Dnevni horoskop za 24. december 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 24. december, kaj pravijo zvezde danes?

Dnevni horoskop za 24. december 2019. Če zaznavate globoko željo,da izrazite svojo kreativnost, da delite ljubezen, nežnosti, pozornosti, potem je danes pravi dan.

LUNA JE V ZNAMENJU STRELCA

Luna v znamenju strelca – Strelec, deveto znamenje zodiaka, ki je po temperamentu kolerično znamenje, označuje zrelost ter konec jeseni. Njegov naravni cikel so zadnji žarki pred zagonom. Predstavlja duhovni razvoj in notranje preobrazbe, ter se skuša identificirati s puščico. Simbolizira vse kar je resnično in nesmrtno, ter misel, ki uvaja svetlobo in ustvarjalni organ, ki odpira da oplaja, ki razpolavlja, da omogoča sintezo. Je tudi žarek svetlobe, ki razsvetli zaprt prostor.

Povečuje potrebo po razširjanju obzorij, se ne zmeni za težo in simbolično prekorači zemeljske razmere. Prisotna je duhovna potreba po osvojitvi zunaj možnega dosega.

Ko prižgejo božične se luči,
vsak v srcu si nekaj zaželi.
Naj Božič bo prijazen,naj bodo
prijazni v njem ljudje,
naj misli bodo iskrene
in veselo bo srce.

Danes praznuje Nuša Lesar, Vse najboljše.

Nuša Lesar – S tremi planeti v znamenju Strelca je pozitivna in energična. V partnerstvu je prijetna, prijazna in spravljiva, zato je običajno srečna.
Nuša Lesar osebni horoskop, zna ustvariti prijetno ozračje, zato se ljudje v njeni bližini počutijo prijetno. Potrebuje prijetnega, šarmantnega, družabnega in ljubečega partnerja. Elegantna, urejena in zvesta. Njeno Sonce se nahaja v znamenju Kozoroga v 9. Hiši. Preberi več Nuša Lesar astro profil.

Preberite tudi: ASTRO NAMIG ZA PRAZNIČNI ČAS ali ASTRO POGLED NA LETO 2020

Rojstva na današnji dan:

Lili Novy, slovenska pesnica
Ava Gardner, ameriška filmska igralka
Ricky Martin, portoriški pop pevec
Louis Tomlinson, član skupine One direction

Natalna karta –  Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line.

Dnevni horoskop za 24. december 2019

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zanimiva situacija se bo danes odvila povsem nepričakovano, vendar kljub temu nima smisla, da pretiravate. Čim prej se postavite nazaj na svoje noge in začnite nekaj popolnoma znova.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Objelo vas bo nekaj, kar se dogaja doma, in zato nimate ne časa ne energije za kar koli drugega kot za sprostitev. Vezani biki se morate potruditi, da bi ohranili mir, posebno v prvem delu dneva.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pazite z denarjem, to je glavni nasvet v današnjem dnevu, ko izgubljate glavo zaradi pretiranega nakupovanja. Energija vseeno ne bo pregloboka in zlahka boste našli pravi izhod.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes boste še posebej družabni, v službi pa se boste kljub sproščenim energijam želeli uveljaviti. Iz tega razloga boste izredno prilagodljivi, saj želite ustrezati ljudem v bližini.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Imate veliko razlogov, da se ustavite in počakate na boljše priložnosti. Prepir se vam nikakor ne obrestuje, saj bi se utegnili ustaviti kar na sredi poti in razočarano odnehati. Raje si pričarajte čudovito večerjo.

 
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Kdor čaka, dočaka, čeprav ste v zadnjih časih malce bolj potrpežljivi. Obdani boste z družino, dobre volje in predvsem lačni kakšne slastne večerje, ki vam bo še kako teknila.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nič vam ne bo jasno, saj ste si začrtali drugačen dan. Še vedno vas privlačijo osebe, ki vam v ničemer niso podobne. Kot je recimo simpatija, ki se vam po daljšem času vrača v vaše življenje.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Prikupni boste in s svojo lahkotnostjo in očarljivostjo se boste nežno dotikali ljudi v svoji bližini, še posebej v družinskem krogu. Naredite nekaj posebnega in polepšajte večer tudi drugim.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Polni boste danes razigrane energije, vaše miselne sposobnosti bodo odlične. Dan, ki je pred vami, bo namenjen pristnim stikom, zato dajte vse od sebe. Sicer pa bo danes na vrsti tudi zabava.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V današnjem dnevu boste ljubeči in pozorni, nad čemer bodo družinski člani zelo presenečeni. V kolikor bo kdo potreboval vašo pomoč, boste storili vse, da se čim prej odzovete.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes boste pozornost iskali na vsakem koraku, vendar nikar ne pretiravajte. Bližnji vas poznajo, zato jim bo popolnoma jasno, kaj želite. Ne pričakujte, da se bo vse vrtelo okoli vas.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Lahkotni boste, prijateljski in družabni, kar bo razveselilo vašo družino. Ne bodite zadržani, ampak se izrazite na svoj način, kreativno. Pokažite svoje potenciale, ki vas usmerjajo v srečo.