Počasi boste premagali občutek, da se vam godi krivica. Vendar ta pot vodi čez nekaj večjih ovir.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zaradi ugodnih energij se boste danes počutili dobro in na vašem obrazu bo kraljeval prijeten izraz. Pokažite drugim kako srečni ste, ko prejmete določeno pohvalo ali darilo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes se boste veselili družinskega druženja in tkali prijetne energije, s katerimi se boste združili. Še posebej prijetno bo v večernih urah, ko boste popolnoma spočiti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V domačem okolju bodite mirni in odločni, če želite narediti dober vtis, predvsem pa upoštevajte tudi mnenja drugih, saj se boste le tako lahko znašli. Zvečer se posvetite družini v pravem smislu.